Mai bine „fundamentalist ortodox” decât ong-ist fomist!

„Fomist”, adică trădător și vândut! Că de foame, la propriu, nu mor reprezentanții ong-urilor „civice”! Sorocivice! Dar ar muri dacă nu ar mai fi acolo, cu spume la gură gata să atace la ordin anumite personaje. Din nou, „de dânșii indicate”. Numai că, de data asta, șerpăria ongistă din troaca sorosiștă chiar a dat-o în bară! Păi omul a supraviețuit răngilor minerilor, nu o să se sperie el de lătrăturile lor! A acelorași veșnici maidanezi care își varsă balele pe unde li se spune.

Treaba e, însă: la ce bună reformarea clasei politice, dacă rămânem pe cap cu indivizii de prin ong-urile dubioase? Ălea care fac trafic de influență în masă prin manipularea vorbelor, trunchierea adevărurilor istorice și falsificarea cuvintelor când nu mai au de ce să se agațe? Nu ar fi oare timpul ca DNA să descalece și prin anumite organizații „civice”? Căci de prea multe ori „simpatiile” lor pentru arginții trădării au înturnat decizii în țara asta. Iar soroșistii nu mai acuză acum doar delictul de opinie al acelora care gândesc și se pronunță liber, ci sancționează și „simpatiile”. Pe Marian Munteanu l-au acuzat, pur și simplu, de simpatii fasciste… Evident, nu probează cu nimic. Dar manipulează, plecând de la dialogurile acestuia cu Petre Țuțea, gânditorul închis între filele unui panteon pe care detractorii de țară (și ong-istii, și politrucii, și alte viețuitoare nedemne ale timpului), îl vor trecut în partea de moștenire ilicită, acea moștenire-cunoaștere pe care Națiunea Română să nu mai aibă dreptul să o acceseze în urma unei aberante legi.

Poate dacă ar fi zis că are „simpatii legionare”, delațiunile ongiștilor ar mai fi avut un sâmbure. Dar, iarăși, nu poți impune omului ce să simpatizeze! Desigur, ca „legionar”, acuzația nu ar mai fi avut aceași forță! Așa că l-au făcut profascist, chiar dacă mișcarea legionară (dacă ar simpatiza-o!) nu a fost de sorginte fascistă. L-au mai etichetat și „fundamentalist ortodox”, iar aici chiar au dat-o cu bâta în baltă!

Reacția ongiștilor a fost însă atât de „vitriolantă”, și penibilă prin „subțirimea” acuzațiilor, pentru ca au fost luați prin surprindere de candidatura lui Marian Munteanu! Prea din scurt pentru a mai pune în mișcare clasicele „Politici Publice” de manipulare, intruziunile de defăimare ale „Societății Academice”, ori intervențiile țigănești de tip „Romani Criss” și referatele „Accept” (lipsind din lista intrigaților măcar un ong de reprezentare civică post-mortem al lui Silviu Brucan!).

Așa că structurile „civice” sorosiște, zic ele „organizații pentru drepturile omului dar nu numai”, au atacat verbal dincolo de orice normă democratică. Călcând sub bocancul cu adevărat nazist (nu „fascist”!) libertățile pe care le strigă ei rupte în fund de candidatura celui nedorit.

Lezând dreptul constituțional de a alege și a fi ales, ong-urile s-au radicalizat verbal (deh, structuri fundamentaliste soroșito-civice!) lăsând românilor doar „dreptul” de a alege din ceea ce a fost deja triat de ei. Libertatea noastră de a alege dintr-un opis totalitar trasat…

Un trafic de influență pe care procurorii ar trebui să-l vadă. Căci, nici măcar nu e greu de deslușit în favoarea cui este pus în mișcare acest mecanism!

Și nu ne interesează unde erau aceste ong-uri când pe liste se regăseau politicieni cu adevărat incompatibili valorilor democratice, pentru că noi respectăm libertatea de opinie (inclusiv pe cea de neopinie, deși uneori este cu mult mai toxică!), dar ne deranjează când manipularea atinge cote atât de grosiere.

Și pe actuala scenă electorală se vântură indivizi cu probatoriu penal și imoral în spate. Dar candidează, dreptul lor!, fără ca ong-urile să le solicite retragerea din cursă. Pentru că aceasta e lumea cu josul în sus. Penalii promovați political-soroșist și valorile curate… penalizate.

Evident, nu de Marian Munteanu le frică acestor ongiști, ci de naționalistul Marian Munteanu! Păi, de exemplu, de unde să mai dea Pipilică Mungiu banii înapoi dacă nu se mai face moscheea că nu o să vrea primarul-naționalist? Că a pierdut deja multe dobânzi de când s-a izbit în zid cu reproșul grohăit că nu vrem islamiști pe aici! Și chiar așa, nu o întreabă nimeni pe preacurata platformistă pipilică de fondurile primite din Norvegia pe când lătra împotriva familiei Bodnariu?

One Response to Mai bine „fundamentalist ortodox” decât ong-ist fomist!

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *