Despre globalism…

Bolșevismul în Rusia a fost, între anii 1917-1921, opera marilor bănci evreiești din SUA și din vestul Europei, al căror șef coordonator și îndrumător a fost Iacob Schiff, directorul general al băncii „Kuhn, Loeb et C” din New York. Însuși Leon Davidovici Bronstein Trotzky (1879-1940) a fost casatorit cu fiica bancherului Jivotovski. La finanțarea bolșevismului din Rusia au contribuit mulți bancheri evrei din occident, între care: Max Warburg, Olef Aschberg si Nye Ban’en din Stockholm, Paul și Felix Warburg din Hamburg: Otto Kahn, Mortimer Schiff, Jerome P. Hanauer Guggenheim si Max Breitung din SUA. Și Lenin era evreu după mamă, care provenea, din familia PLANK, din Germania. De fapt Lenin (sau Ulianov prin adopție originar Zederbau, un calmuc sionist), era evreu (vezi cartea “Mâna ascunsă a francmasoneriei“ de Cherep Spiridon, Editura Sapentia, 2012, București, 2012, pagina 41).

De aceea, a fost un paradox felul în care Stalin a reușit să se infiltreze în Comitetul Central și, treptat, să înlăture aproape toți evreii. Comunismul a fost și este încă o formă marcată de stăpânire al omenirii de către evrei. Când I.V. Stalin și-a dat seama de adevărata față a comunismului, a început îndepărtarea evreilor din funcțiile de conducere și deportarea unora dintre ei pe insulele Sahalin, Kamceatka, Kola. Le-a făcut chiar o republică „Birobidjan”, langă Habarovsk. Însă evreii nu au vrut să se instaleze acolo. Acolo trebuia să muncească, nu să trăiască din speculă, înșelăciune, gheseft, bișniță, afaceri…

Populația din Rusia și țările care au căzut sub influența comunistă și-a dat seama că a căzut un mare blestem pe capul ei: comunismul evreiesc. Apariția comunismului a coincis cu acapararea puterii de către evrei la toate nivelele, posturi pe care nu le mai ocupaseră niciodată în Rusia. Redau în continuare un pasaj din cartea „Scurtă istorie a revoluției ruse”, de Richard Pipes, editura Humanitas, București, 1998, pagina 242:

„Rușii nu mai văzut înainte evrei în poziții cu autoritate: nici ca guvernatori, nici ca polițiști, nici măcar că functionari poștali. Fuseseră desigur și înainte vremuri mai bune și vremuri mai proaste, dar poporul rus trăia, muncea și se bucura de roadele muncii lui, națiunea rusă creștea și devenea mai bogată, numele de Rus era demn și respectat. Acum evreul e la fiecare colț si la toate esaloanele puterii… Rusul îl vede astăzi ca judecător și executor. Îi întâlnește pe evrei la fiecare pas – nu comuniști, ci oameni la fel de nenorociți ca el, care totuși dau ordine și lucrează pentru regimul sovietic; iar regimul ăsta, la urma urmei, e pretutindeni, nu pot fugi de el. Regimul ăsta, chiar dacă ar fi ieșit din străfundurile iadului, tot nu putea fi mai rău și mai nerușinat. Mai e de mirare că rusul, după ce compară trecutul cu prezentul, ajunge la concluzia că regimul actual e evreiesc și tocmai din pricina asta diabolic?”

Această acaparare a puterii de către evrei a condus la izbucnirea unui anti-semitism violent. Mai întâi în Rusia și apoi în afara ei. Evreii au început să părăsească Rusia și, treptat, și statele socialiste. Au plecat o parte, dar mulți au rămas și-au schimbat numele și au participat la procesul de comunizare. Cei care au organizat, condus și chiar executat crimele în statele comuniste, înființate după 1918, au fost într-o copleșitoare majoritate evrei. Evreii își ascund numele evreiești la fel ca răufăcătorii care-și ascund chipul în spatele unei măști. Nu știi care sunt evrei. Ti-e teamă să mai vorbești în public, la serviciu și chiar în familie. Când mai întâlnești un român, îți dau lacrimile. Când ultimul român va dispărea, va pronunța două cuvinte : Iisus Hristos și Eminescu.

Evreul GORBACIOV a urmărit destrămarea României, Iugoslaviei și a UNIUNII SOVIETICE (state cu religie ortodoxă) și desfințarea sistemului socialist din Europa și Uniunea Sovietică, în vederea realizării „mondialismului“ sau „globalismului“, prin desființarea națiunilor și transformarea creștinismului apostolic în “iudeo-creștinism“. GORBACIOV a procedat exact ca evreul Kerenski, în anul 1918, care a predat puterea evreului Lenin și apoi a fugit în Franța cu o parte din tezaurul Rusiei și al României. Așa se explică de ce, în prezent, foarte multe evreice în America, poartă bijuterii din tezaurul României, dus pentru păstrare la Moscova în 1918. Evreii cu ajutorul lui GORBACIOV, au pus mâna pe conducerile statelor Socialiste din Europa, inclusiv pe întregul stat Sovietic. Nu poți să crezi! Te doare că trebuie să crezi! Au învins hoția, nemunca, corupția, bijnița.

Evreii din Uniunea Sovietică i-au instigat pe ucrainieni împotriva românilor în decembrie 1989, promițându-le înființarea statului ucrainian. Rușii și-au dat seama târziu de jocul murdar și perfid al evreilor. Atunci au înțeles rușii adevăratul sens al zicalei: „Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești”. Uitați-vă ce este în prezent în Ucraina. Statul rus este la un pas de dispariție. Dacă poporul rus nu se va trezi în curând va fi pulverizat în istorie, iar teritoriul Rusiei va fi un spațiu stăpânit de evrei. Rușii vor avea soarta asirienilor, mezilor, perșilor care au dispărut cu totul. Își merită soarta, rușii s-au lăsat conduși de evrei.

Herder scrie în cartea „Idei asupra istoriei umanității“: „De veacuri aproape de la nașterea sa, poporul evreu, este o plantă parazită care crește pe tulpina altei națiuni, o rasă de traficanți vicleni, dispersați în toată lumea, care n-a avut niciodată dorința, nici nevoia de o patrie a lor. Evreii sunt planta parazită care s-a lipsit de aproape toate națiunile europene și care le-a absorbit mai mult sau mai puțin din substanțele vitale. Este puțin probabil ca evreii să fi adus lepra în Europa, dar această națiune de traficanți valeți și cămătari a reprezentat o lepră cu mult mai rea” (vezi cartea „Talmud ca profesiune de credință a poporului evreu“ de B.P. Hașdeu, Editura Vicovia, 2013, paginile 237-248).

Este rușinos ca în prezent aproape în toată lumea flutura steagurile cu stemele în cinci colțuri (Steaua lui Rothschild) și șase colțuri (Steaua lui David). Fondatorii dinastiei oculte a împăraților și asasinilor mondiali au fost Amschel Mayer și soția sa Gutta Schnapper din Frankfurt, în sudul Germaniei. Amschel și soția lui aveau magazine prin care cumpărau și vindeau diverse mărfuri. Deasupra intrării în magazin era atârnată o emblemă ce reprezenta un „scut roșu“, traducerea germană pentru „rothschild“. Toți copii lui Amschel, au adoptat numele Rotschild. Mayer Rotschild, tatăl celor cinci băieți al căror simbol este steaua roșie cu cinci colțuri (Amschel, Solomon, Nathan, Carol și Iacob (James), sub protecția prințului francmason Wilhelm al IX-lea a obținut profituri imense din vânzarea aurului Angliei (depus ca garanție) în mod ilegal. Aceasta este una dintre sursele avuției familiei Rotschild, dar nu singura și nu cea mai spectaculoasă (vezi cartea „De la steaua lui David la steaua lui Rothschild“, de Ieronim Hristea, paginile 107-122) și „Mâna ascunsă a francmasoneriei“, de Contele CHEREP SPIRIDOVICH, general maior, Editura Sapientia, 2012, București, paginile (49-74).Când și în Uniunea Sovietică evreii au ajuns să fie majoritari în KGB, și-au preluat puterea, transformarea statului sovietic într-o colonie evreiască, a fost un lucru extrem de ușor. Evreii din Uniunea Sovietică și-au dat mana cu evreii din Statele Unite ale Americii și au reușit să distrugă Sistemul Socialist din Europa și Uniunea Sovietică și să devină practic stăpânii acestor state. .

Când evreii au văzut că internaționalismul comunist a degenerat în național comunism, au inventat un substituit, o nouă formă de internaționalism, „mondialismul” sau „globalismul” care preia de la marxismul originar cele două obiective majore: desființarea națiunilor ca entități ontologice și subminarea Bisericii Creștine, ofensiva Sectelor și aproprierea de iudaism, prin acțiuni menite să transforme creștinismul apostolic în „iudeo-creștinism“.

Lasă un răspuns