Predecesorii ne-au spus ce să facem; în toate epocile…

Aşa cum pasagerii unui avion nu aleg nici inginerii care cercetează şi proiectează avioane, nici tehnicienii care le construiesc, nici nu se gândesc să se interfereze cu antrenamentul piloţilor, tot aşa masele pot avea competentă a decide asupra conducătorilor statului. Conducătorii au obligaţia să conducă în interesul poporarelor în cel mai bun mod posibil pentru prezent şi viitor. Asta nu se întâmplă azi şi de multe ori nici în trecut.

În cazul în care inginerii, tehnicienii, piloţii şi toţi implicaţi în transportul aerian s-ar aduna într-un grup ce crimă organizată cu scopul de a spolia pasagerii, aceştia nu ar avea nici o opţiune, indiferent de alegerea destinaţiei sau a firmei de transport aerian. În mod identic, în conducerea statului, în prezent toţi cei care conduc statele sunt proveniţi dintr-un grup ce s-a selectat în ultimii 2 000 de ani, dar mai ales în ultimii 350 de ani, adunaţi într-o gigantică formaţiune de crimă organizată la nivel planetar. Popoarele aleg democratic din aceeaşi căldare de noroi şi oricât de atent şi serios se implica în alegeri, tot o bucată de nămol murdar vor scoate de acolo. Crima organizată nu permite ca în căldare să ajungă şi flori. În căldare în prezent ajunge doar noroi care este abil pictata de instrumentele de alterarea a realităţii şi percepţiei publice, ce se prezintă apetisant atâta timp cât nu îl agiţi. Cine scormoneşte în căldare va găsi o clisă gri şi mizerabilă sub coloranţii moderni şi nici un privitor din exterior nu îl va crede.

Niciodată până în prezent nu a fost mai mare diferenţa dintre reclamă, ambalaj şi conţinut. După care ar trebui să aleagă poporul şi după care aleg ei de fapt?

Poporul nu are nici o vină şi chiar nici o responsabilitate pentru acţiunile sau inacţiunile sale publice inclusiv alegerile întrucât este grav indus în eroare prin mijloace dezvoltate de inamic de peste 2,000 de ani dar cu precădere mijloacele de comunicare unidirecţionale dinamice DEZVOLTATE ÎN ULTIMII 120 DE ANI, în ordinea eficacităţii: radio, televiziunea şi filmele. Dar nu numai poporul ci şi patrioţii care sunt păcăliţi prin mijloace complexe să îşi irosească eforturile acolo unde nu are efect, cel mai clar se vede în cazul patrioţilor care au acţionat după 1990.

Există soluţii dar cu certitudine nu acolo unde ne îndeamnă inamicul şi organizate de el, în care este expert să le anihileze: în petiţii, proteste, revoluţii şi în nici un caz în alegerile organizate de inamic. Cazul ML este elocvent: Au decis să se conformeze sistemului instituit de străini drept “statul roman modern” care ştim că este orice dar numai românesc nu este. În consecinţă în dec 1937, în condiţii de masiva propaganda antilegionara şi fraudă electorală, ML prin PTPT a obţinut 15,50% din voturi cu perspectiva ca în 1941 va obţine majoritatea şi cu asta “investiţia” inamicului de 220 de ani anteriori în organizarea explotării neamului românesc s-ar fi irosit. Ce a făcut inamicul? În 10 feb 1938 a desfiinţat sistemul electoral, parlament, partide astfel ca câştigul ML să se piardă. A spus Codreanu cu limbă de moarte: “Totul se reduce la cunoaşterea inamicului şi, în momentul în care, noi Românii, îl vom cunoaşte, îl vom învinge.” NU AVEA NICI UN DUBIU ŞI AVEA DREPTATE, ÎNCĂ NEFRUCTIFICATĂ.

Revenim, ce avem de făcut? Tot CZC ne-a arătat de unde să pornim, Mişcare Legionară a făcut extrem de bine şi noi trebuie să reînnodam firul şi să continuăm.

Corneliu Zelea Codreanu a scris în capitolul DEMOCRAŢIA ÎMPOTRIVA NEAMULUI, secţiunea “ELECŢIUNE, SELECŢIUNE ŞI EREDITATE” ne arată mecanismul conducerii PRACTICE cu efect benefic pentru întreaga societate:

“…
Concluzia: un popor nu se conduce prin el însuşi, ci prin elita lui. Adică prin acea categorie de oameni născuţi din sânul său cu anumite aptitudini şi specialităţi.
După cum albinele îşi cresc „regina”, tot astfel un popor trebuie să-şi crească elita lui.
La fel mulţimea, în nevoile ei, apelează la elita ei, la înţelepţii satului.

Pe ce trebuie să se întemeieze o elită:
1. Curăţenia sufletească.
2. Capacitatea de muncă şi de creaţie.
3. Vitejia.
4. Viaţa aspră şi războire permanentă cu greutăţile aşezate în calea neamului.
5. Sărăcie, adică renunţarea voluntară de a acumula averi.
6. Credinţa în Dumnezeu.
7. Dragostea.”

ÎNŢELEPŢII SATULUI ŞI DRAGOSTEA SUNT SOLUŢIA, AU SPUS-O STRĂMOŞII DIN TOATE EPOCILE.

Dragostea de viu, de oameni, Umanitate, de Neam, de Tară, de oameni, de orice este viu, de orice exista, de creaţia lui Dumnezeu în toate manifestările sale.

Oamenii de rea credinţă construiesc pe ura. Cei de bună credinţă construiesc pe dragoste. Sunt nu rase ci specii diferite, arată la fel, coexista şi cei de era credinţă s-au perfecţionat în a păcăli pe cei de bună credinţă. Cei de rea credinţă şi-au constituit in 2,000 de ani o elită dupa caracterul lor. Cei de buna credinţă inca nu şi-au constituit in o elită dupa caracterul lor. ML a încercat dar a fost oprita.

Dragostea nu se educa, nu se învaţă. Te naşti sau nu cu acest caracter. Inamicul ne învârtă invers ca să ne înşele şi să umblăm “cai verzi pe pereţi” pe unde nu se obţine nici un efect. Şi Mişcarea Legionară a fost indusă în eroare la început, s-a apucat să facă omul nou dar repede a schimbat la singurul lucru practic: selecţia omului bun din masele de români şi au descoperit un rezervor gigantic de oameni buni, in fapt toţi cu foarte puţine excepţii. Selecţiunea celor capabili nativ de dragoste este procedeul pe care l-a aplicat Mişcarea Legionară şi a dovedit ce bine funcţionează, motiv pentru care a fost atacata de inamic cu prioritate şi continuă să o calomnieze si azi după 76 de ani după ce a destrămat-o .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*