Adevăratele cauze ale crizei mondiale contemporane

La fel ca şi în cazul aşa-zisului război declanşat în septembrie 2001, după prăbuşirea turnurilor gemene din New York împotriva ,,terorismului internaţional” sau ,,fundamentaliştilor islamici”, actuala criză mondială a debutat suspect tot în Statele Unite ale Americii cu probleme foarte grave ţinând de sistemul bancar. Mari companii de asigurări precum A.I.G. şi bănci au înregistrat pierderi uriaşe datorită creditelor ipotecare. Iar criza financiară a determinat în chip hotărâtor criza economică şi socială atât în America, cât şi în alte zone de pe mapamond. Au avut de suferit acţionari din multe state datorită prăbuşirii de la burse. Unii autori sunt de părere că a fost cea mai mare lovitură de bursă premeditată.

Recesiunea era atestată de şomajul tot mai ridicat, de faptul că veniturile americanilor de rând a scăzut dramatic la 1/3 iar locuinţele şi proprietăţile au scăzut chiar la un sfert din valoarea lor iniţială. Prin urmare mulţi oameni au sărăcit, în vreme ce oamenii cu averi importante au avut şi au şansa să se îmbogăţească tot mai mult profitând de situaţia creată în mod artificial. Iar din bugetul public şi aşa destul de îndatorat, observăm că s-au acoperit pierderi uriaşe de mii de miliarde de dolari ale acestor bănci şi companii. Cu ce bani s-au acoperit? Desigur tot cu banii contribuabililor.

Analizând toate aceste lucruri, considerăm ca o principală cauză a crizei mondiale planul  masoneriei de a pregăti şi  instaura dictatura lui Antihrist. Astăzi putem vedea cât se poate clar, că se fac ultimele pregătiri în lumea întreagă pentru introducerea microcipurilor în acte şi a biocipurilor (implanturilor) în corpul uman. După acest pas extrem de important care să prevină criticile şi revolta oamenilor împotriva sistemului, va urma desigur anihilarea completă a statelor şi unificarea la nivel global a tuturor instituţiilor în imperiul ce se va naşte.

Cum am putea altfel explica criza de morală a conducătorilor şi a societăţiii în ansamblul ei? Când morala creştină a fost înlocuită tot mai mult şi pretutindeni în lume cu morala succesului, banului şi consumerismului, propovăduită de masonerie atât cu ajutorul celei mai mari părţi din mass-media, cât şi în sistemul de învăţământ prin noile programe de educaţie. Iar masoneria într-adevăr este acea organizaţie care a militat permanent pentru descompunerea societăţii din toate punctele de vedere, conducându-se după scrierile Talmudului care sunt vădit anticreştine! Pentru ca, pe ruinele acestei societăţi să edifice ,,lumea nouă” de mâine, prin Mişcarea New Age şi Noua Ordine Mondială. De aceea a fost planificată această criză mondială, care ne-a afectat şi financiar şi economic, social, politic, cultural şi mai ales spiritual.

Pe de altă parte, ca şi în cazul marilor conflagraţii mondiale, lovitura are şi un aspect material, vizând îmbogăţirea marilor bănci internaţionale, gen FMI, Banca Mondială şi altele asemenea, precum şi a investitorilor care pot cumpăra acum cu mult mai ieftin. Prilej cu care au fost impuse diverse măsuri restrictive statelor care s-au împrumutat (ingerinţe mai ales în plan economic). Şi noi credem că, chiar această introducere a microcipurilor în acte, carduri bancare şi implanturilor pe motive medicale, au constituit o condiţie de bază impusă pentru acordarea împrumuturilor către statele ameninţate cu recesiunea.

O altă cauză importantă este şi administrarea foarte defectuoasă a veniturilor publice ale statului. Pentru că, pe lângă acoperirea imorală a pierderilor provocate de mari bănci şi corporaţii multinaţionale, s-au făcut pe plan mondial tot mai mari cheltuieli militare mai ales după anul 2000, odată cu războaiele declanşate de NATO împotriva Iugoslaviei, Irakului şi Afganistanului. Sumele care s-au cheltuit sunt de ordinul trilioanelor de euro sau dolari. Apoi, există unele proiecte civile nerentabile, precum cel al acceleratorului de la Geneva, prin care unii oameni de ştiinţă şi-au propus să descopere ,,particula lui Dumnezeu” şi să nege existenţa lui Dumnezeu în mod ştiinţific! Vi se pare puţin suma cheltuită în acest proiect, de peste 8 000 de miliarde de euro? Sau e bine că România a participat şi ea cu peste 2 milioane de euro prin institutul de cercetări nucleare de la Turnu Măgurele? România a cheltuit sume enorme şi cu întreţinerea şi plata a câteva mii de soldaţi plus echipamentele şi vehicolele aduse în teatrele de operaţiuni.

Pentru statele mai mici, o cauză a crizei o poate constitui şi exodul creierelor, adică atragerea tinerilor foarte dotaţi prin burse de studiu şi job-uri în Occident, mai cu seamă în Statele Unite şi Marea Britanie. Diverse fundaţii coordonate şi sponsorizate discret de masoneria mondială sau locală racolează adeseori cu succes aceşti tineri capabili, fie pentru a-i înrola în loji masonice, fie pentru a obţine profituri consistente de pe urma activităţilor lor viitoare sau pentru a-i obliga cel puţin să colaboreze în unele situaţii sau în mod permanent.

Un rol important în extinderea crizei mondiale şi adâncirea ei o are însăşi mass-media, care este într-o proporţie covârşitoare dependentă de patronii acestora, care amplifică temerile oamenilor şi manipulează informaţia, ducând un adevărat război psihologic împotriva oamenilor de pretutindeni. Cum vă explicaţi altfel toată această cultură morbidă de astăzi, tot desfrâul şi violenţa care ni se transmit ca pe nişte valori? Cum vă explicaţi apatia şi indiferenţa omului contemporan, pentru care votul şi democraţia au devenit realmente vorbe goale sau chestiuni fără  nicio importanţă? Sau vi se pare onest ca astăzi să conducă în topul vânzărilor media felurite ziare care abundă în tot felul de porcării colorate şi ştiri senzaţionale sau de scandal, dar şi care cumpără cititorii cu diverse premii?

Trăim vremuri foarte grele pentru cei mai mulţi dintre noi. Părerea noastră este că trebuie să luăm atitudine. Fiecare în parte şi toţi laolaltă! Nu mai este timp de pierdut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*