Să reînsănătoșim Țara!

În urmă cu puțin timp am înființat în rețeaua facebook grupul civic militant ”Ion Coja, Dan Puric, Tudor Gheorghe și alți lideri spirituali”. Încurajat de faptul că v-am cunoscut destul de bine în cei peste patru ani de comunicare și prietenie în această rețea și de faptul că v-ați dovedit adevărați iubitori de țară suferind ca și mine pentru tragedia poporului român, am reușit să coagulez în jurul meu un număr apreciabil de români hotărâți să meargă alături de mine în întâmpinarea celor mai înțelepți, respectați și credibili lideri spirituali neînregimentați politic, adevărați patrioți și naționaliști moderați care ne îndeamnă să ne organizăm și să le venim în întâmpinare. Sunt liderii de care avem trebuință ca neam dezbinat, risipit și supus de clasa politică și oligarhică la un exod fără precedent și la condamnarea la pieire ca națiune.

Mulți dintre voi au avut prilejul să îmi afle poziția față de politicianismul trădător, să afle felul în care văd salvarea României și să îmi cunoască principiile potrivit cărora românii trebuie să formeze un mare pol civic în jurul celor mai valoroși, curați și devotați confrați. Personalitățile marcante care vor să ne păstorească, adevărate valori ale gândirii și iubirii de țară, reprezintă osatura morală pe care trebuie să se sprijine organismul șubrezit al națiunii. Fiecare credem în Bunul Dumnezeu, fiecare credem în oamenii care ne pot fi modele și credem în înșine, în noi cei care nu ne găsim liniștea și resemnarea, care avem aspirații și care îi incomodăm chiar și de aici, din mediul virtual de socializare, pe cei care cu greu vor renunța la privilegiile de tagmă. Așa cum scriu periodic pe paginile rețelei și în paginile ziarului Națiunea, Dan Puric, Tudor Gheorghe, Ion Coja și încă mulți români de excepție nu pot veni nechemați către noi, cei mulți. Și așa, din teamă și ură, legiunile de mercenari mediatici nu prididesc în a calomnia, în a fabrica dosare, în a mătrăși biografia celor mai de valoare români pe care societatea îi dorește drept lideri.

Nu vă temeți să fiți fondatorii unei mișcări naționale de reînsănătoșire a României. Când vom fi suficient de numeroși și hotărâți, liderii care ne îndeamnă să îndrăznim vor veni alături de noi pentru a lupta împreună ca o adevărată forță civică salvatoare.

Să începem lupta chiar din campania electorală pentru alegerile locale. Eu m-am angajat în această luptă ca simplu cetățean candidând împotriva unui sistem putred, corupt, bazat pe minciună, manipulare și bani. Intrând în această bătălie vreau să demonstrez societății civice că se poate, că suntem o forță. Nu dați voturile profitorilor sistemului politic, înavuțiților care vor să vă cumpere demnitatea și votul cu o sută de lei. Acesta este prețul vostru în mintea lor meschină. Nu îi votați și dovediți-le că sunteți de necumpărat, chiar dacă au reușit să ne amăgească prin minciuni și vrajbă vreme de două decenii, fiindcă am crezut în omenia lor. Deși se cred invincibili, putem să îi oprim, să le distrugem sistemul, să îi alungăm. Îndrăzniți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*