Mai aproape de dreptate, mai aproape de Adevăr!

La data de 23 februarie 2012, Curtea de Apel din DOUAI, Franța, a confirmat, printr-o HOTĂRÂRE DEFINITIVă, achitarea mea în procesul în care am fost acuzat de așa-zisa «organizare a unei tentative de asasinat», împotriva fostului meu salariat, cetățeanul elvețian Rolf Peter GEHRIG.

Justiția franceză, în pofida eforturilor detractorilor mei, a funcționat corect, conform standardelor profesionalismului în materie, și, în lipsa oricăror probe care ar fi justificat arestarea și condamnarea mea, a pronunțat ACHITAREA față de toate capetele de acuzare.

În schimb, toate dedesubturile acestei înscenări abracadabrante, rămân de clarificat deoarece, la originea acesteia, exista multe indicii asupra implicării unor persoane din România, mai mult sau mai puțin oficiale, dar care fac parte din același grup care a organizat, etapă cu etapă, distrugerea Băncii Dacia Felix și a grupului de societăți pe care le-am condus începând cu 1992.

În această perioadă dificilă din viața mea, când, apelativelor de «escroc» și «om de afaceri controversat» cu care mă caracterizau cei din mass-media, li s-a adăugat cel de presupus «asasin», o serie de personalități ale vieții publice, culturale, științifice, spirituale, o serie de oameni simpli, care mă cunoșteau, și-au exprimat încrederea în nevinovăția mea.

Această susținere este cu atât mai prețioasă cu cât a venit în momentele cele mai fierbinți, cele ale arestării și extrădării mele în Franța, când nici o instanță nu se pronunțase, încă, asupra vinovăției sau nevinovăției mele.

Tuturor acestor OAMENI, le mulțumesc din inimă. Tuturor acestor OAMENI, le transmit că susținerea lor mi-a făcut suportabilă încarcerarea de 11 luni, durerea de a cunoaște, încă o dată, nedreptatea, suferința, insultele, joșnicia.

În fine, tuturor acestor OAMENI, le confirm că achitarea mea li se datorează și lor, celor care mi-au insuflat forța de a mă lupta până la capăt și de a le dovedi că au avut dreptate fiindu-mi alături și față de care voi fi mereu recunoscător.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*