La o bună regăsire!

Mircea Geoană  a fost exclus din Partidul Social Democrat în sedința Comitetulului Executiv Naţional al PSD. Comentariile și discursul lui au fost de prisos. Geoană a declarat, în stil revoluționar: ,,Adio tovarăși, bine v-am găsit prieteni!”. De parcă pană acum nu știa unde s-a băgat și că dacă te bagi între tovarăși, tovarăș cu ei ești! De parcă n-ar fi știut că în politică nu există prieteni… Ci numai politicieni. Or, oamenii politici nu cred că există pe meleagurile dâmbovițene.

Așa că, fără prea multe gânduri și cu foarte mult circ, capul lui Geoană a cazut într-un final așteptat la cotitură de ceva vreme. Vorbele lui Mircea Geoană sunt doar simple vorbe și nu-l face deloc o victimă, ci doar îl arată așa cum e. Un om moale, fără sânge în instalație și care acum se zbate, politic vorbind, la marginea politicii de pe plaiurile miroritice. Încă o dată tătucul Iliescu a faăcut o demonstratție de pălmuire a copiilor neascultători din partid.
Din ceea ce am vazut la TV, în cadrele televiziunii nu au apărut deloc domnii Dragnea, Oprișan și Mazăre. Probabil au stat cuminți în treburile lor și nu au purces la războiul haotic din PSD. În schimb, l-am văzut pe Gheorghe Bunea Stancu, președintele PSD Braila, care după, cum relata o altă televiziune de știri, s-a abținut de la vot. Or, se zvonește de multicel prin Brăila că acesta ar intenționa să intre cu mai mulți primari în Uniunea Națională pentru Reconstrucția României, ceea ce, duăa opinia mea, ar fi o mare greșeală.

Întreb, însă: de ce să dai pasărea din mână pe cea de pe gard? De ce să pleci tocmai acum când coaliția de la guvernare își dă cu stângul în dreptul și cu amândouă picioarele în capul cetățenilor patriei? De ce? Sincer, nu înțeleg! Ce sa faci în UNPR? E partidul ce sprijină guvernul, e un partid născut din trădare, așa cum tot PSD-iștii spuneau la un moment dat. După ce ai luptat să faci ceva pentru județul tău pentru a te vota oamenii, acum să alergi în curtea altcuiva? Pacat domnule presședinte Bunea Stancu! Dacă Mircea Geoana crede că prea mulți oameni din PSD îl vor urma la vreun partid sau într-unul viitor al domniei sale, acesta trebuie avertizat se se trezească pentru ca altfel cade din pat. Prea frumos visează!

Doar așa a visat să devina președinte și… a devenit… dimineața când s-a trezit din somn nu mai era…Un record demn de Guines Book. L-a dojenit tătucul Iliescu, i-a amintit cele din urmă greșeli și faptul că nu a învățat nimic bun din nici una. Cam asta e cu domnul sau tovarășul Geoană.

In rest, numai de bine în politica pe care o va alege. Din toata acesta…nu stiu cum să o calific, dacă o țin tot așa, se duce de râpă oricând întreg USL. Iar cei aflați acum la putere vor câștiga din nou. Acum era timpul pentru unitate și front comun anti-PDL.
Singura faptă bună a lui Geoană ar fi fost să plece de la preșidenția Senatului și astfel nu se mai creau turbulențe în opoziție. Așa ca a trebuit să fie ,,executat” la foc automat și debarcat din PSD. Plânsul domnului M. Geoana e tardiv și trădează un oarecare comportament muieresc. Demnitatea i-ar prinde mai bine daca totuși se încăpățâneaza să continue în politică.
Așa că, adio tovarășe Geoană, bună regăsire de sine Bunea Stancu!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*