Se impun măsuri de urgență în urma acțiunilor radicalilor maghiari

Având în vedere acțiunile extrem de periculoase organizate recent pe teritoriul României, în Ardeal, în localitățile Tușnad și Joseni, de către Ungaria, U.D.M.R. și partidele politice maghiare, inclusiv FIDESZ și JOBBIK, Partidul România Mare, solicită autorităților Statului Român următoarele:

1. Convocarea Parlamentului României în sesiune extraordinară, în săptămâna 12-19 august a.c., pentru a dezbate și hotărâ în legătură cu Planul secret al Ungariei vizând anexarea Ardealului, prin Diktatul de la Bruxelles, pregătit pentru anul 2014 și bazat pe dobândirea dublei cetățenii de către peste patru milioane de români get-beget și prin obținerea ilegală pe calea împroprietăririlor, a peste 50 la sută din clădirile, terenurile agricole și pădurile din Ardeal.

2. Instituirea de către Președintele României a stării de urgență în județele Covasna, Harghita și Mureș pentru a restabili autoritatea Statului Român în această, de peste zece ori, milenară Vatră Românească.

3. Guvernul României să acționeze urgent, conform Legii nr.14/2003 a partidelor politice, pentru interzicerea U.D.M.R., Partidului Civic Maghiar și a Partidului Popular Maghiar din Transilvania (P.P.M.T.) care prin programele și propaganda de idei incită la discriminare, separatism teritorial și violență publică, iar prin activitățile lor militează împotriva principiilor statului de drept și a integrității României.

4. Parchetul să-i cerceteze penal pe toți organizatorii, finanțatorii și participanții la Universitatea de vară de la Tușnad și la tabăra de la Joseni, județul Harghita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*