Manipulare climatică?…

Profitând de faptul că noi europenii ne aflăm în plină vară și în condițiile în care treaba cu covidul și războiul s-a cam plafonat, s-a hotărât pe plan mondial să se dea semnalul cu privire la pericolul încălzirii globale. Imediat s-au reactivat la TV și pe internet, specialiștii în nimic și au început să propovăduiască seceta, încălzirea globală, fac tot felul de prognoze… o întreagă nebunie. Tot ăștia sunt cei ce ne-au înnebunit cu covidul, cu războiul, cu toate crizele posibile și imposibile, doar de ei imaginate și servite nouă în mod apocaliptic. Practic, la ceea ce asistăm noi acum se numește război geo-climatic. Despre acest tip de război s-a discutat și în Congresul SUA. Este știut faptul că există arme meteo care sunt folosite pentru a provoca și grindină, sau ploaie în exces, cu scopul de a provoca inundații. Bineînțeles că avem și reversul medaliei, și anume tehnologia care să înlăture, să îndepărteze norii cu scopul de a produce seceta și apoi, din cauza secetei, incendii.

Există și este bine știut armamentul biologic prin care poți să trimiți și să generezi în anumite zone invazii ale lăcustelor, diferite alte insecte sau alte vietăți care atacă recoltele. Toate acestea există și nu sunt teorii ale conspirației. De exemplu, în Romania, Ceaușescu a investit masiv în acest domeniu, folosea arme antigrindină și se făceau detonări în atmosferă pentru a provoca și controla ploaia… nivelul de precipitații în anumite zone agricole. Un alt exemplu în acest sens este campionatul mondial de fotbal organizat de Rusia în anul 2018, pe perioada căruia Putin a promis că nu vă ploua, și, într-adevăr, nu a plouat, decât la finala unde Rusia nu a fost prezentă. Și China a folosit pe perioada jocurilor olimpice de iarna o asemenea tehnologie, pentru a controla cât mai bine ninsoarea și alte fenomene meteo specifice. Clima se poate manipula, dar pe termen mediu, căci apoi se pot produce modificări ireversibile.

Acum se prezintă totul apocaliptic, îngrozitor, deși sunt voci, specialiști care afirmă cu documente că situații asemănătoare cu temperaturi ridicate și secetă au existat și acum 10-30-40-60 de ani. De exemplu, cea mai ridicată temperatură înregistrată vreodată în SUA a fost în anul 1918 de + 57 grade celsius. În Romania a crescut în ultimii zece ani cu 0,6 grade celsius. (…) Acum s-au găsit ăștia, cioclii apocalipsei să ne spună că poluarea noastră este cauza încălzirii globale. Am ascultat zilele acestea un specialist care a făcut niște calcule foarte interesante. Și anume, ce înseamnă daca toată populația planetei de opt miliarde ar sta în câte 1000 de metrii pătrați de persoan… ar ocupa doar continentul Australia. A făcut de asemenea un alt exercițiu imaginativ, ce ar fi dacă ar înghesui toată populația planetei în România… rezultatul este unul surprinzător, și anume dacă ar sta om lângă om, ar avea fiecare 30 de metri pătrați. Asta în condițiile în care mulți dintre noi locuiesc în garsoniere sau apartamente de 30 metri pătrați. Și atunci, cum să mai crezi minciunile astea cu suprapopularea planetei, care bineînțeles este cauza majoră a poluării și încălzirii planetei?…

Toată manipularea și mascarada asta este folosită pentru bani, pentru diverse afaceri și este o acoperire perfectă pentru războiul meteo și geo-climatic pe care-l trăim în prezent. Deci lumea trebuie să inteleagă că întotdeauna există și un control și o manipulare la nivel de guverne, autorități, specialiști, una venită din punct de vedere administrativ, alta din lașitatea lor de a spune adevărul. Din păcate, majoritatea dintre ei nu spun adevărul când ar fi necesar să-l afirme… Șopul lor și al celor care-i plătesc și îi promovează? Simplu… să creeze o imagine apocaliptică globală! Acum au inventat un nou termen și anume sindromul morții subite. Cât de curând vom avea sindromul încălzirii globale sau a căldurii excesive. Urmată, de ce nu, de un nou lockdown climateric!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*