Sloganurile fasciste ale „plandemiei”…

Printre minunat de eficientele instrumente de „luptă” contra plandemiei, la loc de cinste au fost „distanțarea socială”, un oribil experiment social de regres în feudalism, și masca de „protecție”. Antony Fauci, deșteptul care fusese ridicat la rang de Arahat planetar al plandemiei, a zis ieri, în fața Congresului american, că a inventat aceste două instrumente de apartheid sanitar. Nu a existat nicio bază științifică, ci doar intuiția lui Fauci. Intuiția sau ghicieala („așa s-a crezut atunci”) s-au transformat în recomandări, iar regii și vătafii cu suflet de sclav din țări mai pricăjite, așa, ca România, le-au transformat în norme. Ilegale*, dar obligatorii. Am fost obligați să stăm la distanță de apropriați, mai ales de părinți bătrâni și bunici. Copiii au fost ținuți la distanță unii de alți, ba chiar au fost separați prin „pepsiglas”, cum zicea o deșteaptă cu rang de ministru. Au existat idioți cu aparență de profesori de virusologie, dar cu ștanța de sponsorizat big pharma pe frunte și sub halat, care calculau viteza cu care circulă virusul în aer (7 m/s, adică 25 de km/oră) pentru a justifica această ghiceală a lui Fauci. Au existat oi mascate care te-ar fi bătut dacă nu păstrai distanța, regulamentar îmbotnițat, și care intrau în piscină sau în mare cu masca pe figură. A fost o mascaradă penibilă, cu pretenții de „știință”, dar cu caracteristici clare de manipulare în turmă, bazată pe o ghiceală și, mai ales, pe reacțiile semi-automate ale idioților utili ai turmei, pe frica de aproapele.

Mi-amintesc că, fiind în super-market, cu o săptămână mai devreme de finalul administrativ al plandemiei (ridicarea stării de alertă), mă grăbeam să termin cumpărăturile, cu masca atârnată de încheietura mâinii. M-au văzut niște oi războinice care, prin cooptarea pândarului de la mall (da, poliția și triajul epidemiologic fuseseră date în „competența” acestor salariați ai acelor locuri „sigure”, unde intrau cinci mii de inși pe zi), mi-au cerut imperativ să pun masca. Le-am spus, oarecum iritat, că e fără sens, devreme ce starea de alertă e pe final. Au sărit la bătaie. I-am lăsat în plata Domnului, cu tot cu căruciorul aproape plin de produse.

Sloganurile fasciste ale acelei plandemii au fost „pentru siguranța voastră” și „sigur și eficient”. Nu a fost nimic pentru siguranța noastră în această ghiceală a lui Fauci. A fost doar fascism. Când o administrație zice „sigur și eficient” zice că statul își dă mâna cu corporația, peste capul populației transformate în turmă de captivi. Statul e „sigur”, corporația e „eficientă”, fix ca în planurile lui Mussolini.

Mă gândesc, acum, cât de mulți oameni au murit de frică și de inimă rea, de la această intuiție/ghiceală. Câți bolnavi au stat la porțile spitalelor, câți asimptomatici au fost arestați sanitar, câți copii și-au pierdut doi ani și jumătate din copilărie și adolescență, câți dintre ei au devenit depresivi și distanți față de oameni, inclusiv față de apropriați…

Și nu mă pot opri să remarc ce mi s-a întâmplat, pe nedrept: am devenit controversat și conspiraționist, doar pentru că am atras atenția asupra acestei intuiții/ghiceli. Scrie despre asta în cartea mea de eseuri din 2021, Lamentabilul amurg al zeilor.

P.S.: Nu m-ar mira ca Fauci să fie rapid declarat incompetent mintal. Omul are, totuși, 84 de ani. Poate fi relativ simplu ștampilat drept ramolit, deci necredibil. Doar n-o să strice el acum o romanță așa frumoasă, cum a fost cea a „eroilor din linia întâi” care au salvat vieți. Mai ales, nu i se va permite să confirme, retroactiv, teoriile conspirației relative la plandemie…

*toate hotărârile de instaurare și prelungire a stării de alertă au fost declarate ilegale de către justiție…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*