Despre ipocrizie…

Abraham Lincoln a fost al 16 președinte al Statelor Unite ale Americii și primul președinte al Partidului Republican, dar și primul președinte care a căzut victima unui asasinat. Este poate cel mai important președinte al Americii și spunea că: „Ipocrit – omul care și-a ucis amândoi părinții… cerând mila pe motiv că este orfan”. Ipocrizia este o atitudine în care o persoană pretinde sau simulează sentimente, valori sau comportamente diferite față de cele pe care le are în realitate. Este o formă de falsitate în care cineva se prezintă în mod ipocrit pentru a-și ascunde adevăratele intenții sau pentru a obține un beneficiu personal. Exemplele de ipocrizie pot fi multiple. O persoană care se autoprezintă ca o persoană caritabilă și generoasă, dar în secret acționează doar în interesul său și nu se implică în ajutorarea celor în nevoie. Un politician care promovează valorile etice și integritatea, dar care este implicat în acte de corupție și fraude. O persoană care critică pe alții pentru comportamentele lor, dar ea însăși se angajează în aceleași acțiuni criticate. Un individ care se exprimă pe rețelele sociale ca luptător pentru justiție și egalitate, dar în viața reală adoptă atitudini și acțiuni discriminatorii și incită la ură. Aceste exemple ilustrează discrepanța dintre ceea ce o persoană spune și ceea ce face, revelând astfel ipocrizia lor.

Recunoașterea ipocriților poate fi uneori dificilă, deoarece ipocriții pot fi foarte abili în a ascunde adevărata lor natură și în a juca un rol. Cu toate acestea, există unele semne comune care ne pot ajuta să recunoaștem ipocrizia. Discordanță între cuvinte și fapte: Ipocriții vor spune un lucru, dar vor face altceva în mod evident. Există o diferență între ceea ce pretind a crede și ceea ce arată prin acțiunile lor. Incoerență comportamentală: Ipocriții pot adopta două seturi diferite de comportamente, în funcție de context sau de publicul lor. Atunci când există o incoerență notabilă în comportamentul lor, acesta poate fi un indicator de ipocrizie. Dublul standard: Ipocriții aplică adesea standarde diferite pentru ei înșiși, față de alte persoane. Ei pot fi duri și critici cu alții pentru aceleași acțiuni pe care ei le fac fără remușcări. Manifestarea excesivă a valorilor sau principiilor: Uneori, ipocriții vor evidenția în mod exagerat anumite valori sau principii pentru a-și crea o imagine pozitivă. Cu toate acestea, atunci când este vorba de a pune în practică aceste valori, ei s-ar putea să nu se conformeze la fel de strict. Incoerență în relațiile interpersonale: Ipocriții pot avea relații superficiale și volatile cu cei din jur. Aceștia pot pretinde că sunt prieteni apropiați sau susținători, dar se comportă într-un mod complet diferit în spațiile private.

Prin ceea ce am descris până acum am revăzut multe personalități „marcante” ale acestei lumi ipocrite: au fost ucise civilizații și ne văităm că nu suntem civilizați. Dacă nu suntem uciși cu arme de foc, suntem uciși de politicieni prin impuneri de vaccinuri neautorizate. Dacă nu suntem uciși de un potop sau de un cutremur, vin urșii și ne mănâncă. Dar suntem îngrijorați pentru oamenii noștri, având mare grijă să ne păstrăm posturile și privilegiile. Și vorba domnului Shakespeare: „Puțini oameni aud cu plăcere despre păcatele pe care le fac cu plăcere.” Dar, ipocrizie este numele tău omule, totul pentru țară, totul pentru front. Eventual frontul de aer cald ce adie în țările exotice. Muncim de ne spetim, dar asta în concediu de odihnă cu bani de la buget.

Găsesc pe pagina domnului Jim Ferguson un Breaking News: „Nigel Farage explodează în direct la Televiziunea Națională cu privire la vaccinurile împotriva Covid: „Vreau să știu de ce am fost MINȚIȚI”. „Vreau să știu de ce au fost copiii vaccinați”. „Mulți bărbați tineri au dezvoltat miocardită”. Pe măsură ce decesele în exces explodează în întreaga lume în țările foarte vaccinate, apare un model sinistru. Agenda depopulării bănuită de mulți profesioniști. Gurul Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, credea că se află în spatele planului de depopulare a planetei, iar discipolii săi din guvern precum: Sunak, Trudeau, Biden, Jacinda Ardern și Macron, toți merg cu el pentru avere personală”. Jim Ferguson este fondatorul „Freedom Train International”. Deci totul pentru bani în sprijinul poporului care ne-a ales. „Cred cu sinceritate că instituțiile bancare sunt mai periculoase decât armatele permanente și că principiul cheltuirii banilor care urmează să fie plătiți de posteritate sub denumirea de finanțare nu face decât să escrocheze viitorul pe scară largă” (Thomas Jefferson)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*