Şchiopătînd de ambele picioare, dar cu puşca la ochi…

Să vedem ce se mai întîmplă în lume şi „de ce bat clopotele, Mitică”? Pînă mai ieri, manipulatorii din politică şi mass-media ne asigurau că Rusia e bătută crunt de soldaţii Ucrainei şi mercenarii „Azov”, că ruşii sînt morţi în tranşee, că armata rusă e ruptă şi înfometată, că pocnitorile ruşilor s-au terminat, că Putin e damblagiu sau, aproape mort, de mai multe ori din cauze diferite, că Ucraina va învinge Rusia… Slavă Ucrainei cea plină de racheţi, hoţi, traficanţi de arme! Din armata Ucrainei au fost sustrase peste o sută de mii de obuze. Cu concursul lui Zelenski, poate, cîştigul din trafic de arme e o sursă de îmbogăţire în toată alchimia haosului de război. Nu putea nimeni ieşi pe furiş cu obuzele în sac. Vorbim de o sută de mii de obuze. Acum, deodată, manipulatorii o dau cotită şi ne dezinformează că Putin şi armatele sale au înviat, au ieşti din tranşee, bine hrăniţi şi echipaţi şi vor ataca NATO şi Europa. Intoxicări şi propagandă mincinoasă! Guvernarea omenirii continuă prin ameninţări şi răspîndirea panicii, exact ca-n timpul şarlataniei Covid-19! Putin nu-şi va bate joc de Rusia lui niciodată! Toate acestea, ca să ne distragă atenţia de la focul pus cu dronele în pădurile din Chile, unde mii de hectare ard cu foc deschis. Să ni se distragă atenţia de la actele criminale de război ale SUA, care au bombardat din nou Irakul şi estul Siriei. Însuşi, Biden, războinicul damblagiu, a dat ordinul de atac. Orientul Mijlociu stă pe un butoi cu pulbere! Peste tot în lume şi în Europa sînt provocări uriaşe, proteste masive şi violente, terorişti, bombe şi focuri mocnind din trecut. Care este rostul acestor manipulări? Inocularea spaimei permanente în rîndul omenirii! Ba că vine era Rusia-China, ba epidemiile pentru oameni şi orătănii, ba gîndacii şi viermii de pe masa noastră, ba marasmul climatic, ba, taxele pe carbonul expirat de om, animal şi coşul caselor, ba roboţii care vor lua locul oamenilor, ba războiul de cucerire a Europei de către Putin. Aşadar, atenţie mărită la dezinformări, ştirile false nu sînt o noutate! Vin din istoria îndepărtată!

Dovada? Celebra emisiune de teatru radiofonic „Mercury Theatre on the Air”, din de 30 octombrie 1938, cînd mulţi americani se aflau în faţa aparatelor de radio. Regizorul Orson Welles a adaptat magistral celebrul roman S.F. al lui H.G. Wells, „Războiul lumilor”, scris în anul 1898, despre o invazie a extratereştrilor, recurgînd la o serie de trucuri pentru a atrage atenţia ascultătorilor şi a crea suspans. A întrerupt de cîteva ori programul muzical pentru a difuza „ştiri urgente”, a „intervievat” aşa-zişi experţi, a vorbit chiar cu pretinşi martori oculari, făcînd credibilă povestea extratereştrilor. Şi a reuşit. Totul fiind considerat realitate, a creat o panică de nedescris în viaţa reală. Aşadar, atacul Rusiei asupra NATO şi Europei e la fel de real ca atacul extratereştrilor asupra Terrei.

Indiferent de scenariul pus în practică azi, România nu va fi decît un pion zdrobit în agresiunea SUA împotriva Rusiei. Mare atenţie, ni se livrează doar ştiri false de coşmar cu atacuri ale Rusiei contra Europei, precum invazia extratereştrilor din emisiunea lui Orson Welles. Previzibil, şefii armatelor din ţările războinice visează măceluri mondiale, industria de armament e cea mai profitabilă afacere, aşa îşi justifică şi ei existenţa în funcţii, ba mai mult, cîştigurile lor sînt uriaşe. Sînt prea mulţi „Moş Teacă” în conducerea armatelor, şi toţi vor război, măcelurile din lume fiind căderea lor în extaz.

Cei care cred orbeşte în „dragostea” americanilor faţă români, obligaţi la viză de intrare pe pămîntul Unchiului Sam, cei care cred în francheţea parteneriatului strategic SUA-România, trebuie să deschidă ochii mari! Pe unde şi-au băgat americanii coada a izbucnit cîte un război, în urma căruia a rămas dezastru. Nu este pentru prima dată cînd SUA se află de partea greşită a istoriei, „vraja americană” şi-a pierdut seducţia asupra altor naţiuni, a mai rămas doar o aparenţă alimentată de mass-media. SUA este furnizorul permanent şi constant al violenţei şi războiului pe planetă. Nu sînt fanul Vestului, nici al Rusiei, nici al Americii, ci adept al suveranităţii popoarelor, în primul rînd, al suveranităţii poporului român. Luînd în considerare fragilitatea strategică a României, înainte de a fi sărit în braţele Unchiului Sam, trebuia să privim în istoria Ţării şi a Europei, să vedem cine ne-a fost duşman, cine, prieten! În războiul declaraţiilor actuale la nivel mondial, şi în războiul real, au sărit aproape toate siguranţele de la tabloul statelor vizate de SUA! Deşi noi nu prea mai avem armată, avem doar nişte praştii, Iohannis îi tot arată muşchii lui Putin, la braţ cu Ucraina şi cu prostituatele din bordelul de lux al UE.

Şchiopătînd de ambele picioare, dar cu puşca la ochi pe mapamond, SUA ţine morţiş să demonstreze că ar mai fi un Atlas cu planeta în spinare. Printre episoadele memoriei pierdute, senilul Biden îşi mai aminteşte doar că SUA au folosit arma nucleară împotriva populaţiilor civile, au distrus Hiroshima şi Nagasaki, au distrus nişte state arabe şi europene, frumoase ca un şirag de perle. Aşadar, de SUA să ne temem! Nu de Rusia! Omenirea s-a săturat să fie folosită drept pretext de către asasinii americani care vor tot mai mult bogăţiile altor state. Omenirea s-a săturat să-şi plîngă milioanele de morţi, dezbinările statale şi sclavia! Asasinat mondial este ceea ce face SUA cu statele lumii, jucîndu-le suveranitatea pe degete. Cîte lacrimi de crocodil au vărsat predecesorii lui Biden, Bush şi Obama, cînd vorbeau despre dezarmare nucleară, eliberarea, democratizarea statelor lumii şi drepturile omului, în timp ce, cu uşile închise, regizau lovituri de stat, asasinînd liderii adverşi, declanşînd războaie şi moarte pe glob! Să trecem în revistă Iugoslavia, „maidanul” din Ucraina, „primăvara arabă”, cele zece războaie americane, declanşate cu zece minciuni mediatice, toate, crime reale în dosarul SUA, nu scenarii radiofonice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*