Imperiul minciunii girat de ministerul adevărului!

Un imperiu al minciunii va avea mereu nevoie de un minister al adevărului. Dar virajul către o lume distopică în care birocrații stabilesc ce e adevărat și ce e fals duce direct în prăpastie. Birocrații europeni au descoperit recent apa caldă: 14 state membre își spionează cetățenii în scopuri politice, prin programul „Pegasus”, fabricat în Israel. Ei se plâng acum, într-un raport oficial, că nu au suficiente competențe exclusive în domeniu, „necesare” pentru a opri statele membre din spionaj anti-cetățean. Îi împiedică, săracii de ei, principiul subsidiarității – o regulă care statuează că majoritatea treburilor publice sunt în atribuțiile statelor membre, Uniunea Europeană atribuții rare.

Câtă ipocrizie la acești mici comisari sovietici! Ce tupeu să spui asta și să ceri competențe și mai mari de control și spionaj! Mai ales venind de la un Didier Ryenders (capabil să amenințe tuiter cu închiderea pentru că nu șterge adevărurile interzise…) și de la grupul neo-marxist Renew Europe (usereul european)!

O birocrație interesată doar de „adevărurile” oficiale și de cenzura adevărurilor interzise, care plătește sute de milioane de euro celor peste 150 de mii de vânători ai feicniuzurilor și de factcecări… Niște neo-marxiști obtuzi care au ajuns la concluzia că Biblia conține prea multe informații false și, deci, trebuie rescrisă de inteligența artificială… O pletoră de neterminați care preamăresc pseudo-știința vakseenurilor, a claimătceingiului, a genderfluidității și a robotizării omului, interzicând știința, bunul simț și credința… Niște legiuitori aberanți și cinici care ne transformă pe noi, oamenii obișnuiți, în suspecți de spălare de bani și finanțarea terorismului (pentru că provenim din țări „corupte”) și de infectare a celorlalți (pentru că nu purtăm inutilele măști și nu ne înțepăm la comandă), în timp ce iartă marile corporații și managerii lor de crime contra umanității și de încălcarea drepturilor omului…

O cabală insistentă și minuțioasă, determinată să pună neabătut în practică planul de control total al umanității prin nazipass-usul sanitar (denumit, cinic, certificat verde…), prin portofelul digital, prin moneda digitală a băncii centrale, prin certificatul de emisii de carbon, prin diploma de non-gras insectivor… O sectă malefică și nocivă hotărâtă să ne pună și să ne țină pe toți la un click distanță de condiția de ființe de plastilină, remodelabile după „marea resetare”… Iată cine se plânge că statele membre ale UE ne spionează… UE, care ne spionează și mai abitir…

P.S.: Când unii ca noi vorbesc despre spionajul permanent și controlul digital cvasi-total, imediat suntem ștampilați drept „conspiraționiști” … Dacă tot a descoperit UE că spionajul statal există, de ce nu le impune cenzorilor din social-media să renunțe la șadoubanare pe motiv de conspiraționism? De ce nu suntem despăgubiți pentru permanenta reclamă negativă pe care ne-o fac cei 150 de mii de factcecări plătiți de UE cu sute de milioane de euro?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*