2023 – Lupta continuă!

Adevărul este că refuzul aderării la Schengen și politica anti-românească din Ucraina sunt rezultatele incapacității politice de 33 de ani. Mai ales că subiectul Schengen se discută de 11 ani. Iar după 11 ani ne trezim în plop și plopul în aer. Asta înseamnă că avem o clasă politică tocmai bună de aruncat la gunoi. În plus, este și o lovitură de imagine pentru noi toți. Dacă am fi avut un stat puternic și o clasă politică puternică, altul ar fi fost deznodământul! Poporul român trebuie să înțeleagă că toate acestea se datorează incompetenței clasei politice. Austria, după ce secole de-a rândul ne-a luat aurul din munții Apuseni, acum ne-a luat pădurile, ne-a luat băncile, ne-a luat petrolul. Iar noi românii nu mai prezentăm nici un fel de interes pentru ei. Cum să crezi că atunci când tu nu mai valorezi nimic, cineva te mai bagă în seamă?!? Ucraina, cu care am semnat ca fraierii acel tratat – adevărată trădare națională, nici azi nu vrea să audă de teritoriile românești pe care le-a furat și jefuit. Drept recompensă, politica anti-romanească a devenit oficial politica de stat a „pigmeului erou” de la Kiev. Băăă – să vă mai aud acum pe aia cu slava Ucrainei – slava deșartă și nimic altceva!!!

Din punctul meu de vedere, nu doar ambasadele noastre de la Viena și Kiev, ci absolut toate ambasadele existente în lume sunt complet inutile. Pentru că ele nu-și fac jobul. De ce avem ambasadă la Viena, la Kiev și mai știu eu unde? Avem pentru ca ele să stabilească, să negocieze și să ridice interesul nostru național la rang de lege în fiecare minut al muncii lor. Dar acest lucru nu există ! De ce mai avem Ministerul de Externe? Doar că Aurescu – ăla micu, cu trabuc și cu haita lui de funcționari și demnitari inutili, să încaseze pe mai departe remunerații grase? Ca să stea cu toții pe mai departe în poziția capră – că așa le dictează derbedeii aia de pe la Bruxelles, Paris, Berlin, Amsterdam, Washington și lista poate continua mult și bine. Eșecurile noastre diplomatice sunt o consecință a proastei administrări, a incompetenței, iar noi ca popor, plătim oalele sparte.

Nu există subiect Schengen, ci un subiect numit „falimentul clasei politice și a diplomației romanești”! De 33 de ani avem o conspirație atât a jafului general, cât și a prostiei. Pe mare parte dintre politicieni, pe guvernanți, nu-i unește decât infracțiunea. Impertinența caracterizează aproape toată clasa politică. Din păcate, statul român azi nu mai există. Există doar interese meschine străine. Interese, nu și investiții. Știți că OMW și ENEL, de când au devenit proprietari pe resursele noastre, nu au investit nimic?! Au mărit doar taxele și prețurile pe care le plătesc românii! Noi nu vom mai avea ce spune decât în clipa în care vom fi iarăși stăpâni pe țara noastră și pe economia noastră.

O economie nu se poate dezvolta pe baza de împrumuturi. De aceea vă reamintesc că în 1990 România avea de încasat patru miliarde de dolari. Raportat la zilele noastre înseamnă în jur de 20 de miliarde. Azi noi avem o datorie de 160 de miliarde. Înțelegeți dimensiunea problemei?… La un PIB de 300 de miliarde, ne îndreptăm spre incapacitate de plată și apoi putem închide țara. Este o datorie gigantică! Cine o plătește? Și mai ales cum?!? Ne-au distrus industriile și agricultura performantă construită cu sudoarea și munca părinților noștri și ne-au dat la schimb economia neoliberală globalistă de azi – bănci străine, farmacii, jocuri de noroc și supermarketuri. Ne dau în mod parșiv și pervers o direcție greșită, au creat haosul în societate și în sistemul educațional. Se insistă pe LGBT, pe toate aceste elemente de gen contrare obiceiurilor noastre creștine pe care nu le putem avea în cultura și viața noastră. Din moși-strămoși noi nu am avut așa ceva, asemenea apucături. Noi am avut o viață demnă, așa cum ne-a lăsat-o Dumnezeu. La fel cum această țară a noastră nu ne-au dat-o nici cei de la Bruxelles sau Washington, ci ne-a dat-o tot Dumnezeu!

Noi trebuie să ne continuăm lupta de pe aceste poziții – creștină, națională și suveranistă, nicidecum de pe poziția care ne este impusă azi de niște globaliști psihopați, extrem de corupți, atei și anti-naționali. Noi suntem în Europa, noi nu avem nevoie să negociem să fim în Europa. De aici trebuie să plecam acum! Noi nu avem ce să negociem cu corupții de la Bruxelles sau de pe mai știu eu unde. Noi suntem de secole aici, noi am fost și suntem zid de apărare, am fost hotar și temelie de civilizație europeană! Asta ar trebui să fie principala direcție a diplomației românești în Europa și peste tot în lume. Sunt elemente despre care diplomații sau mai bine zis pseudo-diplomații noștri habar nu au, pentru că, în momentul în care te duci într-o discuție internațională, tu ca diplomat trebuie să ai la îndemână elementele forte pe care le-au făcut înaintașii noștri și pe care istoria le-a marcat, le-a înregistrat în „adn” -ul poporului român! Și fiți demni că sunteți români!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*