Anomalia vaccinării…

Citim stupefiați ce a spus Stacey Allaster, directorul turneului US Open, la decizia luată de autorități ca Novak Djokovic să nu poată intra în America și să participe la acest ultim Grand Slam al anului: „Novak este un mare campion și este foarte regretabil că nu poate concura la US Open 2022, deoarece nu poate intra în țară din cauza politicii de vaccinare a guvernului federal pentru non-americani. Așteptăm cu nerăbdare să-l primim pe Novak înapoi la US Open în 2023”.

Cum se poate așa ceva? Iar un Grand Slam mutilat? Federația Internațională de tenis nu are nimic de spus? Dar guvernele lumii? Ce fac aceste minunate guverne? De când a dat pandemia, au înghițit gălușca, au acceptat să joace rolul sinucigaș din Parabola orbului, să spună Da la toate măsurile venite de la OMS și Mr. Pfizer, care a încasat miliarde de dolari de pe urma unei mari cacealmale. Și guvernul Statelor Unite, marele guvern federal, înghite, fiindcă Pfizer e gigant american! Americanii au dat în primii doi ani pandemici peste 800 000 de morți și tot nu înțeleg că au fost victimele unei mari cacealmale. Continuă să joace în piesa Parabola orbului.

Îi cer lui Djokovic dovada că e vaccinat. Cine îi cere? CDC (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din America). Acest centru a anunțat că „toate persoanele care călătoresc în America trebuie să prezinte dovada vaccinării”. Dar de ce nu îi cer lui Djokovic dovada că e sănătos? Adică un om sănătos nu are voie să joace tenis la US Open, dar dacă ești infectat cu ser sau bolnav de orice altă boală, poți! În acest an, 2022, s-a tot demonstrat că vaccinurile nu sunt bune, nu sunt soluția. Au provocat moartea multor oameni nevinovați. Se caută noi forme de dezinfectare. Deocamdată, omenirea este prizonieră acestei măsuri aberante. Și se știe că 75 la sută din populația globului nu este vaccinată. Deci trei sferturi din locuitorii pământului nu au voie în America! Bravo, civilizație!

Și oare guvernul federal nu știe că Moderna, celălalt gigant farmaceutic american, a dat în judecată Pfizer fiindcă a constatat că i-a furat patentul? Cei de la Moderna spun că Pfizer ar fi luat ilegal invenția unui vaccin realizat de ei în urmă cu zece ani, pentru alte scopuri, când nici nu se bănuia de fenomenul Covid. Și acum au descoperit acest furt, că formula serului a fost furată de Pfizer și aplicată fraudulos în cazul Covid. NU se poate ca guvernul federal american să nu cunoască această realitate, dar se face că nu vede, nu aude. Cui folosește oare să nu fie demascată această piesă de teatru prost?!

De unde știe Allaster că în 2023 nu se va repeta figura și va funcționa aceeași regulă… democratică?! Comuniștii ne-au dăruit drept democrație „dictatura proletariatului”, azi primim de la occidentali o democrație cu reguli stabilite de ei, unilateral, cum vor. Suntem departe de o democrație adevărată. Iar politizarea sportului este o mare crimă care se petrece sub ochii noștri. Campionii încep să fie numiți pe criterii politice, de anumite guverne sau puteri ale lumii, dinainte de a se desfășura partidele pe teren.

Civilizația se află într-un punct de ghilotină! Această anomalie a vaccinării este mai rea decât războiul din Ucraina, fiindcă afectează toată planeta. Ne uităm siderați la o aberație, la niște măsuri care se iau deasupra capetelor noastre. Sunt lipsite de logică și dovezi, dar funcționează. Suntem victime care ne merităm soarta dacă nu spunem într-un glas STOP acestei aberații!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*