Câștigă o bursă pentru a continua studiile liceale în UK!

„Get ready!” Am dat startul unui nou concurs din seria Mirunette Scholarship Competition dedicat celor mai ambițioși elevi de liceu! Ai ocazia să câștigi una din bursele parțiale oferite de prestigiosul Colegiu Earlscliffe din Anglia! Nu rata oportunitatea de a studia la un colegiu de elită care a pregătit cu succes numeroși absolvenți ai unor universități celebre precum Oxford, Cambridge sau Stanford University!

Îți dorești să devii student la o universitate de elită în străinătate? Începe pregătirea încă din liceu și obține certificarea internațională A-Level!

Colegiul Earlscliffe oferă cel puțin trei burse parțiale de studiu pentru ultimii doi sau trei ani de liceu celor mai pregățiti elevi! Dacă exista mai mulți candidați cu rezultate deosebite, numărul de burse poate fi suplimentat!

Cine poate participa la concursul de burse?

Toți elevii de clasa a IX-a sau X-a care sunt pregătiți să studieze ultimii 2 sau 3 ani de liceu în Anglia!

Cum se desfășoară concursul de burse?

Concursul cuprinde două etape ce vor avea loc la sediul Mirunette: Examen scris la limba engleză și matematică (10 Martie 2018); Examen oral – interviul cu Comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (19-20 Martie 2018)

Premiile?

Cel puțin trei burse academice parțiale la prestigiosul Colegiu Earlscliffe din UK

Când încep studiile în Marea Britanie?

Dacă te numeri printre elevii câștigători, vei începe studiile în Septembrie 2018!

Cum se fac înscrierile?

Completeaza formularul de înscriere disponibil pe site

Mai sunt elevi români care studiază în prezent la Earlscliffe College?

În urma edițiilor precedente ale concursului de burse, în prezent studiază la Earlscliffe College șapte elevi din România! Feedback-ul elevilor, la fel ca al părinților acestora, este excelent!

Termen-limita pentru înscrieri: 8 Martie 2018!

Pentru mai multe informații despre concursul de burse în Anglia sau pentru alte serviciile oferite de Mirunette Education, contactează-ne la numărul de telefon 0735 159 626 sau pe e-mail office@mirunette.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*