Corabia nebunilor

Există abuzuri evidente ale trupelor de procurori. Există încălcări flagrante ale Constituției, aruncată, ca o carte scorojită, într-o baie de sânge…

De la o vreme, nimic nu se mai leagă pentru acest popor. Zilnic aflăm amănunte din istoria patriei: cum am fost înşelați tot timpul, de când domnul acela mistic, Iliescu, a deschis cutia Pandorei…, cum am câştigat tot timpul alegerile, pierzându-ne în schimb viitorul!, cum am alunecat spre mediocritate în mediul politic, alegându-i pe infractori să se ocupe de destinul neamului!

Deşi ne place tare să regretăm dezastrul în care se scufundă corabia noastră, i-am ales tot timpul, fără impedimente, totuşi, pe cei care ne-au mințit mai bine! Iubim hoții, se pare, infractorii, perverşii, mincinoşii, tocmai pentru că lumea în care trăim are nevoie de poveşti fericite…

În politichia românească, regula de aur e că nimeni nu e imaculat! Iar Necinstitul nu crede în existența Cinstei!

Altfel, cum e posibil, procurori, să ne batem pe umeri că ne-am jucat cu viața altora?!
Cum e posibil să ajungem la atâta degradare, preşedinți ai țării, care, în mod normal, ați fi fost sancționați chiar şi de ați fi condus numai un colhoz?!

Am auzit astăzi un comentariu… „SRI este singurul serviciu patriotic! Fără el, poate, România se va dezintegra!”… Se poate, spun eu. Problema cu SRI-ul, însă, este, că a mizat adesea pe nişte mutanți, pe oameni fără caracter, intrând în aceeaşi horă, ca şi când ai ucide în masă, sub drapel…

SRI + DNA + (Câți?!) Preşedinți = Love?!… Posibil.

Partidele de casă, însă, încropite după chipul şi asemnănarea fraierilor români, cum puteți dormi noaptea, liniştite, când reprezentați atâția nemernici?! Cum este posibil ca până şi un lac, lacul Belina, să fie furat, trecând de la guvern la Consiliul Județean Teleorman, pentru ca apoi să intre în patrimoniul unei companii, Tel Drum, moştenirea unui anume Dragnea?!

În țara aceasta, totul se fură! De aceea intră în politica mare cei mai mulți.

Soluția nu este, totuşi, să învățăm să citim intențiile celor din jur, DNA! Soluția nu este să ne amestecăm, susținând nulități, SRI! Soluția nu este să jucăm teatru, deghizându-ne în mici clovni, Preşedinți!

SOLUȚIA este O ȚARĂ DEMNĂ PENTRU TOȚI! O țară eliberată de frică şi, mai ales, de sărăcia în care trăim! O țară cu oameni demni, având aceleaşi drepturi şi îndatoriri.

Aceasta este ZIUA DE MÂINE care va veni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*