Cârpe! Doar niște simple cârpe!

Inamicii cetăţeanului român dorm de 27 de ani sub aceeaşi plapumă şi de cîte ori se dezvelesc în somn îşi trag cîte un şut în fund şi, după caz, cînd dorm cu gura căscată, îşi sar în spinare. Aşadar, cine dă mai mult pe cucuvelele lui Koveşi? Mîine-poimîine vor fi scoase la licitaţie pe sute de milioane de euro, iar Ghiţă n-are decît  să plîngă ca o muiere după gemenele din cutia roşie! E foarte greu să-i diagnostichezi pe şacalii ăştia după modul în care se văicăresc şi le curg lacrimile de crocodil! Toţi sînt nebuni de legat, iar nebunul trage foloase şi din plîns şi din rîs şi ştie cel mai bine şă-şi ţină fratele de fraudă cu masca de oxigen pe faţă. Uitaţi-vă la aceşti asasini ai societăţii, aceşti lătrători şi trădători de profesie cum scuipă în palme şi apucă lopata cu entuziasm, pentru că, nu-i aşa?, groapa duşmanului de clasă trebuie săpată cît mai adînc în Watergate-ul românesc! Dacă vreunul dintre ei ar refuza să dea ajutor groparilor, ar însemna că susţin adevărul care nu le convine, şi e musai să fie eliminat. Cetăţeanul român, fraudat şi batjocorit, s-a săturat de reglarea conturilor între mafioţii din Casa Poporului. Reglare zadarnică, adică fără absolut niciun folos pentru el, umilul şi umilitul cetăţean român!

Nemuritoarea Putere de la Bucureşti colcăie de cucuvele, preşedintele Iohannis joacă şi el la intimidare ca agent electoral al PNL, statuia Laurei Codruţa Koveşi a devenit sac de box, alegerile din decembrie se anunţă, de pe acum, un război distractiv (de un humor negru) şi grotesc. Cucuveaua mov tremură din toate aripile în ramurile copy-paste ale serviciilor secrete, infractorii şi puşlamalele cu epoleţi dintre cei mai grei îşi fac crucea mare cînd taie şi spînzură, iar fără gradele lor, lumea i-ar lua la bătaie cu pietre. Deşi numai în picioare ne putem înălţa, noi mergem ca turmele şi ne pierdem lîna de aur cînd ne lăsăm tîrîţi prin mărăcinii lor. Problema cucuvelelor din cutia roşie nu va fi lămurită niciodată public, deocamdată, ele au fost duse dinaintea procurorilor. Sebastian Ghiţă s-a prezentat la DNA Ploieşti cu două bufniţe aurite, spunînd că le-a primit în dar de la şefa DNA Laura Codruţa Koveşi, şi că vrea să i le înapoieze. „Mi-a dat aceste bufniţe. Sunt convins că nu o să îi pice bine gestul meu, dar asta simt”, a spus Sebastian Ghiţă. (sursa: Corupţia). Ghiţă nu lozeşte, nu e dus cu pluta! Fiind călcat pe coadă, a devenit parşiv şi muşcă mai departe, ştiţi, telefonul fără fir între cucuvelele cu grade. Ghiţă mai afirmă: „Mi-am adus aminte că la una dintre vizite mi-a făcut cadou nişte bufniţe şi pentru că suntem în dosarul cu domnul Portocală (procurorul Mircea Negulescu), cu denunţătorul Vampir, cu denunţătoarea Sexi, cu Toni Blair, m-am gândit că bufniţele pe care mi le-a făcut cadou atunci pot să i le dau înapoi, că am văzut eu la Vanghelie şi la Geoană că au dat ceasurile înapoi la DNA şi nu au mai avut nicio problemă. Astea au fost bufniţele pe care mi le-a dat cadou doamna Koveşi atunci. Erau două bufniţe lipite, simbol al prieteniei, şi devreme ce lucrurile s-au schimbat şi s-au transformat, m-am gândit să-i aduc bufniţele înapoi”, a declarat Sebastian Ghiţă.

Însă tot degeaba guiţă şi se smiorcăie Ghiţă! Ştia de la început cu cine are de-a face, ştia că o cucuvea de stîncă este o pasăre care îşi pîndeşte prada şi vînează de obicei noaptea sau în lumina crepusculară  a podgoriilor, godaci, insecte mari, rîme, rozătoare mici, păsări, şerpi mici sau şopîrle, că are nevoie de scorburi sau găuri pentru cuibărit, locuri cu ascunzişuri şi de pîndă. Doamne, şi ce bogat e regnul politic românesc!  Speciile de netrebnici, doctori în cucuvele şi corupţie vor vrea să le dăm votul în decembrie! Daţi-le o lecţie, nu-i votaţi pe niciunul dintre ei! Cei mai mulţi se reîntorc pe liste ca să schimbe vechile cătuşe cu unele noi! Lătratul în campanie e o ocupaţie bănoasă pentru ei, dar e o treabă cîinească. Vai de noi dacă n-am înţeles că puşlamalele astea nu mai au ce căuta în politică! Vai de noi dacă n-am înţeles că patria română este – trebuie să fie – un altar de rugăciune, nu un circ păgîn cu bufoni specializaţi în jafuri ordinare. Elena Udrea – cu nesimţire şi monumentală obrăznicie -, scoate din nou capul, dar ruptă de Băsescu, şi declară că va candida ca independent şi va strînge semnături în stradă şi pe feisbuc şi că aspiră  la funcţia de preşedinte al Comisiei SRI (ca să vezi?), motivînd public că cei din această comisie SRI „sînt nişte cîrpe”. Ştia Udrea mai bine!

Mafia în ţara noastră nu e o bandă de cartier, cu o cucuvea, trei lei paralei, un urs împuşcat, o panteră şi nişte mistreţi măcelăriţi de Ţiriac. E un labirint de reţele, protejate şi întreţinute de instituţiile statului. În sînul acestora s-au înrolat lichelele care au avansat de la statutul de scursuri ale societăţii la cel de „rechini”, specializaţi în corupţie, fraudă, cămătărie, şantaj, prostituţie, proxenetism.

Lasă un răspuns