Ce mai tare știre, care m-a făcut să râd, deși e de un plâns amarnic, e cea legată de deschiderea dosarelor revoluției din decembrie 1989. După ce au fost tergiversate 26 de ani și de către procurorul care a decis execuția lui Nicolae Ceaușescu, în decembrie 1989, dosarele revoluției au fost închise de magistrații militari în frunte cu generalul Ion Vasilache. De fapt, Armata complice a pus batista pe țambalul crimelor din decembrie 1989, înfăptuite de agentura sovietică de sorginte KGB, condusă de Iliescu, Brucan, Militaru, Neulander sau Astaloș. Procurorul Dan Voinea trimis „lup paznic la oi” -, după ce a asistat la crima de Crăciunul anului 1989 -, să instrumenteze dosarele Revoluției le-a tot „rezolvat” de 25 de ani, între timp a ajuns și general cu pensie mare, ca să „îngroape” crimele din decembrie 1989? Să nu uităm că de la ora 18.00, din 22 decembrie 1989, când clica criminală a agenturii sovietice pusese mâna pe putere au mai murit încă 1000 de oameni nevinovați prin diversiunea „teroriștii” sau „securiștii”, ca să se inducă în eroare opinia publică naivă că are loc o revoluție adevărată, nu o lovitură de stat sângeroasă instrumentată de serviciile secrete străine.
Ion Ilici Iliescu îl avea deja în mână pe Nicolae Ceaușescu, la ora 18.00, în 22 decembrie 1989, închis la unitatea militară din Târgoviște, când ne mințea cu sânge rece comunist și nerușinare la TVR că acoliții lui securiști încearcă să-l scape. De fapt toată Securitatea și Armata îl trădase pe comandantul suprem și executa ordinele agenturii sovietice în România impusă și cu sprijinul SUA. Dosarele revoluției au fost tot mereu amânate în soluționare de către Dan Voinea, care tot a mai primit grade și bonusuri salariale? Adevărul a rămas ascuns pentru că clica străină a lui Ion Ilici Iliescu conduce din 1990 încoace fără întrerupere. Între timp, criminalii din decembrie 1989 mor pe rând, ca Nicolae Militaru sau Silviu Brucan, nici Iliescu nu mai e tânăr așa că anunțul redeschiderii Dosarelor Revoluției din Decembrie 1989 e praf în ochii lumii.
Prezent la Consiliul Superior al Magistraturii, procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat că dosarul Revoluţiei a ajuns la Parchet, de la Înalta Curte de Casație și Justiție, și că va avea loc o anchetă la Secția Parchetelor Militare. „Va fi o echipă nouă care va lucra şi vom stabili adevărul şi în acest dosar, a afirmat Augustin Lazăr. Reamintim că, în luna iunie, Instanța supremă a confirmat decizia Parchetului General de redeschidere a urmăririi penale în dosarul Revoluţiei. În motivarea Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) se arată că „procurorii s-au rezumat la prezentarea situaţiei victimelor, au făcut trimiteri la actele medicale, la declaraţii ale persoanelor vătămate şi ale martorilor, fără o analiză a probelor administrate şi fără trimitere la persoanele care au fost implicate în aceste evenimente”. În lipsa unei anchete efective, necesare şi absolut obligatorii, judecătorul ÎCCJ a decis redeschiderea dosarului, pentru a putea fi administrate probe şi a se afla adevărul.
Vă dați seama că dosarul revoluției se instrumentează de la început, reîncepe iar cu probatoriu. Cercetarea inițială a durat vreo 25 de ani, realizați că, dacă de acest dosar se va ocupa tot un reprezentant al sistemului, va mai dura ancheta încă 25 de ani, de ajuns ca și Ion Ilici Iliescu și ciracii lui bolșevici să ajungă în lumea umbrelor și întunericului, iar acest dosar anunțat cu surle și trâmbițe să fie închis pentru că nu mai există vinovații criminali în viață. Eu nu cred să mai apuc timpul ca Ion Ilici Iliescu să fie vreodată judecat și să plătească pentru sângele vărsat al tinerilor idealiști, care au murit pentru ca o clică de agenți sovietici să conducă România din 1990 până în 2016.
Lasă un răspuns