Pe deplin smintiți?!

Nu se lasă! Prigoana a început să capete aspecte de-a dreptul monstruoase! Nu atât pentru noi, generații ce am „fumat” deja aceste minciuni sfruntate și vinovății ce ne au fost azvârlite în spate, și pentru care am plătit ca nerozii, căci acela ce nu-și clamează Adevărul Istoric, comentează anemic, bombăne și mormăie tot mai stins, sfârșind prin a accepta vocile altora, este condamnat, nu în a-și trăi el soarta de laș epigon, ci în a-i condamna pe cei ce vin.

Noi suntem vinovați pentru că mai ieri eram luați la rost pe teme holocaustice și amendați pentru discriminări croșetate pe post de delict de opinie. Noi suntem vinovați dacă, astăzi, suntem pasibili de amenzi penale pentru cultul eroilor pe care i-am lăsat a ne fi învinovățiți în pecinginea unui cult al ororilor la adresa demnității noastre. Dar, mai ales, noi vom fi singurii vinovați, noi, epigonii tăcuți într-o sminteală de neînțeles, pentru fiecare zi de închisoare pe care cei de mâine o vor suferi ca preț al încercării lor de a-și cunoaște, recupera  și promova istoria care astăzi ne este ferecată într-un trecut ce ar trebui să tacă pe vecie! Un trecut căruia, paradoxal oare?, ne este impus în a-i stinge chiar noi „vocea”, și ce ne mai pricepem în a ne smulge singuri aripile demnității, în a ne pârî „școlărește”, mai agârț, în a ne reclama, mai ieri, și a ne arunca în delațiuni, astăzi, pentru a-i mulțumi pe veneticii pe care i-am făcut stăpâni peste toate comorile noastre. Inclusiv peste averea istorică a unei națiunii milenare.

Pentru bani, felurite cozi de topor (ierarhizate, politic și în numele unor cercuri de interese și influență), ne-au impus să ducem întreaga țară la lecția deschisă a holocaustului. Am tăcut și am plecat capul, neîntrebându-ne ce legătură avem noi cu vinovățiile altora? I-am  lăsat pe trădătorii de țară să ne vândă, bucată cu bucată, Istoria. Iar dacă am tăcut, lecția „deschisă” de mai ieri a devenit o lecție impusă. O materie pe care am lăsat-o a-și sădi otrava minciunii, dezinformării și manipulării.

Ni s-a impus recunoașterea holocaustului și dezicerea de Istoria noastră milenară. Istoria Românilor a devenit o simplă materie, Istorie, iar paginile de demnitate națională au fost spurcate cu paragrafe, apoi capitole întregi, despre vinovății străine nouă, în cauză și efect, devenite, în noua lecție a ființei noastre, culpe în însăși procesul nostru de definire!

Ambasada Sionistă a Urii Asumate, element central de intervenție, corecție sau eradicare, după caz, a istoriei noastre neapărată nici măcar de vechile manuale (căzute pradă în războiul de dezinformare prin omisiune, prin retragerea și „volatilizarea” vechilor cărți școlare și „blocajul” tipării și reeditării acestora), ne transmite acum urgența asumării, cu punct și virgulă, a următoarei lecții (chiar „finale”, ironic sioniste!) generale a asumării holocaustului.

„Recunoașterea deplină a holocaustului”! Asta ne cere Departamentul de stat al maleficului Sam… Și la asta se vor deda trădătorii care le execută cererile.

Și nici măcar nu mai putem să ne întrebăm: „Cât vom mai tăcea?”. Pentru că deja am tăcut prea mult și nu mai există acel „timp” de care ne-am tot agățat pentru a prinde curaj, pentru a rupe pânza tot mai groasă și grețoasă a nepăsării înnodate în albii de frică, timorați în teama de a nu reacționa cumva „incorrect politicaly”, nu mai avem răgazul pentru a ne decide să tragem aer în piept și să ne irumpem vocile într-o revoltă a demnității.

Pentru că, în fapt, nu mai există nici măcar „vocea”… Răsunetul istoric de ieri a devenit azi un lamentabil icnit temător…

Am retrocedat clădiri și străzi întregi ca preț al vinovățiilor pe care ni le-am asumat prin neprotejarea singurului lucru care conta: Adevărul Istoric. Și am plătit deja enorm pentru toate acele bucăți, paragrafe și subcapitole de impunere holocaustică. Dar ce oare ni se va lua, ce li se vor lua generațiilor de mâine, în clipa în care, neghiobi, vom săvârși deplina recunoaștere a holocaustului?!

În cenușă și fum se transformă Patrimoniul nostru național… De la datini și obiceiuri, măscărite ca antisemite, și scoase pe hornul celor ce ar fi trebuit să ardă ei în iadul trădării, cozile de topor de ieri și de azi, la paginile de istorie pe care nici sângele încarnat în paginile jertfei nu le mai poate apăra…

Un răspuns la “Pe deplin smintiți?!”

  1. Istorescu spune:

    Cei ce ne conduc…
    Au un scop foarte limpede: distrugerea a tot ce este romanesc si crestin. Fostul spital CFR 2, l-au rebotezat Spitalul CF 2. Crucea rosie de pe masinile de Salvare, au inlocuit-o cu 3 linii albastre care sugereaza steaua lui David.
    Dar cine sunt acesti conducatori? In nici un caz romani.
    Toti vin din aceeasi zona, care in mileniul I se numea Imperiul Khazar. Khazarii se asemanau mult cu vecinii lor, hunii, asezati mai la est. Tiganii, care cica ar veni din India nu seamana deloc la fatza cu indienii. Casatoriile dintre tigani si khazari sunt extrem de frecvente, ceea ce arata inrudirea lor. Stalin a infiintat pentru o perioada scurta, in zona fostului Imperiu Khazar, o Republica numita RSS Evreiasca. Acum, se numesc bolsevici si au acaparat toate bogatiile Planetei. Ei doar au preluat religia iudaica, fara sa aiba vreo legatura cu vechii iudei. Le-a placut faptul ca rabinii talmudici le promit ca vor stapani intreg Pamantul, desi in urma cu cateva sute de ani le promiteau ca vor stapani teritoriul dintre Marea Rosie si fluviul Eufrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*