„Incompetența” e porecla lui Stoenescu din Guvernul Cioloș în Diaspora

E o vorbă românească genială care se potrivește Guvernului Cioloș: „schimbarea domnilor bucuria nebunilor”. Acest guvern de „tehnocrați” este expresia impotenței adminstrative și lipsei de expertiză a miniștrilor „guvernului meu”, postat de Iohannis în fruntea țării, fără nicio legitimitate, nefiind votat de poporul român. Guvernul Cioloș e doar voința unei eurocrații în slujba unei camarile transnaționale și corupte de la Bruxelles pusă pe căpătuială și eliberat ordonanțe de urgențe pentru interesele multinaționalelor, contra bonusuri uriașe. Dar cel mai impotent, insipid și incolor ministru al lui Cioloș e Dan Stoenescu „patronul” DRP-ului. Ministrul delegat pentru Diaspora, Dan Stoenescu este deja de peste un an în funcție și singura lui realizare e că satisface doar interesele fundațiilor și asociațiilor soroșiste. Dacă fostul Angel Tîlvăr a încercat să reformeze DRP și să fie deschis dialogului cu asociațiile românești din Diaspora, „tehnocratul” de carton Dan Stoenescu e preocupat să NU comunice cu Diaspora. Singura sa preocupare e să promoveze votul prin corespondență, de fapt o continuare a letală a dosarului „Diaspora” din brațele fostului șef MAE, Titus Corlățean.

Legea votului prin corespondență este o formă legală de a bloca votul românilor din Diaspora. Legea votului prin corespondență are atât de multe reglementări încât blochează de facto dreptul de vot al românilor din Diaspora. Românii din străinătate au de parcurs o serie de proceduri pentru a vota, ca și cea de înscriere în Registrul Electoral, încât putem considera că legea votului prin corespondență blochează în realitate procesul electoral și nu-l încurajează. Se va dovedi la următoarele alegeri că românii din Diaspora care vor vota, sigur vor fi mai puțini decât la alegerile din 2014. În concluzie, cine susține legea votului prin corespondență în actuala formulă, de fapt blochează procesul electoral în Diaspora și dreptul constituțional al cetățenilor români din străinătate de a vota. În această chestiune, Dan Stoenescu e continuatorul lui Titus Corlățean.

În legăturile cu finanțările DRP, situația e dezastruoasă: Dan Stoenescu preferă publicațiile online din Germania, cu 50 de vizualizări pe zi, pentru a le fi alocate sume astronomice de la bugetul de stat sau să se arunce banii „pe fereastră” pentru asociațiile și fundațiile soroșiste, care îl inspiră ideologic pe el și șeful său, „tehnocratul” Dacian Cioloș, ”ucenicul” lui Soroș. Guvernul liberal va deconta electoral eșecul lui Dan Stoenescu de a comunica cu românii din Diaspora în ziua votului, atunci când românii vor descoperi inopinat că nu pot să-și exercite dreptul de vot legal împotriva unui guvern insipid și fără coloratură națională, cu un nume de tristă amintire: Dacian Cioloș. Pe principiul românesc „eu te-am făcut eu te omor…”, Diaspora sigur va trimite la tomberonul istoriei un Guvern, care își bate joc de românii din străinătate, iar pe Dan Stoenescu pe urmele celor anchetați în ”Dosarul Diaspora”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*