Gura rea şi vorba otrăvită a renegatului de neam…

„Gura bate… statutul și strică preţul!” – zice-o vorbă din târg. După marea încrâncenare, pescuitorii în ape tulburi şi cârcotaşii venali, pe lângă euforia răutăţilor lor stimulată, după freneticul „dat” din palme şi din… picioare nechezânde, au debordat în „datul” smintit şi necontrolat din gură: libera exprimare, ce să mai!

Aşa se face că unii politicieni au făcut nişte gafe de care nu scapă neam de neamul lor! Profitând de moda libertinajului politic au jignit și desființat pe cei ce nu se mai pot apăra. Cei mai mari profitori au fost şi sunt unii hungarişti, cu atacurile lor la adresa Limbii Române, a Imnului Național, a tricolorului, Statului Naţional, la adresa eroului naţional Avram Iancu, pe care îl spânjură schizofrenic un ins schizofrenic, atacuri la adresa Mareşalului Antonescu, ba chiar și Decebal e vizat şi toţi dacii şi urmaşii lor!

Alţi etnici, nume europene sau de peste ocean, ne şantajează cu aşa zisul holocaust, cu perioada bolşevică în care au tăiat şi au spânzurat până ce i-a încurcat mereu câte unul; din Botoşani-Ipoteşti ori , recent şi subit, din Slatina-Scorniceşti! Apoi au venit și emanaţii… Ce au ras ce a mai rămas pe (şi sub) meleag, ăştia cam valahi pârâţi şi feştiţi cu vocabula: „escu” ca un fel de… „von”. Au decretat „Jos Cântarea României” și „Cântarea Cântărilor” şi „Jos!”, „Jos!” toată ziua, jos de tot în Europa, până la… underground-ul final -asta era faza?

Etnia ţigănească le sare și ea în ajutor, europenizată! Politicienii ştiu şi participă direct sau indirect la umilirea naţiei, a reperelor noastre spirituale şi culturale, căci economia şi Armata le-au cam terminat. Au jefuit Țara şi au dezvoltat privatul şi… privata lor. Românii devin şomeri, unii fug din ţară, adică nu fug merg pe capete în lume. Un menestrel al culturii ne face „patibulari” iar pe marele Eminescu un „cadavru de debara”. Un „istoric” scrie că Mihai Viteazul a fost condotier. Un alt menestrel, tot „istoric”, îl ucide pe Mareşal în dizertaţiile lui fade, un pseudo-revoluţionar „kaki”, la Timişoara, aruncat de revoluţie în sus, nebănăţean, cere autonomie pentru Banat și e prins de UDMR din zbor.

Un magnat miliardar vrea și el reducerea forţei statului până la minim, în mod repetitiv şi… ipocrit, urmează disoluţia instituţiilor statului? Un alt mahăr de la un „ong” al democraţiei face filosofia regionalizării tip „land”… (secuiesc?), în fapt, „democraţia” unor gurişti moderni care distrug mai mult Statul Român decât bolşevismul de mai agărţ…

Dragi tovarăşi, care tot uneltiţi la destrămarea României, mergeţi încolonați în deşert sau în locurile de baştină ale strămoşilor voştri şi predicaţi, peroraţi, propovăduiţi – zice nea Gheorghe şi bace Culai, dați-vă cu fruntea de pereți! Noi nu avem nevoie de voi! Noi avem de cine asculta, avem copiii noştri şcoliţi şi cutumele bătrînilor, avem preot în biserică, îl avem pe Eminescu, avem Sufletul lui Avram Iancu…

Şi zicem, odată cu Ostaşul Român din bătăliile Neamului: „Cu noi este Dumnezeu!

2 Responses to Gura rea şi vorba otrăvită a renegatului de neam…

    Faci un comentariu sau dai un răspuns?

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    *