Un strigăt de salvare…

Când şurubarul clevetitor marxist ion cristoiu s-a insinuat în emisiunea Jocul de putere a tânărului transilvan Rareş Bogdan am crezut a fi un accident de moment. Susţinerea năroadă a învârtitorului de vorbe că în 2012 în România ar fi saut loc  o lovitură de stat, l-a zguduit pe tânăr, dar fascinaţia absurdă pentru acest bolmojitor l-a făct să treacă peste moment. Pe noi nu! Şi de aceea i-am întocmit prima strigare de atenţianare că a intrat în cuşca şmecherilor veniţi direct din sistemul de propagandă comunist.

Atenţionarea noastră a ajuns la trăncănitor, motiv pentru care a ameninţat că el nu mai vine în acestă emisiune fiindcă are treabă: va scrie o nouă carte (poate altă făcătură mihairoliană asupra istoriei noastre atât de stâlcită!). Aprinsul de dragostea oarbă pentru Lenin, (precum bietul Maiakovski, care, apoi a ajuns să se împuşte, văzânt pe cine servise), daco-românaşul nostru l-a chemat la telefon, să-l ajute a creşte ratingul emisiunii sale, fără să-şi dea seama că scăzuse brusc, viziualizatorii săi ştiindu-l pe ziaristul de partid „maestru” tocmai la B1. Şi acuma… hodoronc-tronc la Realitatea!

Mai mult decât atît: a ţinut cu tot dinadinsul să ajungă la bârlogul comunist al bătrânului secretar de partid de la Găgeşti, să ducă acolo aparatură, să cheme tovarăşi nostalgici ai „iepocii di aur” şi să mai primească un stupit în faţă, când bolmojitorul a declarat ritos, – toat aşa, cu formula ” încăodată… atrag atenţia”, că Băsescu a fost de dreapta, acum ţara are nevoie de un preşedinte de stânga.”De data aceasta tinerelul, care s-a înmuiat fleaşcă, n-a mai avut nici o reacţie şi a început să stea de vorbă cu oamenii din vatra ţării, crede el,despre celelalte evenimente la zi, toţi având aceiaşi viziune ca a „maieiastrului”. Îndată ultima indicaţie de partid a coşcadârului din umbră, nea Nelu, că Ponta nu-i încă bun de preşedinte, că „nu-i copt”, e prea tânăr, dar psdeul are pe cine pune acolo, să fie siguri că nu se face nici acum rupertea de vechiul sistem şi că ţărăniştii, legionarii şi liberalii încă „nu pupă ei puterea”, după cum ar zice Cristoroiu.

Asta ar fi dezastru pentru ei. Toţi vor trebui să răspundă, pe când sunt încă în viaţă, de soarta a patru milioane de arestaţi şi de moartea şi dispariţia a două milioane dintre aceştia, care nu s-au mai întors acasă. Cum pot evita ei încă o vreme DESCHIDEREA DOSARU-UI „HOLOCAUSTULUI ROMÂNESC” PROVOCAT DE PARTIDUL COMUNIST LA INDICAŢIA ŞI CU SPRIJINUL ARMATEI ROŞII COMUNISTE?!

Un răspuns la “Un strigăt de salvare…”

  1. Viorel spune:

    Din pacate si Cristoiu a cazut in plasa manipulatorilor in masa, el insusi fiind o unealta a acestor diversionisti….
    Manipulare prin presa si prin Jurnalisti a fost una din cele mai redutabile arme, folosite de Oligarhi Puterii, in a dezinforma si manipula masele de oameni…Iar acei jurnalisti care au acceptat asta, nu merita nici macar amintiti in istoria tarii….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*