Ordine în gânduri: Hoarda huliganilor şi meciul de fotbal!

Am văzut că toţi românii cum o hoardă de huligani maghiari a invadat România sub pretextul meciului de fotbal dintre cele două ţări. Huliganii au venit nu pentru meci, ci pentru distrugeri. Jandarmii români au fost de o blândeţe demnă de filmele cu proşti. Huliganii trebuiau bătuţi europeneşte, amendaţi cu mii de euro şi explulzați imediat. În schimb, ce s-a întâmplat: jandarmii au amendat bestiile cu 7300 de lei, doar 62 au fost reţinuţi iar 16 au primit interdicţie pe stadioane! E penibil de puţin.

Românii sunt arătaţi cu degetul şi atunci când merită şi atunci când nu merită. De data această, FRF ar trebui să facă o sesizare la FIFA referitoare la astfel de „suporteri”. Nu înţeleg nici acum de ce au mai ajuns pe stadion după întâmplările din centrul Bucureştiului?!

Hoardă de bestii rase în cap trebuia pusă la respect de la primele manifestări. Data viitoare jandarmii ar trebui să fie mai fermi, iar astfel de suporteri să fie controlaţi înainte de a vinde biletele pentru a şti dacă au cazier sau nu, dacă au intredicție pe stadioane etc.

Un meci de fotbal e un eveniment sportiv, iar bestiile de tipul celor care au vizitat Bucureştiul trebuie să ne asigurăm în viitor că vor stă acasă!

Nota Redacției:

Anunțăm cu acest prilej faptul că autorul acestor rânduri, colaborator al Națiunii, publicistul și poetul Mihai Vintilă, va lansa un nou volum, invitându-ne, poetic, la o „Ordine în gânduri”.  Detalii în afiș!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*