Congresul al XIV-lea al UDMR, ultimul pe teritoriul României?!

Românii își amintesc că la al XIV-lea Congres al Partidului Comunist Român (P.C.R.) a fost reales tovarășul Nicolae Ceaușescu în funcția de Secretar General. A fost ultimul Congres al P.C.R.

În zilele de 22 și 23 februarie 2019, la Cluj-Napoca, în inima Ardealului, la Sala Polivalentă, va avea loc al XIV-lea congres al U.D.M.R., ultimul pe teritoriul României! Sunt așteptați la congres aproape 1.000 de delegați ai U.D.M.R. și invitați de marcă din conducerea Ungariei, în frunte cu Primul-ministru Viktor Orban, un cunoscut dușman al Poporului Român, al Limbii Române, al Drapelului Național Românesc, al Imnului nostru Național și al integrității teritoriale a României.

La congresul U.D.M.R. de la Cluj-Napoca au fost invitaţi şi au anunţat că vor participa: Preşedintele României, Klaus Werner Iohannis; Primul-ministru, Viorica Vasilica Dăncilă; Președintele Senatului României, Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu; Președintele Camerei Deputaților, Liviu Nicolae Dragnea, precum și președinții P.N.L, U.S.R., PRO-ROMÂNIA și P.M.P, frați mai vechi sau mai noi cu U.D.M.R. la guvernarea României și în familiile politice internaționale de la Bruxelles. La congresul U.D.M.R. a fost invitat și Președintele Academiei Române, academicianul Ioan Aurel Pop, posibilul candidat al P.S.D. la funcția de Președinte al României, care în turul doi al alegerilor prezidențiale contează pe sprijinul Ungariei și al maghiarilor.

Prezența invitaților de la București la toate congresele U.D.M.R. a confirmat că ei acționează împreună, la ordinele asasinilor economici și asasinilor politici internaționali, împotriva Poporului Român și a Statului Național Unitar Independent și Suveran Român, cu sfidarea Constituției.

În sala congresului U.D.M.R. de la Cluj-Napoca, în inima Ardealului, este interzisă intonarea Imnului Național al României, precum și arborarea Drapelului Național Românesc. Congresul va începe cu intonarea imnului național al Ungariei și cântarea acestuia de către participanți, iar în sală vor fi numai drapele ale Ungariei, steaguri ale U.D.M.R. și steagul unguresc al Ardealului (așa-zisul steag al ținutului secuiesc, fără secui). Acesta din urmă va fi pus și la pupitru pentru vorbitori.

Pentru invitații de la București organizatorii au pregătit căști pentru a asculta traducerea parțială în Limba Română a lucrărilor congresului U.D.M.R.. Pentru patru dintre ei nu va fi nevoie de căști pentru că ei cunosc și vorbesc limba maghiară (Orban L., Tăriceanu, Ponta și Pop).

Invitații de la București se vor lăuda, de la microfon, că au adus și au menținut U.D.M.R. la guvernarea României, în perioada 1997-2019. U.D.M.R. este calul troian al Ungariei care a fost acceptat în Parlamentul și Guvernul României unde a aplicat politica pașilor mărunți împotriva Poporului Român, a Limbii Române, Drapelului Național Românesc, Constituției României și integrității teritoriale a țării noastre.

Pe surse, s-a aflat că după cuvântările și mesajele invitaților de la București, înainte de a-i pofti să părăsească sala, din partea Guvernului Ungariei ei vor primi o diplomă de participare și medalia „Horthy Miklos” pentru tot sprijinul dat în înfăptuirea politicii U.D.M.R. a pașilor mărunți, cu scopul obținerii autonomiei teritoriale a Ardealului. Pe scenă vor fi invitați să primească diploma și medalia: foștii Președinți alogeni ai României: Ion Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu; foștii Premieri alogeni: Petre Roman, Theodor Stolojan; Victor Ciorbea, Mugurel Constantin Isărescu, Adrian Năstase, Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu, Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu, Victor Viorel Ponta, Dacian Julien Cioloș; foștii președinți alogeni de partide politice parlamentare: Vasile Blaga (P.D.), George Crin Laurențiu Antonescu (P.N.L.), Mircea Geoană (P.D.S.R.) și Alina Gorghiu (P.N.L.); foștii directori alogeni ai Serviciului Român de Informații (S.R.I.) și Serviciului de Informații Externe (S.I.E.).

Pentru actualii conducători ai României și susținători ai intereselor Ungariei, inclusiv în privința valorificării uriașelor rezerve de gaze naturale și țiței din Marea Neagră, organizatorii congresului al XIV-lea al U.D.M.R. au pregătit alte surprize.

Conducătorii Ungariei și liderii U.D.M.R. vor face cunoscut delegaților la Congres, prin intermediul posturilor de televiziune publice și private maghiare, că sunt foarte aproape de ziua de 1 iunie 2019 când la Șumuleu Ciuc, în prezența Papei Francisc și a circa un milion de maghiari, va fi citită, aprobată și aplaudată Declarația de autonomie teritorială a Ardealului și alipirea la Ungaria!

Conducătorii Ungariei și ai U.D.M.R. îi vor informa pe delegații la Congres și pe maghiarii din Bazinul Carpatic despre faptul că, în perioada 22 decembrie 1989-22 februarie 2019, au reușit să îndeplinească în România și împotriva Poporului Român cele două obiective de bază pentru a putea cere autorităților de al Bruxelles aplicarea principiului autodeterminării popoarelor, respectiv: dobândirea a peste 50 la sută din imobilele (clădiri, terenuri agricole și păduri) din Ardeal pe calea retrocedărilor (legale și ilegale) în natură, precum și a împroprietăririlor ilegale și a cumpărării de imobile cu sprijinul Guvernului de la Budapesta. Ungaria a fost împroprietărită ilegal cu numeroase imobile din Ardeal; aAcordarea cetățeniei Ungariei la toți etnicii maghiari din România (1,2 milioane persoane) și la peste trei milioane de români get-beget, cu scopul de a mări artificial numărul cetățenilor unguri din Ardeal.

Conducătorii Ungariei, ai U.D.M.R. și ai bisericilor catolice maghiare îi vor îndemna din nou pe toți maghiarii să acționeze pentru obținerea autonomiei teritoriale a Ardealului și îi vor asigura pe participanți de sprijinul Budapestei. La acest congres al U.D.M.R., participanții și mai ales preoții maghiari vor primi sarcini concrete pentru mobilizarea (în total) a unui milion de unguri la întâlnirea de la Șumuleu Ciuc cu avocatul Budapestei, Papa Francisc I, șeful numeroșilor episcopi și preoți catolici homosexuali și pedofili din foarte multe țări ale lumii. Participanții la congresul U.D.M.R. de la Cluj-Napoca nu vor fi avertizați despre atentatul împotriva Papei Francisc pregătit de ucigașii de la Budapesta pentru ziua de 1 iunie a.c. la Șumuleu Ciuc!

Conducătorii Ungariei și liderii U.D.M.R. au convingerea că al XIV-lea congres va fi ultimul pe teritoriul României. De ce? Ei speră că România va fi dezmembrată teritorial și Ardealul va deveni independent și, apoi, alipit Ungariei. Românii din Țara-Mamă și românii de pretutindeni își pun nădejdea în Bunul Dumnezeu  și în liderii naționaliști care să-i unească și împreună să pună pumnul în pieptul furtunii, așa cum a spus Eroul nostru Național Avram Iancu.

Românii așteaptă ca Parchetul general de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție să se autosesizeze imediat după congresul al XIV-lea al U.D.M.R. și să acționeze pentru scoaterea în afara legii a acestei organizații iredentiste și antiromânești care a încălcat de nenumărate ori Constituția României și Legea partidelor politice. Ca urmare, congresul al XIV-lea va fi ultimul în România pentru U.D.M.R.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*