„Demisia!”, „Trădătorii!”, „Hoții!”, „Impostorii!”… Patru cuvinte care rezumă realitatea politică a României

Timp de trei decenii, ne-am confruntat cu lichele puse pe căpătuială, care au ciordit infinit mai mult decât le-au permis autorii externi ai „revoluției spontane”, comunist-globaliștii care cred că a da tot ce avem ca popor, inclusiv sângele nostru, la schimb, pentru lozincile, goale de conținut, despre „Freedom and Democracy”, este echitabil.

De la alegerile trecute, fraudate la scară națională, cu binecuvântare prezidențială, sprijinul media și al unor structuri de forță, ne confruntăm, însă, cu un pericol mortal pentru statul și națiunea română – „MANCURȚII”! Adică sclavii perfecți! Fără creier, fără pregătire, fără conștiință, fără empatie, fără rușine, dar executanți perfecți, în interesul stăpânilor externi, care i-au pregătit pentru noi, că „Soluție finală”!

În martie 1990, în aula Academiei Române, secondată de specialistul în „Programul PCR”, astăzi „demitizator” de serviciu al Istoriei românilor, Lucian BOIA, fosta mea secretara de partid și adjunct pe CUB al nefericitului expreședinte Emil Constantinescu, urla împotriva noastră, a istoricilor militari: „Păi sigur, voi militarii ați rămas în urmă, ca de obicei. Sunteți conservatori …. Comuniștilor! Stați puțîn, să mai crească copiii noștri și o să vă luăm la toți capetele!”.

Tovarășa Zoe s-a dus, ca și soacră Serviciilor de Informațîi Franceze, Doina Cornea (înlocuită, astăzi, de ginerele acelorași servicii, Dacian Cioloș), Ileana Vrancea (Hedda Katz) a șters-o în Israel, tovarășele Ana Blandiana (favorita coanei Leana și a lui Gogu Rădulescu) și secretara de partid de redacții, Lucia Hossu-Longin, s-au babit. Dar „copiii” lor au crescut și se cred, astăzi, îndreptățiți la deținerea puterii absolute!

În 2006, rapoartele comisiilor de specialitate ale Parlamentului precizau că sunt c. 40.000 cu creiere spălate pe banii corporatiior (zisele „burse Soros”), prin tot felul de cursuri făcute în țară și, mai ales, în afară, pe la fundațiile creatoare de pepiniere. Astăzi sunt peste 200.000, cei în care s-au băgat bani grei pentru a fi transformați în executanți perfecți! Și, ce e mai periculos, crează prozeliți în rândul adolescenților, pe ancestralul conflict dintre generații!

Minte n-au, dar se consideră genii, drept care orice dialog cu ei este inutil. Sunt incapabili de înțelegere!

Familii n-au, pentru că sunt adepți ai amorului liber, ca în vremea Anei Pauker (Hannah Robinsohn) și urăsc familia considerată, ieri – „istitutie burgheză”, astăzi – „comunistă”. Nici sexul nu le mai este clar, drept care sunt adepțîi „genului”, homosexualitatea fiind, alături de vaccinarea antiCovid, una dintre soluțiile preferate de stăpânii lor, pentru reducerea populației.

Copii n-au, dar se consideră experți în educație, esențial pentru copil fiind, în concepția lor, să învețe, de la patru ani, ce este masturbarea.

Carte n-au, drept care abramburesc învățământul prin legi cretine, orientându-l, la adăpostul Covid 19, spre parodia teleșcolii. Nici cultură n-au, drept care, din fudulia prostului, îi urăsc pe toți cei care, prin creația sau faptele lor, au făcut cinste poporului nostru și încearcă să-i scoată din conștiința colectivă: Mihai Viteazul, Antonescu, Eminescu, Sadoveanu, Blaga etc. Adică falsifică Istoria și o fac la greu, mistificand, îndeosebi, perioada „socialismului” pe care o botează, pentru cretini, a „comunismului”, povestindu-ne, mai nou, cum se pitea Ceaușescu prin tufișuri, pentru a-i ține calea, pe aleile parcului Palatului Buckingham, reginei Angliei. Idioții nu știu că nici măcar pe vremea „Reginei Fecioare” Elisabetha I, nu s-ar fi putut asta, că și atunci, în secolul XVI, exisa un protocol de stat extrem de strict.

Fuduli și proști, își urăsc părinții și bunicii. O dată pentru că, prin tradiție, bătrânii sunt considerați izvor de înțelepciune și, în al doilea rând, pentru că îi consideră „neproductivi”, deci „inutili”. Drept care, fabrică proiecte de legi ale pensiilor, militare și civile, menite să le aducă pensionarilor, decesul prematur. Uitând că ei, acești bătrâni disprețuiți, i-au născut din dragoste, i-au hrănit, îngrijit, educat să-i facă oameni, până când au încăpuț pe mâna demenților comunism/globalismului care i-au atras, cu vorbe goale și bani mulți, transformându-i prin „training”, în arme de nimicire în masă, una dintre pricipalele lor misiuni fiind reducerea drastică a populației, în spatele jocului de-a Covidul.

Inapți și inepti, incapabili și inadaptați, ei îi urăsc pe toți cei care excelează în meseriile lor, de la agricultori la medici și profesori, la mineri și ceferisti. Dar cel mai mult îi urăsc pe prelați și, îndeosebi, pe militari. Pentru că Biserica este ultimul liant și stâlp de rezistență al unei națîi, iar Armata – ultimul stâlp de rezistență al Statului. Nu există state fără militari! Până și Vaticanul are o gardă elvețiană! Dar armate fără țară există și sunt capabile să construiască, în jurul lor, state. A se vedea Israelul și Autoritatea Palestiniană.

Așadar, noile „genii ale Carpaților” n-au făcut armata dar fac legi pentru rezervișți și își permit să îi judece pe militari, jandarmi și polițiști, concluzionând că singurii adevărați sunt nu cei gata să-și dea viață pentru Țară, ci aceia care cară țucalul stăpânilor lor pe meleaguri străine. Și care se întorc „victorioși”, atunci când talibanii s-au înțeles cu respectivii stăpâni să le dea ce-i interesează (opium-ul și metalele rare), lăsându-i pradă genocidului pe fraierii care s-au crezut apărați. Și sunt puși, săracii, să mărșăluiască pe sub Arcul de Triumf sau pe Calea Victoriei, confiscată, astăzi, de „transgenderi”, cu aerul că sunt înaintașîi lor, întorși victorioși de la Plevna, după ce le-au dat cu tifla și sultanului și țarului.

Cu astfel de rebuturi umane nu se poate negocia! Am cere degeaba investițîi în refacerea industriei româneșți, în autostrăzi, în sănătate și învățământ, salarii și pensii decente etc. Pentru că misiunea lor este vânzarea către străini, pe nimic, a ceea ce mai avem că sursă de venit: CFR-Marfă (rezolvat), CFR-Călători, TAROM și Portul Constanța (în curs de rezolvare), Platforma Măgurele (rezolvată), Exim Bank, CEC Bank, Nuclear, Hidro și Trans Electrică, LOTO, Poștă Română etc. Urmează privatizarea jandarmilor și externalizarea Apărării! Pentru că, mai presus de toate, misiunea lor constă, prin distrugerea ultimelor rămășițe ale structurilor, onoarei și demnitățîi militare, în distrugerea României! De aici și ofensiva împotriva simbolurilor naționale: moneda, imnul, Ziua Națională, Tricolorul!

De ce vom ieși în stradă? Nu pentru a negocia cu deșeurile neamului nostru, conduse de un condamnat penal în SUA, ci pentru a-i avertiza pe stăpânii lor că ne-am săturat și că totul se oprește ACUM și AICI! Vom ieși ca omologii noștri din Franța, Germania, SUA, Italia, U.K, Australia, Grecia etc. pentru a transmite comunism/globalismului mesajul… „Până aici!”. În față clădirii Guvernului, văduvită de Tricolor, va trebui să ieșim cu sute și mii de drapele tricolore! Și, fără tribune și microfoane, vom încerca să dărâmăm „zidurile Ierihonului”, strigând, la unison: „Demisia!”, „Trădătorii!”, „Hoții!”, „Impostorii!”. Patru cuvinte care rezumă atât realitatea politică a unei Românii erodată din interior, cât și programul de revendicări al categoriilor socio-profesionale pe care le reprezentăm.

Onoare și Patrie! Vai de cei învinși!

Mircea Dogaru,

Președintele SCMD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*