Holodomor! Cine l-a inventat? În ce scop?

Holodomor! Un cuvînt al cărui înțeles l-am pătruns datorită lui Nicu Cohen, iscoditor pasionat al istoriei. Ne-am confruntat de câteva ori pe subiecte marginale, dar iată, pe un subiect extrem de important, domnul Nicu Cohen ne-a dat clasă. Ne-a surclasat! Și nu ne pare rău!

Informația primită se referă la faptul că în Rusia țaristă, preocupată mereu de problemele pe care le ridica prezența în zona de Răsărit a imperiului a unui contingent numeros de evrei, câteva milioane, s-a luat decizia de a se delimita un teritoriu pe care evreii să viețuiască, fără a avea dreptul de a-l părăsi pentru a se stabili în alte părți ale împărăției țariste. Acest teritoriu se întindea cam pe suprafața actuală a Ucrainei și a primit numele de Zonă de Rezidență. Evident, revoluția iudeo-bolșevică din noiembrie 1917 a desființat toate interdicțiile impuse evreilor. De pe urma acestor interdicții mentalul iudeu s-a ales totuși cu o idee, cu un proiect nemărturisit public: transformarea Zonei de Rezidență într-un stat propriu zis al evreilor! Idee firească oarecum, în măsura în care în zonă trăia cea mai mare concentrare de evrei de pe planetă.

Evident, proiectul era realizabil în măsura în care evreii ar fi alcătuit populația majoritară din Zonă, ceea ce nu era totuși cazul! Majoritari în Zonă erau rușii și ucrainenii, țăranii din satele respectivului teritoriu.

Aceasta era situația de după așa zisa Revoluție bolșevică, revoluție prin care Rusia a ajuns sub controlul evreimii instaurată la conducerea tuturor organismelor sovietice de guvernare și decizie politică. Printre liderii bolșevici ai evreimii s-au aflat și câțiva preocupați de ideea unui stat evreiesc în Zona de Rezidență gândită de țarii Rusiei. O inițiativă țaristă aparent anti-evreiască, dar care conținea sămânța unui revers al medaliei benefic pentru evrei, răsturnare de situație mereu petrecută în istoria evreimii.

Ideea instaurării statului evreiesc în Zonă era simplă: evreii nu au majoritatea în Zonă, dar în viitor, într-un viitor cât mai apropiat, situația se putea schimba în favoarea evreilor, a căror pondere demografică putea crește. Cum?

Așadar, o problemă pentru strategii evreimii: cum să crească ponderea evreilor în Zonă?

Existau teoretic mai multe posibilități, dintre care cea mai practicabilă și accesibilă li s-a părut marilor strategi ai Sionului scăderea numărului de etnici ruși(ucraineni) din Zonă. Deja instaurarea puterii sovietice făcuse milioane de victime printre ruși, printre creștinii din Rusia! Urma să li se mai adauge alte câteva milioane. Nimic mai simplu în condițiile în care se trăia în Rusia anilor 1930!

Și aici intervine dezvăluirea făcută de evreul Nicu Cohen! Pe jumătate român, acesta se dovedște prin toate comentariile de pe site-ul nostru o persoană dedicată adevărului! Și dreptății! În numele acestor repere tovarășul Nicu Cohen afirmă: evreii au apelat la Holodomor pentru a spori ponderea evreilor în Zonă! Ponderea evreilor în viitorul stat Israel care urma să apară!

Liderii evreimii, mai mult sau mai puțin sioniști, au conceput planul criminal de a scădea drastic populația satelor prin înfometarea țăranilor din Zonă, de a-i ucide prin înfometare, dându-i pe țaranii ruși unei morți înfiorătoare, lentă și inexorabilă, precedată de o degradare totală a valorilor morale. Holodomorul a produs mii de cazuri de canibalism, de care autoritățile organizatoare ale Holodromului au aflat și le-au stimulat! Cât haz, haz evreiesc de cea mai bună calitate, nu s-o fi făcut pe subiectul canibalilor ruși antropofagi!

De ani de zile mă gândesc la foametea cumplită provocată de bolșevici în Rusia! Ni se oferea o explicație în fanatismul luptei de clasă, așa cum găsisem în textele consultate! Deși explicația nu prea stătea în picioare!

La orice crimă ancheta pornește de la întrebarea CUI PRODEST? Cui folosește crima? Nu stătea în picioare folosul politic rezultat din asasinarea a milioane de țărani. Abia deunăzi am aflat răspunsul: folosul era pentru psihopații care plănuiau apariția statului evreiesc pe teritoriul Zonei din Rusia. Super patrioții iudei care sunt capabili să sacrifice oricând viața a milioane de ne-evrei pentru binele evreimii! Așa a fost manipulat primul război mondial prin declarația Balfour, revoluția din Rusia, războiul al doilea mondial și o mulțime de alte războaie și revoluții, cu milioane de victime și cu același câștigător: evreimea! Care a tras profituri uriașe de pe urma unor veritabile hecatombe umane.

Autorii Holodomorului au calculat greșit însă! Nu le-a ieșit pasența criminală! Eșec pentru care nici măcar nu au dat cuiva socoteală.

După iulie 1940 evreii din Basarabia s-au întrunit într-un congres care urma să declare Israelul între Prut și Nistru! În ultima clipă Stalin și-a retras acordul!… Este probabil una din explicațiile pentru entuziasmul cu care evreii din România au salutat invazia sovietică din iunie 1940: aveau în plan instaurarea unui Israel, a unui stat evreu pe teritoriul românesc al Basarabiei.

Pentru Stalin se pune o singură întrebare: a fost Stalin de acord cu Holodomorul organizat de lideri evrei din anturajul său cel mai apropiat? Se putea petrece un fenomen atât de vast și de cumplit fără ca Stalin să știe și să fie de acord?!

Evident, nu! Ceea ce ne obligă la mai multe concluzii și comentarii. Deocamdată numai atât: Stalin nu putea fi de acord decât dacă era evreu! Deci, așa cum au susținut mulți biografi, Stalin era evreu! Altă explicație nu este posibilă pentru atitudinea sa din anii Holodomor-ului!

Încă o informație: evreii, unii evrei, mai lideri și mai psihopați, visează mai departe la un Israel în Europa. Ne-am temut cu ani în urmă că este vizat teritoriul românesc. Se pare însă că evreii respectivi vor să revină în Kazaria, în străvechea lor vatră națională, adică în Ucraina de azi! Au evreii vreun amestec în complicatele jocuri care se fac azi în legătură cu independența Ucrainei, a identității etnice a acesteia?

Se conturează un subiect mai vast și mai dureros: Cât a suferit omenirea din pricina proiectului evreiesc de a înființa un stat care să fie „căminul etniei evreiești”? Zona din Rusia, Holodomorul, este probabil capitolul cel mai dureros din inventarul acestor suferințe cumplite produse de marii înțelepți ai Sionului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*