„Câinii războiului” global au tras…

Tentativa de asasinat asupra candidatului republican Donald Trump plutea în aer. După dezbaterea recentă a candidaților republican și democrat de la CNN, a reieșit clar că senilul Joe Biden a pierdut cu brio duelul politic, spre disperarea sponsorilor partidului democrat care nu au mai finanțat campania actualului președinte îmbătrânit de la Casa Albă. Presa americană vorbea de câteva zile despre o posibilă tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump. Forțele neo-marxiste, stângiste, ideologic-globaliste în disperare de cauză, văzând înfrângerea candidatului partidului democrat au acționat? Ca și în cazul împușcării premierului slovac Figo, globaliștii de stânga au acționat conform ideologiei marxiste, construită pe ură și asasinarea rivalilor, conform ascuțirii luptei de clasă și ce au învățat de la Lenin. Stânga a ajuns simbolul totalitarismului de tip sovietic. Nu cred într-o întâmplare, într-o acțiune de asasinare a lui Donald Trump de către un „lup singuratic”, ca în 1963 asupra lui John Kennedy în Dallas. Asasinul Crooks e acuzat de „secret service” că a acționat ca Oswald în 1963 în Dallas, ceea ce nu e adevărat. În spatele crimei și tentativei de asasinat stau de fapt „câinii războiului” global, care vor război în Ucraina și în lume. Persoana care a încercat să-l asasineze pe fostul președinte Donald Trump sâmbătă a fost identificat ca fiind Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, potrivit unor surse care au vorbit cu The NY Post. Acesta a postat pe rețele sociale cu secvențe video în care spunea că-l urăște pe Trump. Crooks este ucis foarte repede de „secret service”, ducând la dispariția singurul martor, la fel ca Lee Harvey Oswald în 1963, ca să nu se afle motivele asasinării lui Trump? Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a fost împuşcat în ureche în timp ce vorbea la un miting de campanie în Butler, Pennsylvania. I-a trecut glonțul pe la ureche. Dumnezeu îl iubește! El a fost tratat la un spital local, iar staful său de campanie a declarat ulterior că „se simte bine”. Bloomberg a raportat că a fost externat din spital. S-au auzit la miting circa opt gloanțe, un nepot al unui congresman american moare cu un glonte în gât, iar o femeie este rănită în mână. Dacă Donald Trump nu era avertizat de un agent secret service înarmat cu o pușcă cu lunetă, că se trage de la 200 de metri de pe un acoperiș, fostul președinte ar fi primit glonțul ucigaș direct în cap. Se vede în filmări cum Trump întoarce capul la strigătul lunetistului și glonțul îi rade urechea. Trump cu experiență militară se pune pe burtă și agenții îl acoperă cu trupurile lor.

Croks a fost ucis de lunetiștii „secret service” fără să putem afla de la martorul cheie de cine a fost plătit, la fel ca la Dallas în 1963. Nu mai am nicio îndoială că tentativa de asasinat asupra lui Trump este o comandă din partea „câinilor războiului”, așa-zișii progresiști care vor continuarea războiului în Ucraina. Venirea lui Trump sperie acel „deep state” ideologic care vrea să conducă fără democrație America. Venirea lui Trump la putere înseamnă negocieri pentru pace în Ucraina, iar miliardarii firmelor de armament vor pierde, astfel, prin încheierea războiului sute de miliarde de dolari. Tentativa de asasinare a lui Trump la un miting electoral este o încercare a forțelor militariste, ideologic-stângiste, care doresc continuarea războiului și profitul pe seama miilor de morți pe altarul banului din producerea de armament.

Încercarea de asasinat asupra lui Donald Trump este o tentativă periculoasă de a stopa drumul victorios al republicanului spre Casa Albă, omul care vrea pacea. „Câinii progresiști ai războiului” au tras cu pușca împotriva reprezentantului păcii și democrației. SUA trece printr-o cumpănă istorică. Democrația este pusă în pericol de interese financiare legate de profiturile aduse de înarmare și război. Ei se folosesc prin manevre globaliste manipulatoare de săraci și imigranți ca de instrumente pentru a ajunge la putere. Nu se vrea ca votul electoral, „vocea poporului” să câștige în SUA, Nu cred în coincidențe și în teoria „lupului singuratic”. Crooks, martorul cheie este ucis. Atunci cine a conspirat pentru asasinarea lui Trump, omul păcii pentru Ucraina? E aceiași rețea ong-istă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*