Democrație pe pâine și râuri de fentă…

Învățăm ce înseamnă noua democrație mai ales când pistolul este pus la tâmplă. După ce în Canada protestul camionagiilor a reușit să-i lase pe bieții oameni fără bani, pe motivul (democratic) că au participat la protest, în Franța au început să aresteze fermierii. Acum ce ne mai mirăm, parcă ieri am văzut cum într-o capitală europeană, protestatarii erau alergați cu câinii. Deci mâncăm democrație pe pâine, dar singura condiție este să fie adus grâul din Ucraina. Elon Mask scrie pe pagina sa tot legat de marea „democrație”: Președintele Camerei Mike Johnson ține un discurs la primul etaj despre catastrofa la graniță, acuzându-l pe președintele Biden că a creat în mod intenționat un „pericol clar și prezent pentru securitatea noastră națională”. „De când am fost ales Președinte cu mai puțin de o sută de zile în urmă, peste 700.000 de ilegali au fost primiți ilegal în țara noastră de către administrația Biden. Școlari americani au fost forțați să intre în școli virtuale, astfel încât migranții să poată dormi în clădirile lor de școală. Veteranii din Războiul Coreean au fost scoși din casele de bătrâni care au fost vândute pentru a găzdui migranți. Străzile noastre sunt inundate cu fentanil. Sute de mii de copii și adulți sunt otrăviți și își pierd viața. Copiii și femeile vulnerabile sunt exploatate și traficate de carteluri. De când președintele Biden și Alejandro Mayorkas și-au asumat mandatul, au existat peste șapte milioane de întâlniri cu străini ilegali doar la granița noastră de sud. 35 din cele 50 de state ale noastre, inclusiv statul meu natal Louisiana, nu au o populație atât de mare. Peste 300 de persoane care se află pe lista noastră de supraveghere a terorismului au fost reținute la granița de sud. Întrebarea înfricoșătoare este, câți au intrat nedetectați? Știm că sunt cel puțin 1,8 milioane de evadați care au scăpat. Înțelegeți că situația de la granița noastră prezintă un pericol clar și prezent pentru securitatea noastră națională și cere ca aceasta să fie abordată. Directorul FBI, Christopher Wray, a declarat Comitetului pentru Securitate Internă în noiembrie că aceste evadări sunt o mare îngrijorare pentru agenție și toate cele 56 de Forțe Comune pentru Terorism încearcă să identifice cine sunt acești oameni. Nu știm câți teroriști sunt în granițele noastre. Știm că fentanilul se revarsă în comunitățile noastre ca un fluviu deschis. În prezent, principala cauză de deces în America pentru americanii cu vârsta cuprinsă între 18 și 46 de ani este intoxicația cu fentanil”.

Ce să ne mai mirăm, dacă acolo este așa, la noi este parfum de tuberoze. „To be or not to be” iar dacă spun, ajung să fiu catalogat împotriva democrației de dreapta sau de stânga sau ambidextră, căci doar așa putem rezolva „democratic” problemele. Și vorba lui Mike Johnson: tot curge fentanilul.

Ne mai mirăm (dar și uităm) ce am pățit în pandemie, când singurul drept „democratic” era să stai în casă, eventual legat la gură. Eu nu mă mai mir, au demonstrat atunci că se poate să fim ascultători. Ce spun „democrații” e literă de evanghelie, că doar am văzut pe coperta unui ziar european cum de o sărbătoare creștină a venit Madona cu pruncul, dar pruncul era cu seringa în mânuță. Ce blasfemie, dar noi am uitat. Astăzi un mare om de știință ne face să înțelegem ce a fost: „După cum spuneam de la începutul lui 2020, ceea ce a ucis persoanele care au contractat „Covid19” a fost pneumonia bacteriană, ușor de tratat cu antibiotice. Acest lucru se întâmplă cu toate infecțiile respiratorii severe:
„Infecția bacteriană secundară a plămânului (pneumonia) a fost extrem de frecventă la pacienții cu COVID-19, afectând aproape jumătate dintre pacienții care au avut nevoie de sprijin din partea ventilației mecanice. Prin aplicarea învățării automate la datele din dosarul medical, oamenii de știință de la Universitatea „Northwestern Feinberg School of Medicine” au descoperit acea pneumonie bacteriană secundară care nu se rezolvă a fost un factor cheie al decesului la pacienții cu COVID-19. Poate chiar depăși ratele de deces cauzate de infecția virală în sine. Oamenii de știință au găsit, de asemenea, dovezi că COVID-19 nu provoacă o „furtună de citokine”, despre care se crede adesea că provoacă moartea.” Studiul a fost publicat recent în „Journal of Clinical Investigation”. Dar să fim atenți ce ne spun autoritățile, doar ele ne răspândesc adevărul. Și să nu care cumva să ne ducă gândul de ce este așa mare bătălie contra antibioticului, noi nu suntem în stare să gândim la scară globală. Râuri de fentanil și atenție la fentă, dar poate se schimbă ceva în bine în această lume „fentoasă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*