Noua și adevărata Ordine Mondială

Începe să devină pe zi ce trece tot mai limpede că șandramaua globalistă cu covidu se duce pe copcă. Întotdeauna minciuna are picioare scurte, pe când adevărul iese mai repede sau mai tărziu la lumină. Și este absolut normal așa să fie, deoarece Bunul Dumnezeu este adevărul, dreptatea și credința veșnică. Așadar, se termină o etapă din reeducare! Prin urmare, ieșiți mai confrați din beci! Este totuși mult prea devreme să sărbătorim victoria de arme împotrivă dușmanului nevăzut, deoarece înfrângerea acestuia este, paradoxal. tocmai înfrângerea celor ce conduc politic destinul lumii contemporane. Și pentru că nu prea le-a ieșit combinația, iar lăcomia fiind mare și profitul insuficient de consistent ca să sature atâtea guri și interese flamande, acum se cam iau de gât precum berbecii.

Și în politica globalistă de azi este precum în sport… sau în fotbal mai precis. Avem și aici un fel de Liga Campionilor cu patru echipe în grupă, și anume Rusia, China, Statele Unite și Uniunea Europeana – adică Germania și pe locul secund Franța. Restul țărilor nu contează… sunt de nivel inferior și doar privesc și ascultă de cei mari. Iar propaganda a început deja. Se anunță dueluri interesante. Miza este imensa… și în politică. precum în fotbal, interesul este dat de bani, căștig și influență. Vor exista învingători și învinși. Întrebarea este pentru noi, ca țară, precum în celebra piesă a lui Caragiale „O scrisoare pierduta”… eu cu cine votez? Răspunsul, ca alegerea, este fară îndoială dificil. Mai ales când ai o clasa politică și guvernanți vânduți intereselor străine de neam și tara, oameni fară scrupule, empatie și credință creștină. Principiul lor mod de guvernare este „ridică-te tu, ca să mă așez eu!” Dar și când ne vom ridica noi, cei cu dragoste de neam și țară, ca să le cerem socoteală, ușor nu le va fi!

Se strânge lațul mizerabililor. Spuneam mai sus că sunt doar patru „crai” ce participă la joc… doi de la răsărit și doi de la apus. Să-i luam puțin pe fiecare în parte. Rusia… geografic, ei sunt cei mai apropiați de noi. Ca maieul de corp. Orice am face ei sunt lângă noi și noi lângă ei. Țară ortodoxă și suveranistă care dorește recâștigarea influenței politice, economice și militare în spațiul fostei URSS și Europa de Est. Ceea ce din punctul meu de vedere a și reușit deja în mare parte. Posedă o armată numeroasă și bine pregatită. Mai ales ideologic! Plus numeorase resurse naturale de care depind majoritatea țărilor din Europa și mai ales UE. De asemenea, și țările din zona euro-asia sunt la mâna ei sub acest aspect. Condusă cu mțnă de fier de un lider carismatic, care impune respect și teamă cam pe la toți șefii de state și guverne. Susținere interna necondiționată. În plus, au cam uitat să piardă în orice conflict militar și politic major în ultima vreme. Pe teren propriu sunt de neînvins. (…) Vrea, și cred că va reuși să obțină în scurt timp, dominația totala în Asia de sud est. A reușit pritr-o politică perversă și abilă să domine economic Statele Unite și Uniunea Europeana, unde a făcut investiții masive de capital. Iar peste tot în afaceri, cine are peste 50 la sută din capitalul majoritar este bossul. Deține o armată numeroasă și bine pregătită…fidelă partidului și politicii acestuia. A dezvoltat în ultimii ani o economie prosperă. Este privită cu teamă cam de toate puterile. Pentru multă lume reprezintă încă o enigmă. O enigmă care ar fi bine să nu infecteze lumea modernă, așa cum au făcut-o cu covidul,,, unde au beneficiat de ajutorul masiv american.

Statele Unite… sunt cei pe care i-am așteptat vreo 50 de ani să vina și să ne elibereze de bolșevici și apoi de comuniști. În cele din urmă au ajuns și ei pe la noi, dar încet-încet ne-au transformat într-o colonie. Curând avem șansa să ne tranforme și într-un teatru de război. Ne-au vândut la Yalta și nu avem nici o garanție că nu ne vor vinde din nou. Este precum femeia care te înșeala o dată… De ceva vreme sunt într-un regres vizibil pierzând statutul de „jandarmul planetei”. Asta se datorează în mare parte politicii imbecile a globalistilor neomarxiști de pe la Casa Albă… Apropo conform principiului de corectitudine politică care guvernează acum societatea americana, s-ar putea pe viitor să schimbe puțin și culoarea Casei Albe… ar cadra mai bine cu o ușoară nuanță de negru – maroniu sau negru – curcubeu! Au iestit pe ușa din dos în Afganistan, așa cum vor ieși și din Europa daca nu se vor trezi la timp. De statutul lor în Asia nu mai vorbesc… a scăzut precum temperaturile iarna pe la noi. Pensionarul Joe doarme dus… ca al nostru, de altfel. Posedă și ei o armată numeroasă și bine pregătită, dar divizată și nu foarte hotărâtă să lupte și să moara pe coclauri în țări străine. Nici economic nu stau „pe roze”. Treaba cu covidul s-a întors ca un bumerang împotrivă lor. Dar mai au o speranță. Ei și planeta întreagă… come back Trumponeee. Și, în în fine, Uniunea Europeana… pe unde cu și fară voia noastră ne scăldam și noi. Adică Germania și Franța globalist neomarxistă. Restul țărilor de pe aici sunt ca apa de ploaie. Divizată la maxim într-un vest cu confort sporit, dar complet controlat și imbecilizat și un est sărăcit, dar cu puternice curente suveraniste care nu-și acceptă statutul de țări de mâna a doua… excepție clasa politică de la noi. Amenințată de migrația masivă de populație africană și arabo-musulmană importata aici în ultimii ani pe principiul „welcome emigrants”…. cantitate nu calitate. O armată fară identitate și insuficientă care nu are pentru ce să lupte… eventual pentru diurnă și pensii grase. O economie care este precum un avion la care funcționează doar un singur motor… cel de la vest. Copleșită de dependența de capital chinez și de resurse, gaze naturale, petrol și minereuri ruse. Niste măscărici pe post de lideri politici, depășiți total de situație și care nu reprezintă pe nimeni și nimica. În plus, covidul i-a cam înroșit, precum doctrina pe care o promovează pe la Bruxelles și Strasbourg. Cam așa stă treaba cu ordinea sau dezordinea asta mondială. Cei care conduc azi lumea sunt precum copiii neascultători care se joacă cu focul… Riscă să se ardă. Și să ne arda și pe noi odată cu ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*