Cum să distrugi o lume…

Odată cu prăbușirea blocului comunist, și sfârșitul așa zisului război rece, cei care ne-au vârât azi pe gât mizeria asta cu virusul și pandemia, au trecut la pregătirea ultimei etape din planul ce prevede distrugerea lumii vechi și înlocuirea aceasteia cu noua orânduire bazată pe progres, modernism, globalism, umanism… etc și controlul total al noii societăți. Azi, dușmanul lor de moarte este suveranitatea națională, naționalismul luminat și credința creștină. Omul modern de azi nu mai este în viziunea lor decât un simplu „QR”, un sclav modern bun de muncă și consum, supus total autorităților și controlului. Majoritatea sunt efectiv spălați pe creier, ascultă și execută într-o tâmpenie totală toate regulile pe care le impun autoritățile. Acești imbecili moderni ai zilelor noastre nu mai au nevoie de creier pentru a gândi, a analiza sau a discerne, ei au nevoie și se conduc doar după regului. Ceea ce spun și decretează guvernele și autoritățile sunt, pentru bieții idioți, literă de lege… Este un adevărat spirit și coportament de turmă. Inteligență lor (dacă au avut-o vreodată) este complet atrofiată. Este inteligența care a suferit imunizarea de turmă! Am avut și eu ocazia să văd astfel de specimene în acțiune. Este ceva grotesc aidoma lumii pe care vor să o creeze aceste bestii care azi se erijează în salvatorii și diriguitorii noștri.

Că să distrugi o lume, trebuie să distrugi în primul rând oamenii care o formează. Și, din păcate, în mare parte le-a reușit. Azi. noua lume este alcătuită din indivizi care doar populează această planetă și sunt conduși de frică, panică, isterie și nebunie colectivă. Le este frică și de umbra lor.

Ca să distrugi o lume ai nevoie de dezbinare, iar azi lumea este mai dezbinată că niciodată. Termeni ca unire sau unitate sunt efectiv șterși din vocabularul curent. Azi lumea este împărțită între cei buni, adică vaccinați, și dușmanii de clasa ai noii orânduiri, adică nevaccinatii. Deși se spune la propagandă că omul, ca entitate, ca individ, are opțiunea de a alege liber. Dar alegerea este dictată tot de autorități și guverne. Ei hotărăsc pentru tine în nouă lume liberă, ceea ce este bine și ceea ce nu este bine pentru tine, ceea ce ai voie să faci și ceea ce îți este interzis. Și, bineînțeles, spre binele tău și a aproapelui tău.

Ca să distrugi o lume ai nevoie de necredință. Azi, dacă ești creștin ești privit precum un mistic, un primitiv, un mediocru care nu înțelege progresul noii lumi. O lume care nu mai are nevoie de credință, de spiritualitate. Are nevoie doar de tehlologie, de progres și știință. Dar toate acestea fără Dumnezeu sunt egale cu zero! Un Dumnezeu care în nouă lume este doar tolerat, iar credința creștină este privită, așa, ca o poveste interesantă, un basm sau în cel mai fericit caz o istorie.

Că să distrugi o lume trebuie să distrugi preoprietatea privată. Este un deziderat la care s-a lucrat de secole și care acum se apropie de final. Oamenii în nouă lume trebuie să fie dependenți de un loc de muncă, de centrele comerciale de unde să își procure cele necesare vieții și traiului zilnic, să fie robii creditelor sociale și, mai ales, bancare, pe o perioada cât mai lungă de timp, să depindă de asigurări de viață și sănătate fără de care nu pot există.

Cam așa arată nouă lume la acest început de an nou. O imensă pușcărie globalistă, iar noi niște bieți deținuți, niște biete numere matricole însemnate într-un colț de uniformă în zeghe. Dar până și uniforma asta de deținut modern ne este prezentată că un costum de lux. Precum lumea în care trăim. O iluzie la ceea ce a fost până mai ieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*