Centenarul Marii Uniri și câteva repere istorice

Cu doar câteva zile înainte de 1 Decembrie 2018, când românii din Țara-Mamă și românii de pretutindeni sărbătoresc Centenarul Marii Uniri de la Alba Iulia, se cuvine să fie amintite câteva repere istorice și Adevăruri ascunse în ultimii 100 de ani. Dintre acestea am să menționez următoarele:

– La Marea Adunare de la Alba Iulia, la 1 Decembrie 1918, mulți participanți au fluturat drapele tricolore, având culorile albastru, galben și roșu, dispuse pe orizontală. Drapele tricolore similare au fost purtate de revoluționarii din anul 1848 la Blaj. Aceste drapele sunt identice cu Drapelul Primordial al Poporului Get, strămoșul real al Poporului Român, așezat de Bunul Dumnezeu în Sfânta Geție, în Grădina Maicii Domnului, în Geția Edenică. Până acum, nici un popor din lume nu a contestat și nici nu poate contesta, cu dovezi arheologice, lingvistice, cu scrierea și cifrele folosite, faptul că Poporul Get și urmașul său Poporul Român este Poporul Primordial pe Pământ.

– În anul 1919, armatele Ungariei sovietice și Rusiei sovietice au declanșat un război pentru ocuparea Ardealului. Atunci, Armata României Mari a câștigat războiul și în ziua de 4 august 1919 a ocupat Budapesta. În ziua de 6 august 1919, văduva lui Huszar Antal din Ministerul de Interne maghiar a predat conducătorilor Armatei Române o carte secretă a guvernului maghiar, din anul 1907, intitulată „Românii din Ungaria”, având circa 1.000 de pagini format mare. În carte sunt prezentate metodele și mijloacele folosite de guvernul Ungariei, în perioada 1907-1918, pentru maghiarizarea românilor și a tot ce-i românesc în Ardeal și până la Tisa. Cartea „Românii din Ungaria” se află la Biblioteca Academiei Române și în 100 de ani nu a fost voie să fie tradusă în Limba Română și să fie tipărită. Ea are numărul de înregistrare III/88.924.

– În perioada 1918-2018, niciodată minoritatea etnică maghiară din România, prin organizațiile sale reprezentative nu a recunoscut Marea Unire și nici Declarația de la Alba Iulia, dar acum solicită să beneficieze de unele prevederi ale acesteia, care îi convin.

– În urma Tratatului de la Trianon, din 4 iunie 1920, România a pierdut: multimilenarul teritoriu până la râul Tisa, moștenit de la Poporul Get; 1.200.000 etnici români și 192 biserici românești.

– În anul 1940, monarhia alogenă străină și ereditară din România, reprezentată de regele Carol al II-lea, a cedat fără luptă teritorii din România Mare, respectiv: Basarabia, Bucovina și Ținutul Herța către  Uniunea Sovietică (la 26 iunie 1940); Cadrilaterul către Bulgaria (la 21 august 1940); Ardealul de nord-vest către Ungaria (la 30 august 1940).

– La 6 septembrie 1940, după ce a abdicat, regele alogen Carol al II-lea a scos din țară și a dus la Vatican 200 plăci de aur din Tezaurul de la Sinaia, pe care este scrisă Istoria Poporului Primordial al Geților. La 14 septembrie 1944, regele alogen Mihai I a trimis la Moscova 300 plăci mari de aur din Tezaurul de la Sinaia. Pentru că a trădat Poporul Român și Armata Română prin lovitura de stat de la 23 august 1944, regele alogen Mihai I a primit titlul de „Erou al Uniunii Sovietice”, „Ordinul Victoria”, două avioane și o rentă viageră foarte mare, în ruble.

– Regele Mihai I i-a decorat pe Hitler, Stalin, Ribbentrop și Molotov, pe conducătorii Germaniei fasciste și ai Uniunii Sovietice, pe cei care au decis și au acționat pentru sfârtecarea României Mari, prin Pactul de la 23 august 1939.

– Regele Mihai I a adus și a instaurat în România Regimul Comunist prin numirea Guvernului Dr.Petru Groza, cu care a colaborat foarte bine până la 30 decembrie 1947, când a abdicat de bună voie și în înțelegere cu comuniștii.

– Regimul Comunist instalat în România de regele alogen Mihai I i-a condamnat și a trimis în închisorile conduse de alogeni, pe marea majoritate a corifeilor Marii Uniri de la Alba Iulia. Regimurile de dictatură capitalistă post-decembristă au interzis prezentarea acestor corifei în manualele de Istorie și a contribuției lor la Marea Unire din anul 1918.

– În anii 1990-1991, Regimul alogen Iliescu-Roman nu a acționat pentru Unirea României cu Republica Moldova, ci dimpotrivă. Regimurile alogenilor Constantinescu, Băsescu și Iohannis, împreună cu guvernele pe care le-au format, nu au luptat pentru reunificarea României cu Republica Moldova (România de est), după modelul Germaniei. Această unire teritorială a românilor de pe cele două maluri ale Prutului a fost și este posibilă, cu aplicarea Tratatului de la Helsinki.

– După aderarea la Uniunea Europeană, din anul 2007 și fără referendum național, România are statut de colonie la Centenarul Marii Uniri. Uriașele bogății naturale ale Poporului Român au fost  date pe nimic unor firme străine. Au fost lichidate diabolic peste 5.000.000 locuri de muncă în urma închiderii firmelor care au fost privatizate și, ca urmare, au fost alungați din Țara-Mamă peste șase milioane de români, mai ales tineri. La Centenarul Marii Uniri se înregistrează în România cel mai mare exod al populației, comparativ cu țările unde au avut sau au loc războaie. Poporul Român este supus unui Holocaust și milioane de români sunt exterminați prin administrarea de aditivi alimentari cancerigeni. La Centenarul Marii Uniri a ajuns Poporul Român să fie cel mai bolnav și sărac din Europa.

– La 1 Decembrie 1918, România Mare a avut în fruntea sa un rege alogen, autodidact, din neam prusac. La Centenarul Marii Uniri, România este condusă de un Președinte alogen, cetățean german. Sunt simple coincidențe? Eu nu cred!

– Timp de 100 de ani (1918-2018) nu s-a permis aflare și răspândirea Adevărului privind: Istoria Poporului Primordial al Geților, strămoșii Poporului Român; Limba Primordială a Geților din care se trage Limba Română; Alfabetul Primordial al Geților (folosit în Ardeal până spre anul 1800 și în Țara Românească și Moldova până în anul 1870); Scrierea Primordială a Geților; Cifrele Primordiale ale Geților; Religia Primordială monoteistă a Geților; Cultura Primordială a Geților; Civilizația Primordială a Geților; Statul Național Primordial și multimilenar al Poporului Get; Drapelul Primordial tricolor al Statului Get; Stema Primordială (cu o piramidă) a Statului Get; Stindardul de luptă, celebrul Lup Getic, o armă sonică; Capitala Primordială Sarmisegetusa, aflată lângă Hațeg; Centrul Spiritual Primordial al lumii antice din Munții Orăștiei, de la Grădiștea de Munte; Atlantida, care a fost construită de Poporul Get în zona Insulei Albe care a fost botezată de domnitorul Karol Eitel Friedrich Zephirnus Ludwig von Hohenzollern – Sigmaringen (zis Carol I, care a intrat în țară cu pașaport fals, care nu a cunoscut Limba Română și în perioada 1866-1914 a condus țara și, apoi, Academia Română prin translatori) în Insula Șerpilor; Tăblițele de la Tărtăria (datate 6.000 de ani î.Hr.), Scrierea Primordială; Gânditorul de la Hamangia și soția sa (statuete datate cu 6.000 de ani î.Hr.), care dovedesc că Poporul Get a folosit Cifrele Primordiale, a cunoscut figurile geometrice, numărul Pi și numărul de aur, avea Religia Primordială a Crucii; Tezaurul (plăcile de aur și plăcile de plumb) de la Sinaia.

– În perioada 1918-2018, nu s-a admis ca pe teritoriul României Mari să fie realizată nicio replică (copie) în mărime naturală a Columnei de la Roma, pentru a nu se afla Adevărul înscris în marmură despre cele două războaie religioase purtate de Imperiul roman împotriva Geției condusă de Diogio (poreclit Decebal, de către Dio Cassius, însemnând cel șiret).

Am convingerea că, ajutat de Bunul Dumnezeu, așa cum a fost și în anul 1918, în următorul deceniu, Poporul Român va realiza Unirea Sfintelor teritorii strămoșești într-o Românie dodoloață, independentă, suverană și cu un Popor fericit, așa cum și-a dorit Avram  Iancu, Eroul nostru național.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*