România Noastră alături de Țară!

Cu aprobarea Președintelui și Guvernului României și cu acordul partidelor politice parlamentare românești s-au desfășurat și în acest an, în ultima decadă din luna iulie, lucrările Universității de vară de la Băile Tușnad organizată de Ungaria pe Sfântul Pământ Românesc moștenit de la strămoșii noștri Geți, de peste 10.000 de ani.

La Băile Tușnad au fost prezenți premierul și vicepremierul Ungariei, parlamentari din țara vecină și neprietenă, ierarhi ai bisericilor maghiare, europarlamentarul ungar Tökes Ladislau și mai mulți lideri maghiari ai organizațiilor antiromânești din România, cu toții dușmani de moarte ai Poporului Român și ai integrității teritoriale a României noastre. La aceștia s-au adăugat trădători recunoscuți de Neam și Țară, niște alogeni care se ascund după nume românești și care au dublă sau triplă cetățenie.

În Anul Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia, participanții la Universitatea ungurească de la Băile Tușnad, în frunte cu premierul Ungariei Viktor Orban, au sfidat Poporul Român și autoritățile anesteziate ale Statului Român.

Liderii unguri au declarat că nici după 100 de ani nu recunosc Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 și nici Tratatul de la Trianon, semnat la 4 iunie 1920, prin care România Mare a pierdut teritoriile multimilenare pe care Poporul Primordial al Geților și Poporul Român le-au deținut până la râul Tisa, precum și 1,2 milioane de băștinași români și 192 de biserici ortodoxe și greco-catolice.

Ungaria și cei un milion de cetățeni români de etnie maghiară au anunțat, prin reprezentanții lor, că nu participă și boicotează manifestările consacrate Centenarului Marii Uniri.

Participanții la Universitatea de vară de la Băile Tușnad au sărbătorit adoptarea recentă de către Parlamentul de la București a Codului administrativ, o lege care încalcă și sfidează Constituția României – legea fundamentală a țării, ce a fost adoptată de Poporul Român prin referendum național. Prin această lege s-a introdus limba maghiară ca limbă oficială în țara noastră și s-a creat cadrul legal pentru dezmembrarea teritorială a României, în următoarele luni.

În Parlamentul de la București, reprezentanții partidelor internaționaliste P.S.D, A.L.D.E., P.N.L. și U.S.R. au susținut și au votat toate pretențiile Ungariei și ale U.D.M.R. care au fost incluse în Codul administrativ și astfel au pregătit împreună dezmembrarea teritorială a României la 100 de ani de la Marea Unire sau, cel târziu, până la 100 de ani de la Tratatul de la Trianon.

Partidul România Noastră îi asigură pe românii din Țara-Mamă și românii de pretutindeni că acționează pentru divulgarea și blocarea planurilor secrete ale Ungariei și U.D.M.R. vizând dezmembrarea teritorială a României și anexarea Ardealului la Ungaria. De asemenea, Partidul România Noastră solicită Președintelui și Guvernului României să acționeze pentru interzicerea Universității de vară de la Băile Tușnad și a tuturor manifestărilor organizate pe teritoriul țării noastre de către Ungaria și U.D.M.R., care încălcă prevederile Constituției României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*