Mânia trezește România

Contabilizînd numărul de protestatari unici (!) care au ieșit în stradă  zi de zi începând din seara fatidicului Marți al Ordonanței 13, prin care Guvernul Grindeanu-Dragnea-Tăriceanu, la nici trei săptămâni de la instaurarea legitimă prin voturile oarbe și surde ale celor 18 la sută dintre alegătorii naivi, amețiți de promisiunile electorale ale unui program generos de mărire a salariilor și pensiilor,  predominant vârstnici, asistați și neșcoliți – captivii tradiționali ai electoratului pesedist începând cu momentul fesenizării, continuând cu baronizarea națională și confiscarea țării vreme de 27 de ani și, recent, cu acapararea  Puterii și a Statului cu scorul devastator din  Decembrie 2016, pe fondul pasivității și neîncrederii românilor în PNL, după ce liderii acestui partid  sinucigaș, fragil și împuținat, l-au cooptat și imediat l-au îndepărtat pe românul de mare notorietate și moralitate, Marian Munteanu, fostul lider al fenomenului „Piața Universității” din 1990, dar și în celelalte partide nealiniate pesedismului vorace -, a reușit performanța istorică de a scoate românimea la impresionantele manifestații din zeci de orașe din țară și din lume, deducem că manifestă împotriva corupției în medie un sfert de milion de români pe zi.

Înmuțind această medie cu cifra zece – numărul de zile de la momentul adoptării mișelești a ordonanței de dezincriminare a corupției, de amnistiere, în fapt, a capilor mafiei politicianiste,  începând cu  Liviu Dragnea, „capo di tutti capi” al momentului de glorie amețitoare a unui partid-caracatiță, măsură guvernamentală disperată adoptată seara târziu, pe ascuns, și publicată  în doar trei ore, în toiul nopții, în Monitorul Oficial -,  rezultă o prezență în stradă de cel puțin două milioane și jumătate de români care cer vehement, prin cele mai pașnice,  ingenioase, inteligente și emoționante manifestări și gesturi, abrogarea  inițiativelor legislative ticăloase până ca acestea să devină operante, să producă efectele ireversibile prin care justiția ar fi lovită năucitor și paralizată.

Anticipez că Duminică, 5 Februarie, numărul de manifestanți din București va întrece numărul participanților la Marșul Alb – (marșul cămășilor albe) din 13 Iunie 1990, avându-l în frunte pe liderul Pieței Universității,  Marian Munteanu, pe care, din păcate, strategii ocultei politice roșii, încârdășiți cu lichelele din PNL și din alte partidulețe satelite mafiei politicianiste multicolore, ajutându-se de mercenarii din presa mânjită și cumpărată, au reușit să îl anihilieze, să îl stigmatizeze  cât să nu obțină mai mult de unu la sută cu partidul Alianța Noastră România pe  care l-a lansat cu doar câteva luni înainte de alegeri.

Adăugându-i pe vecinii bulgari și pe alți cetățeni europeni simpatizanți, al căror gest de solidarizare cu totul inedit emoționează întreaga umanitate,  putem extinde cifra protestatarilor la circa trei milioane. Purced la această cuantificare azi, Sâmbătă 4 Februarie 2017, la mijlocul intervalului de zece zile de manifestații copleșitoare, care întrec prin proporții, dar și prin frumnusețea lor spectaculoasă chiar și manifestațiile stradale din Decembrie 1989, care au uluit, de asemenea, întreaga omenire,  relevând,  ca și acum, forța colectivă debordantă a românilor, a căror mânie și frenezie descătușează energii  incredibile, devenind un model impecabil de civism modern pentru celelalte  popoare a căror percepție despre „mămăliga românească”, indusă prin manipulare și  intoxicare dușmănoasă, este cu totul eronată: nu suntem o „populație”, așa cum, cu amărăciune și descumpănire aparent îndreptățită, ne cataloghează artistul și gânditorul Dan Puric, ci dovedim cu prisos că suntem o NAȚIUNE, una străveche, măreață,  imprevizibilă, frumoasă, inteligentă, educată, credincioasă, civilizată, originală, curată, demnă, de nedoborât, de neînduplecat,  de neînvins de către o mână de trădători și prădători pușcăriabili.

Trebuie să acceptăm și să conștientizăm că asistăm la o nouă revoluție și că aceste lichele ajunse la Putere și-au făcut-o singuri prin aroganța, lăcomia și prostia lor. Aproape că îi suspectam de intenție, de anticonspitrație, de planficiare abilă de a scoate țara în stradă și a o obliga să lupte ca să-și salveze ființa națională. Dar nu este așa, în nici un caz nu au acționat conform unui astfel de scenariu strategic al deșteptării și resetării României, ci își urmăresc cu disperare salvarea de la pușcărie și a averilor dobândite prin  jaf, prin legi autodedicate. Și-au subapreciat scalvii de pe moșii și plantații, i-au crezut înapoiați, mulți și proști și ușor de cumpărat cu câțiva lei, ca și Ceaușescu,  dovedindu-se proști, puțini și proști, tocami ei.

Recent, pe fondul zbuciumului stradal declanșat de către guvernul marionetă Grindeanu, aflat sub comanda infractorului condamnat și pe cale de a mai primi o condamnare, Liviu Dragnea, pentru care, în principal, și-au dat hoțește Ordonanțele care i-au exasperat și scos în stradă pe români, i-am transmis public fostului lider al Pieței Universității și actual președinte fondator al ANR acest mesaj prietenesc: „Dragă Marian Munteanu, în calitatea ta de militant civic și de lider spiritual al unei generații care nu a abdicat, nu s-a stins, ci este vie și susținută de sute de mii de tineri – tinerii noștri, te „somez” să faci toate demersurile și eforturile pentru a constitui, coagula, asuma și prelua urgent rolul de lider al OPOZIȚIEI  NEPARLAMENTARE A SOCIETĂȚII CIVILE. Este cu adevărat nevoie de tine ACUM, dar nu prin atitudine pasivă, contemplativă, constatativă, ci prin una activă, mobilizatoare, purtătoare de aspirații și soluții. Nu rata, te rog, acest nou moment istoric prielnic schimbării, corecției, renașterii, reparației, lustației, re-întregirii… Sper să mai am motive să sper…”

Participăm și asistăm la adevărata Revoluție, la o revanșă istorică la care nici Brucan nu s-a gândit pe când ne indexa drept „stupid people. „Profetul” bolșevic a anticipat că abia în două decenii după căderea comunismului aveam să ne dumirim ca națiune, să încheiem tranziția și să începem să ne civilizăm, să ne re-europenizăm. S-a înșelat în multe privințe, mai ales în cea a ritmului emancipării tinerilor și a intelectualilor în contactul cu Occidentul pe care l-am uluitca și acum,  prin modul occidental  de a protesta pașnic, colorându-l cu nuanțe originale de exprimare în cuvinte și gestică protestatară. Iluminarea părții principale, instruite, cultivate, gânditoare a națiunii, a început să se manifeste în 1990, ca reacție civică anti-fesenistă de opoziție în masă, prin „fenomenul Piața Universității”. Doar că sistemul iliescist criptocomunist a înăbușit sângeros acea superbă mișcare de rezistență, dar iluminarea națională a urmat un curs progesiv și discret, a fost latentă și a așteptat momemntul istoric favorabil re-manifestării, re-revoluționării. Deviza ”Ori învingem, ori murim” este la fel de actuală, de sugestivă  și de imperativă ca în acel tulburător și înălțător Iunie 1990. Sper ca de data aceasta să învingem, să împlinim profețiile biblice ca națiune aleasă.

2 răspunsuri la “Mânia trezește România”

  1. Maria spune:

    Curentul acesta cu „a fi ales” sau „suntem popor ales” a facut multe victime in Romania. In grupurile new age si nu numai, s-a batut atata moneda pe asta, incat ametitii din grupuri au crezut ca sunt deja alesi si vine Dumnezeu sa le moaie posmagii. Poporul smerit Il lasa pe Dumnezeu sa cantareasca daca meritam sau nu a fi alesi. Noi suntem creatiile, El e Creatorul. A te crede deja ales este boala evreiasca, opusul smereniei. Trebuie sa ne platim vamile atat individual cat si ca popor, pentru ca nu suntem chiar mielusei. Ne-am inrait si am capatat naravuri urate. Adevarul este ca romanii nu prea mai inteleg crestinismul aplicat in fiecare moment al vietii si asta-i face usor de corupt. Zic ca va tine Dumnezeu cont de potlogariile sforarilor din umbra, de magariile SRI care nu si-a slujit poporul in care isi castiga banii, de lacomia politicienilor care au furat de nu se mai stie. Un popor saracit intentionat devine apatic si se imbolnaveste usor, se indatoreaza la banci, intra intr-un cerc vicios.Poate ca asta si-au dorit? Sa provoace un genocid si sa ne ocupe pamanturile? Sa ne ia tinerii si copiii valorosi, iar restul sa dam ortul popii? Occidentul degenereaza inaintea noastra, pentru ca ei fac crime de mult timp in colonii. Din fericire, nu suntem popor colonizator si nu-i jefuim pe altii, atragand spre noi si mai multa manie divina.

  2. Maria spune:

    Brucan nu era in masura ca masoare sau sa cantareasca inteligenta unui popor. Trufasul nu este niciodata smerit. Doar in smerenie poti intelege bogatia spirituala a unui popor. Oamenii care isi cresc doar mintea acumuland informatii au tendinta de a-i privi de sus pe cei ce par a fi mai slabi de minte, uitand ca exista si o inteligenta emotionala, a omului bun si curat la suflet. Oamenii curati la suflet isi dovedesc inteligenta cand fac alegeri in viata. Intr-o situatie la limita dintre lumina si intuneric, omul bun va alege sa nu-si vanda sufletul. Brucan ranjea diabolic pentru ca stia programul luciferic scris pentru Romania. Stia ca poporul roman va fi ademenit intr-o directie periculoasa si ca va incepe sa degenereze spiritual. Omul nespiritual devine lenes si da semne de prostie. Au inceput prin a restitui pamanturile in graba. A iesit o nebunie, pentru ca taranul roman nu cunoaste economie de piata si nici nu are bani ca sa-si munceasca eficient pamantul. Ca sa reziste, romanul si-a abandonat pamantul si a plecat in afara tarii, abandonandu-si copiii. Sistemul de invatamant a fost intentionat distrus si tot asa, lucruri pe care si voi le stiti. Brucan nu era profet, era unul dintre cei ce tocmai semnasera pactul cu diavolul in a ne distruge ca popor. Societate civila ne trebuie, intr-adevar. Oameni cinstiti dar si inteligenti, ca sa poata intelege ce sforarii se mai pun la cale printre politicieni. Toti politicienii, cand ajung la putere, devin ori amnezici, ori ne vand pe cativa arginti. Cu cateva exceptii…Nu observati? Iohannis a fost sustinut in campanie de PDL care au devenit intre timp mari liberali. PSD nu mai stie de unde a pornit si ca in spate ranjeste Iliescu, una din cozile de topor. Isi schimba rolurile, mastile, culorile pana ne ametesc si uitam ce lup se mai ascunde sub blana oii ce ne promite marea cu sarea in timp ce ne vinde si marea si sarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*