„Stop și de la capăt! “

În timpul campaniei electorale, din toamna anului 2014, pentru alegerea Președintelui României, candidatul Alianței Creștin Liberale (A.C.L.), formată din P.N.L. și P.D.L., domnul Klaus Werner Iohannis a apărut în milioane de afișe electorale, pe bannere și pliante răspândite în toate localitățile țării noastre și la comunitățile românești din străinătate. Pe toate, candidatul A.C.L. a apărut cu sloganul: “România lucrului bine făcut“.

Foștii președinți alogeni ai României post-decembriste, domnii Ion Ilici Marcel Iliescu, Emil Constantinescu și Traian Băsescu i-au păcălit pe alegători cu alte sloganuri și promisiuni electorale, respectiv:

a) Ion Iliescu: “Un Președinte pentru liniștea noastră“, “Am pornit împreună, continuăm împreună!“, “Aproape de oameni, împreună cu ei!“

b) Emil Constantinescu: “Să reclădim împreună speranța“, “Cheia e la tine!“

c) Traian Băsescu : “Să trăiți bine!“, “Băsescu pentru România!“

Românii au uitat repede aceste sloganuri și, în plus, după încetarea mandatului de Președinte al României au acceptat, în baza unei legi speciale adoptată de Parlament pentru foștii șefi de stat, să beneficieze de o mulțime de privilegii, inclusiv fostul rege alogen al României și camarila sa. Dar, domnii Iliescu, Constantinescu, Băsescu și Mihai de Hohenzollern Sigmaringen nu au fost niciodată șefi de stat în România! Cu toate acestea, cei patru nominalizați beneficiază de prevederile unei legi care nu se referă la persoanele care au deținut funcția de Președinte sau rege al României. Cine plătește? Poporul Român! Niciodată, nu a fost informat Poporul Român și Parlamentul cu privire la cheltuielile anuale făcute de către cei patru, pentru care în lege nu se prevede nicio limită de sumă. Se pare că, după ce au înfierat comunismul, ei trăiesc în comunism și fiecare primește după nevoi.

După câștigarea alegerilor prezidențiale din 16 noiembrie 2014, candidatul Klaus Werner Iohannis a declarat și repetat că: “Românii prin votul lor au spus foarte clar: stop și de la capăt!“ Această constatare a Președintelui României, domnul Klaus Werner Iohannis, poate fi înțeleasă în două sensuri, în ceea ce privește consecințele și viitorul pentru Poporul Român, respectiv:

I.În sens negativ, adică se pune, teoretic, stop Holocaustului împotriva Poporului Român desfășurat de asasinii politici internaționali în complicitate cu actuala Putere și, practic, Holocaustul din Grădina Maicii Domnului va fi continuat de Opoziția de azi care, a declarat că în următoarele săptămâni, va prelua Puterea, prin aceleași metode și mijloace nedemocratice folosite în ultimii 25 de ani.

În campania electorală din toamna anului 2014 și după ce domnul Iohannis a fost ales Președinte al României, liderii P.N.L. și P.D.L. s-au declarat împotriva migrației politice și au promis că nu vor racola parlamentari de la alte partide politice. După alegeri au făcut și fac contrariul a ceea ce au promis. Este în plină desfășurare campania de racolări, de achiziții în viu, de parlamentari care să părăsească barca Puterii și să treacă în barca Opoziției actuale pentru a schimba artificial majoritatea parlamentară care să formeze Guvernul Președintelui Iohannis și nu Guvernul României. Șefii samsarilor de parlamentari încearcă să-i păcălească pe cetățenii români și susțin, la televizor, că în mod democratic, prin moțiune de cenzură vor da jos Guvernul Ponta și-l vor înlocui cu Guvernul Predoiu, aflat acum la secret, dar și în vizorul Direcției Naționale Anticorupție (D.N.A.).

Programul nedemocratic impus din afara României care privește rotația P.S.D. și P.N.L. la Putere este perturbat de acțiunile zilnice ale D.N.A., D.I.I.C.O.T. și Parchetului care, cu sprijinul S.R.I., au schimbat statutul multor parlamentari. Practic, în ultimele patru luni, Parlamentul României a devenit, pentru prima dată, tricameral. Cei 588 de parlamentari, aleși de calculator în decembrie 2012, au fost împărțiți, pe lângă Senat și Camera Deputaților, în a treia Cameră, a celor care sunt privați de libertate, Camera Penalilor. În cea de-a treia Cameră a parlamentarilor crește zilnic numărul celor arestați preventiv, al celor care au solicitat arest la domiciliu și a celor condamnați la închisoare. Teoretic, probabil și practic, până la finalul mandatului constituțional a actualilor parlamentari este posibil ca, numeric, Camera Penalilor să depășească Senatul. În cazul în care, în dosarele penale, se va extinde colaborarea foștilor sau actualilor parlamentari, miniștrii și aleși locali cu procurorii va crește rapid numărul celor din Camera Penalilor. O contribuție decisivă o va avea deputata Elena Gabriela Udrea care a declarat că este hotărâtă ca, printr-o implozie din interiorul mafiei transpartinice, să dărâme actuala clasa politică post-decembristă, bine organizată în găști de tip mafiot.

Această perspectivă pentru Camera Penală poate deveni o certitudine, în următoarele luni, dacă Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, va solicita în ziua de 9 februarie a.c., când va adresa primul său mesaj în Parlament, ca să aibă loc o adevărată reformă a clasei politice. În acest sens, trebuie făcuți următorii pași siguri:

1. Președinții partidelor politice parlamentare și al U.D.M.R. să-i excludă din rândurile lor pe toți senatorii și deputații despre care au informații și știu că au săvârșit fapte penale.

2. Senatorii și deputații care au săvârșit fapte penale, fie înainte de mandat sau în timpul mandatului de parlamentar, să-și dea demisia din Parlamentul României, în maxim zece zile lucrătoare, de la solicitarea făcută de Președintele României.

3. D.N.A., D.I.I.C.O.T și Parchetul să acorde prioritate maximă dosarelor penale în care sunt cercetați foștii sau actualii miniștrii, parlamentari, aleși locali, judecători și procurori implicați în acte de corupție, retrocedări ilegale de imobile și abuz în serviciu.

4. Guvernul Ponta III, prin Ordonanță de urgență (probabil cu numărul 300) să modifice Codul penal și să stabilească un spor de pedeapsă cu închisoare de la cinci la zece ani pentru aceia dintre cei aleși sau numiți în funcții publice care nu demisionează în termenul de zece zile lucrătoare, de la data când le-a solicitat acest lucru Președintele României.

5. Guvernul României să hotărască și să aloce fondurile necesare pentru construirea în acest an a unor noi pușcării în fiecare județ, cu o capacitate de cel puțin 1.000 de locuri, pentru cazare, reeducare și pentru scriitorii care nu au avut literatură de sertar.

În cazul în care cei vizați, cu conștiința încărcată, nu se decid rapid pentru adevărata reformă a clasei politice, Președintele Iohannis are șansa să acționeze pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate.

Este evident că, fără înlăturarea urgentă a penalilor descoperiți și a celor încă acoperiți din Parlament, Guvern, partide politice, U.D.M.R. și instituțiile publice nu va putea fi respectată și aplicată voința majorității alegătorilor români din Țara-Mamă și de pretutindeni, exprimată prin votul dat la 16 noiembrie 2014.

Astfel, va fi eradicată marea corupție și vor fi stopați cei care au încălcat Poruncile Dumnezeiești, în special a opta : “Să nu furi“. Abia după lichidarea viperelor politice și a puilor de vipere, după încarcerarea mafioților mari și mici, precum și a trădătorilor de Neam și Țară, Președintele Iohannis va putea trece de la vorbe la fapte și se va constata că se materializează sloganul său electoral: “România lucrului bine făcut“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*