Ungaria și U.D.M.R. confirmă!…

În zilele de 22 și 23 februarie 2019 s-a desfășurat la Cluj-Napoca, în inima Ardealului, congresul al XIV-lea al U.D.M.R., ultimul pe teritoriul României.

Se știe că, U.D.M.R. este o organizație neguvernamentală care participă la guvernarea României și este asimilată cu un partid politic care nu s-a înregistrat niciodată la Tribunalul București și nu figurează înscris în Registrul partidelor politice din țara noastră, dar funcționează ca un partid politic!

În ultimii aproape 30 de ani, ca să poată lupta împotriva Poporului Român și a Limbii Române, pentru dezmembrarea teritorială a României și anexarea Ardealului la Ungaria, organizația antiromânească, șovină, ultranaționalistă și extremistă numită U.D.M.R., în traducere liberă Uniunea Diabolică a Maghiarilor contra României, a beneficiat anual de următoarele surse de finanțare (la vedere): din Bugetul Statului Român, ca partid politic; de la Guvernul României, ca organizație culturală; de la Guvernul Ungariei, ca organizație antiromânească și cal troian în Parlamentul și Guvernul României; de la unele Consilii județene și multe Consilii locale, de regulă, cu președinți, primari și consilieri locali membri ai U.D.M.R.; subvenții de la multe organizații neguvernamentale (O.N.G.-uri) din rețeaua miliardarului evreu ungur-american Geoge Soros.

În același timp, Uniunea „Vatra Românească”, Societatea Națională Cultural-Patriotică „Avram Iancu”, ASTRA, Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș, precum și alte organizații românești care apără Neamul și Țara, nu au beneficiat de niciun sprijin financiar din Bugetul Statului Român, din partea Guvernului României, de la Consiliile județene și Consiliile locale, cu președinți, primari și consilieri locali români. Este incredibil, dar adevărat!

Românii din Țara-Mamă și românii de pretutindeni au aflat din mass-media, despre congresul al XIV-lea al U.D.M.R., următoarele: reprezentanții Ungariei și liderii U.D.M.R. au confirmat și reafirmat că obiectivul lor principal îl constituie obținerea autonomiei teritoriale a Ardealului și la acest obiectiv niciodată nu vor renunța; participanții la congres au sfidat Constituția României și au interzis folosirea Limbii Române, limbă oficială în România.

Organizatorii congresului U.D.M.R. au obligat Primăria municipiului Cluj-Napoca să dea jos de pe clădirea Sălii Polivalente un uriaș banner pe care a fost scris un citat (din anul 1932) în Limba Română al marelui patriot, profesor universitar și rector Iuliu Hațieganu, respectiv „Scopul nostru nu este acela de a crea campioni, ci oameni sănătoşi. Nu record, ci armonie, nu ură, ci camaraderie; nu victorie personală, ci victoria naţiunii; nu specula, ci jertfa”. În semn de respect pentru gestul U.D.M.R. și acțiunile sale vizând obținerea autonomiei culturale și teritoriale a Ardealului, primarul Emil Boc (fost Prim-ministru al României) a dat curs invitației și a participat la deschiderea congresului U.D.M.R., fiind umilit întrucât a fost nevoit să își pună căști pentru traducerea cuvântărilor din limba maghiară. Primarul Emil Boc nu a îndrăznit să le ceară delegaților la congresul U.D.M.R. să respecte Constituția României și limba oficială, Limba Română. Primarul Emil Boc a uitat că este profesor universitar de „drept constituțional”.

Dintre participanții din sala congresului, peste 95 la sută au fost cetățeni români care în Parlamentul de la București, în Guvernul României, în instituțiile centrale ale Statului Român, în instituțiile deconcentrate  ale ministerelor, în instituțiile publice din toate județele țării noastre vorbesc Limba Română și cunosc limba noastră oficială. La congresul U.D.M.R. al unei organizații politice/partid politic parlamentar și aflat la guvernare (acum) împreună cu P.S.D și A.L.D.E., s-a interzis folosirea Limbii Române! Președintele Senatului României și al A.L.D.E., Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu s-a adresat și el participanților în limba maghiară, limba oficială în Ungaria. Președintele Tăriceanu a încălcat Constituția României și a refuzat să vorbească în Limba Română la congresul U.D.M.R. desfășurat în municipiul Cluj-Napoca. Ca urmare, senatorii români (indiferent de culoarea politică) trebuie să ceară schimbarea sa din funcția de Președinte al Senatului României. El a uitat să se laude la congresul U.D.M.R. de la Cluj-Napoca despre faptul că prietenul lui cel mai bun și partener de afaceri este fostul ambasador al Ungariei la București, numitul Rudas Erno, ofițer în serviciile secrete ungare. Acest cetățean a fost șeful Consulatului Ungariei la Cluj-Napoca unde a desfășurat și coordonat acțiuni împotriva Poporului Român vizând dezmembrarea teritorială a țării noastre.

În anul 1988, Regimul Ceaușescu l-a expulzat din România și a închis Consulatul Ungariei de la Cluj-Napoca. După lovitura de stat din decembrie 1989, Ungaria l-a numit ambasadorul ei la București pe același Rudas Erno. Președintele României i-a primit scrisorile de acreditare și l-a acceptat ca ambasador în țara noastră.

– Imnul Național al României a fost interzis în deschiderea congresului U.D.M.R. Participanții au cântat numai imnul național al Ungariei.

– Drapelul Național al României a fost interzis atât pe clădirea Sălii Polivalente din Cluj-Napoca cât și în interiorul ei. În sala congresului U.D.M.R. au fost numai drapele ale Ungariei, steaguri ale Ungariei mari, steagul unguresc al Ardealului (așa-zisul steag secuiesc). Participanții au purtat cocarde și ecusoane având culorile drapelului național al Ungariei.

– Participanții la congres au votat în unanimitate și au aplaudat în picioare înlocuirea steagului și siglei U.D.M.R. cu drapelul național al Ungariei. Ca urmare, în Parlamentul României, la grupurile parlamentare ale U.D.M.R. va fi introdus ilegal steagul Ungariei. La fel se va întâmpla în multe cabinete din Palatul Victoria și din sediile tuturor ministerelor unde au fost plasați reprezentanți ai U.D.M.R.

Aceeași situație se va întâlni în sediile multor instituții centrale și descentralizate. Pe toate sediile U.D.M.R. din București și din Ardeal vor flutura drapelele Ungariei care sunt și ale U.D.M.R. Liderii U.D.M.R. speră să-i păcălească pe câțiva români naivi spunându-le că este o coincidență faptul că drapelul Ungariei va fi arborat, în mii de exemplare, pe clădiri din Ardealul Românesc. În nicio țară din Uniunea Europeană și nici în S.U.A., Ungaria nu a îndrăznit să arboreze drapelul roșu-alb-verde pe imobilele proprietate a unor etnici maghiari din acele țări. Doar în România, Președintele Iohannis și Guvernul Dăncilă refuză să impună respectarea Constituției și a legilor de către etnicii maghiari, membri ai U.D.M.R. În Slovacia, Parlamentul a interzis aplicarea legii din Ungaria a dublei cetățenii, iar premierul Victor Orban a fost declarat persona non grata și nu se permite intrarea lui pe pământul slovac.

– Pentru fiecare casă și apartament unde locuiesc etnici maghiari, Guvernul de la Budapesta, împreună cu U.D.M.R., a donat câte un drapel al Ungariei și un steag unguresc al Ardealului. Acest așa-zis steag al ținutului secuiesc (fără secui, această minoritate etnică nu există în România și nu este reprezentată în Parlament printr-un deputat secui, așa cum prevede Constituția României) este deja arborat ilegal pe mii de case din județele Covasna, Harghita și Mureș, precum și pe multe clădiri unde își au sediul instituții ale Statului Român. Până la 15 martie și, mai ales, înainte de 1 iunie a.c. când urmează la Șumuleu Ciuc, în cadrul unei adunări publice ilegale și în prezența Papei Francisc I, să fie citită Declarația de autonomie teritorială a Ardealului și anexarea la Ungaria, steagurile ungurești vor fi arborate ilegal, împreună cu drapelul Ungariei în peste 1.000 de localități din toate județele din Ardeal, precum și la numeroasele proprietăți cumpărate de maghiari în localități din Delta Dunării.

La finalul congresului U.D.M.R. a fost votată rezoluția „Un viitor pentru Ardeal”, în Ungaria mare. Participanții la congres au votat pentru anexarea Ardealului la Ungaria! Ei s-au referit numai la Ardeal și niciunul dintre ei nu a vorbit despre Transilvania, adică țara de dincolo de păduri. Ungaria și toți maghiarii vor de fapt Ardealul și nu Transilvania!

Semnificația arborării ilegale a drapelelor și steagurilor ungurești în Ardeal este aceea că acest teritoriu aparține, de facto, Ungariei fiind pământ unguresc! După asasinarea (conform programului) de către lunetiștii maghiari a Papei Francisc I la Șumuleu Ciuc, în ziua de 1 iunie 2019, speră Ungaria că va rezolva și problema de jure a Ardealului, cu sprijinul Uniunii Europene, Statelor Unite ale Americii și Federației Ruse! La Bruxelles este pregătit un nou Diktat împotriva României, după modelul celui de la Viena, din 30 august 1940.

Papa Francisc I a aflat de la conducătorii Statului Maghiar și ai bisericilor catolice maghiare despre planurile și pașii făcuți până acum privind obținerea autonomiei teritoriale a Ardealului și anexarea la Ungaria. Suveranul Pontif a fost informat și despre hotărârile congresului al XIV-lea al U.D.M.R. de la Cluj-Napoca. Papa Francisc I a fost înștiințat că Ungaria a pus la cale asasinarea sa la Șumuleu Ciuc, în ziua de 1 iunie a.c. Cu toate acestea, Papa Francisc I tace și se încăpățânează să susțină acțiunile diabolice ale Ungariei și U.D.M.R. vizând obținerea autonomiei teritoriale a Ardealului. Până acum, Suveranul Pontif nici măcar nu s-a delimitat de acțiunile și planurile Ungariei și U.D.M.R. pentru anexarea Ardealului, leagănul de formare a Poporului Get, strămoșul Poporului Român, cu cel puțin 7.000 de ani înainte de Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos.

Tace, tace, tace și Președintele României Klaus Werner Iohannis, care se face că nu a auzit, nu a fost informat și nu a văzut ce acțiuni a desfășurat Ungaria și U.D.M.R. împotriva Poporului Român, a Limbii Române și a integrității teritoriale a României. Președintele României nu a luat nicio atitudine publică în legătură cu congresul al XIV-lea al U.D.M.R., cu hotărârile acestuia vizând obținerea autonomiei teritoriale a Ardealului, inclusiv de arborare ilegală a drapelului Ungariei pe teritoriul țării noastre, mai ales în localitățile din Ardeal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*