Căile lui Coldea…

După ravagiile făcute de sistemul criminal şi represiv al DNA sub comanda torționarei Koveși, vedem cum aceeași Mărie cu o altă pălărie își anchetează proprii penali. Cîteva din principalele braţe ale caracatiţei statului paralel sînt puse sub lupă măritoare, dar probabilitatea stîrpirii lor este cît firul de păianjen. Lunetiştii din presa S.R.I.-D.N.A. ocolesc tema, normal că nu pot mușca mîna care îi hrănește. Torționarul Coldea Florian are încredere totală în Justiție, așa a declarat, procedurile fiindu-i cunoscute, doar prin ele au scapat borfașii penali ai Puterii de pușcărie. Cei de teapa lui Coldea, Portocală, Iohannis, au încredere în Justiție, pentru că Justiția e sub controlul lor. Coldea îi are la degetul mic pe mulți dintre pionii puterii, și dacă acesta se „spovedeșteˮ cu nume și prenume, un număr generos de politicieni din vîrf vor pleca la fel ca Udrea pe termen lung la șezătoarea cu gratii. Sperăm că de această dată, dacă nu cumva e un nor de praf, Coldea și gașca de penali, care dau cu subsemnații la DNA, spălîndu-se pe mîini și pe cap cu tinichelele din propriile cozi, ne vor conduce spre cuibul Cucuvelei mov, Luluța, plagiatoarea, care a scos prea mulți iepuri din pălăria Statului Român, cu un simplu „abracadabra”, apoi a zburat să-și lase găinații pe fotoliul de procuror general european.

Fără un schelet în dulap, fără niște capete de acuzare, ca să fie „ameninţaţi” în momente cheie, fără o teză plagiată, o facultate obscură, cu o diplomă dubioasă, nu ajungi la masa ‘Ndranghetei (nu cea din Calabria). Pentru că un personaj neşantajabil nu va răspunde comenzilor acestui sistem, cangrenat de corupţie. Drăgălașa și durdulia Koveşi care, conform „iThenticate”, a plagiat în teza sa de doctorat în proporţie de 50%, inclusiv din lucrarea unui medic cercetat de DNA, a mințit în mod repetat, penibil şi penal cu privire la plagiat!

Cum să uităm de Koveși care a decapat cu sînge rece, a îmbălsămat şi îngropat în sute de dosare oamenii incomozi care-i stăteau în cale. Baschetbalista plagiatoare a creat un sistem torţionar în internul Justiţiei şi l-a stăpînit cu sînge de călău, ca, la final, să fie „aruncatăˮ la coşul de lux al Justiţiei Europene. UE-iştii din Turnu’ Babel al Europei au înălţat-o în grad pentru faptele penale comandate de ea și executate tot de ea. Acum, a primit misiunea s-o scoată basma curată pe Ursula… Dacă vor fi drastic și corect măturate de Justiția neimplicată, căile pînă acum secrete ale lui Coldea, Dumbravă, Trăilă, pomelnicul e lung, vor duce inevitabil și la Koveşi, maestra torționară care a construit, ca un psihopat, sute de dosare pentru neascultători și i-a băgat după gratii, a „paradit” destine, a curmat viaţa şi sănătatea unor oameni de afaceri, a ţinut ascunse dosarele criminalilor şi infractorilor, printre care şi ale soţilor Iohannis.

Căile lui Coldea vor duce și la alți procurori, judecători, politicieni, oameni de afaceri, implicați în acest thriller din epoca Băsescu-Coldea, o epocă a corupției desăvîrșite, a fricii, șantajului, minciunii și manipulării. Cu toate că acuzaţiile de corupţie au curs şuvoi în dreptul lui Koveşi, individa, al cărui nume trebuie să stea lîngă torţionarii Vişinescu şi Ficior, e încă în libertate pe scaun de procuror european. Turnătorul Petrov afirma zilele trecute la preafăcutele televiziuni că ceea ce a făcut Coldea este extrem de grav și că trebuie să meargă la pușcărie. Problema este că și Băsescu ar trebui să înfunde pușcăria. Pentru că Băsescu împreună cu „finiiˮ penali, audiați acum de DNA, au nășit sistemul corupt al statului paralel.

Aceștia coceau, din diverse orgolii personale, dosare la DNA, DIICOT multor oameni de afaceri, iar apoi erau trimiși în judecată! Ca să scape de dosare oamenii de afaceri preferau să cotizeze cu suma cerută de capii rețelelor de crimă financiară. Vă mai amintiți sintagmele „plicurile galbeneˮ, care aduceau condamnări grele celor care nu cotizau și „plicurile rozˮ care aduceau izbăvirea de DNA, DIICOT și instanță? Vă mai amintiți că atît Koveși cît și Coldea au fost numiți în funcții de Băsescu! Așadar, Basescu-Petrov informatorul a construit binomul SRI-DNA și a luat parte la toate abuzurile statului paralel, vînzîndu-ne propaganda luptei anticoprupție. Dacă am fi avut Justiție în România, Băsescu, Koveși, Portocală, Iohannis, Coldea, Dumbravă ar fi fost frați de cătușe la mulți ani!

Așadar, „războiulˮ de fațadă continuă! Vom vedea cine rămîne nesecerat şi cine adună leşurile după gratii! E un tîrg pe viaţă şi pe moarte între Coldea și grupările mafiote din D.N.A., Justiție, Servicii şi cele din jurul generalilor corupţi din Servicii, iar dacă Florian Coldea face gît în faţa împăraţilor va avea soarta lui Udrea, „sacrificatˮ în propriile șmecherii penale. Un film ieftin, pentru că Justiția este în mîna mafiei ca, de altfel, multe instituții ale statului! Un scenariu marca D.N.A., acest sistem creat pe teritoriul nostru de globalişti, acest guvern paralel, criminal, din umbră, susţinut şi apărat de globaliști prin intermediul S.U.A., U.E., care sub pretextul luptei împotriva corupţiei, de fapt, luptă, potrivit dovezilor, împotriva intereselor României, pentru jefuirea și sărăcirea ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*