Adevăruri incomode…

De aproape optzeci de ani, poporul meu este dus spre imbecilizarea de masă. Bolșevicii ne-au eliminat la propriu elitele. Au decimat cei mai inteligenți, mai puternici, mai vii români. Pe ceilalți au încercat să îi spele pe creier, să îi facă mase de manevră și cu mulți au și reușit. Ce a rămas vârf, a fost corupt sau și-a încovoiat coloana pentru a supraviețui în frică. Comuniștii au pus bazele metodei de cretinizare a unui popor folosind teroarea. După ’89, urmașii comuniștilor, majoritatea și în sens genetic, nu doar temporal, au continuat munca de slăbire a Nației Române. Doar sursa inspirației a fost schimbată, nu s-au mai inspirat din Est, că tătucii lor, s-au inspirat din Vest. După ce predecesorii lor, jumătate de deceniu, au creat un sistem care să țină oile într-un țarc, hrănindu-le cât să nu moară și să poată fi mulse eficient, noua stăpânire, care era tot cea veche, a lărgit țarcul și peste roșul comunist a scris cu alb, „Coca-Cola”, iar poporul s-a simțit liber. Dându-și seama de ce se întâmplă sau în căutarea unui nivel de trai pe care nu putea să îl aibă în România, materia cenușie de top curajoasă a plecat în exil.

Urmașii bolșevicilor care primeau ordine de la Moscova au executat și execută în continuare ordine venite de la noua stăpânire, de la Bruxelles sau din Washington DC. După ce au dărâmat sistemul de învățământ, totul a devenit o joacă de copii. Imbecilizarea de masă a continuat, gustul pentru vulgaritate s-a cultivat și dezvoltat, sistemul de promovare pe linie de partid PCR, devenit un alt fel de PCR – pile, cunoștințe și relații – a atins noi culmi. Punerea în practică a schemei Plandemonium a creat premisele unei noi forme de teroare. Dacă în comunism adulților le era frică doar pentru libertatea și viața lor, acum s-au inoculat și se inoculează permanent noi forme de a ține paralizată populația prin groaza că o să li se părinților ia peste noapte copiii pentru a fi dați rogvaivilor sau a fi tranșați de vii și că ei nu pot face nimic pentru a se opune.

Peste pericolele reale, se aruncă sistematic noi forme de gaz paralizant, noi false probleme sunt create și prezentate în spațiul public, gaze fumigene la fel de toxice precum noua orânduire. Manipularea a atins cote de neimaginat, la care majoritatea, amputată intelectual și cu o gândire critică eliminată parcă din ADN, reacționează exact ca un șoarece în fața șarpelui – e oripilată și paralizata de frică. Noua populație a Țării are lacune majore de cultură generală, orice formă de gândire logică a fost înlocuită de analfabetismul funcțional, setea și foamea vulgului de senzațional e perpetuă, reacția viscerală a înlocuit reacția rațională, calculată.

Dacă pana în ’89 Securitatea exista ca organism vizibil, noilor dușmani reali li s-au adăugat cei invizibili. Baubaul este prezent și suntem amenințati cu el zilnic, prin toate mediile, atât de cele oficiale cât și de cele de opoziție extremă. Ce nu reușește să îngrozească media progresistă și fără creier, îngrozește facțiunea extremistă, schizoidă, panicardă și la fel de fără creier a adepților teoriei conspirației. Din ambele părți, oameni imorali, amorali, bețivi, drogați, bolnavi psihic, sociopați, curve politice sau curvele faimei, pe statele de plată ale unora sau altora la vedere ori ascunse, agitatori benevoli, influenceri acefali, toți mână cu succes ce a mai rămas din cândva verdele Popor Român.

Poporul român este dirijat să reacționeze visceral, o biată marionetă lipsită de rațiune și gândire, manipulat dibaci de mâinile psihopaților aflați în tabere diametral opuse. Terorizat, ținut sub presiune psihică din toate părțile, chinuit de unelte ale unor interese vădite sau mai puțin expuse, poporului român i se perindă prin fața ochilor scenarii apocaliptice pe care le urmărește hipnotizat. Inert. Incapabil de reacția firească în fața pericolului, de a fugi sau a lupta, poporul român și-a pierdut instinctul de conservare. Lipsit de Dumnezeu sau percepându-L strâmb și fără de încredere în Hristos care a spus poporului Său să nu se teamă, Poporul Român și-a pierdut busola. Noi nu ne mai facem bine fără intervenție divină. Cumva, pare că cei mai mulți oameni aflați în moarte cerebrală nu se află în spitale. Nu sunt candidații din care se recoltează organe. Cei mai mulți români aflați în moarte cerebrală sunt pe tot cuprinsul țării, în toată media, în Parlament, în Guvern, în Președinția României. Am devenit un popor zombificat, ai cărui membri se sfâșie și se mănâncă între ei. Și nici măcar nu ne dăm seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*