Către ce vor să ne îndrepte țările „civilizate”?!

În țările astea „progresiste”, copiii pot începe tratamente hormonale și pot fi subiecții unor operații care îi mutilează pe viață, la vârste când le este interzis dreptul de a cumpăra alcool sau de a vota! Țările astea „evoluate” nu își consumă propriile resurse, ci le iau cu japca pe ale altora. Țările „evoluate” nu au nicio problemă de etică sau moralitate când trimit în țările „înapoiate” mii și milioane de tone de materiale radioactive, deșeuri toxice sau plastic indestructibil. Țările „evoluate” ne spun cum ar trebui să ne alegem noi conducătorii, când ei desemnează doar oameni puși pe exploatare, strict pentru îmbogățirea unor anumite grupuri de interese. Țările astea „evoluate” sunt cele mai mari poluatoare ale planetei. Țările astea „democrate” o fac pe gardienii liberei exprimări, dar dacă te exprimi prea liber pe teritoriul lor, înfunzi pușcăria ani buni. Țările astea „evoluate” produc cele mai prost calitativ lucruri pentru a le vinde cu un profit enorm țărilor „înapoiate”.

Țările astea progresiste, cu o „dragoste infinită” față de om, exploatează munca copiilor, femeilor și bătrânilor din țările sărace, în condiții de lucru inumane, pentru a face produse având costuri de nimic, ca să le vândă apoi la prețuri și de o mie de ori mai mari! Țările astea „umane” fac și trimit cele mai proaste medicamente țărilor sărace, la prețuri exorbitante pentru localnici, în timp ce pentru țările lor, medicamentele sunt de cea mai bună calitate și accesibile cetățeanului de rând. Țările astea pline de „grija pentru om și drepturile lui” produc mâncare și băuturi cancerigene pe care le promovează agresiv și le vând în țările „proștilor”. Țările astea „evoluate” sunt majoritar state polițienești. Țările astea evoluate promovează poliamoria, dar condamnă bigamia.

Țările astea „umane” pline de „grijă pentru copii” promovează avortul și în luna a noua de sarcină și instituționalizează copii și pe baza unor denunțuri care nu pot fi probate. Țările astea „inteligente” sunt împânzite și nu mai pot face față cartelurilor de traficanți de droguri și invaziei de substanțe psihotrope care dacă nu te omoară, te imbecilizează. În țările astea „moderne” există cele mai mari rețele de traficanți de arme și de carne vie. Cetățenii „evoluați” au nevoie de armament acasă și de tinere și tineri pentru „entertainment”. Țările acestea „progresiste” au cele mai îmbătrânite populații și cele mai mici rate ale natalității.

În țările astea, nu mai există etică, morală. Există doar falsa impresie a cetățeanului că e liber și implicat în viața cetății. Țările astea care vor să îi „civilizeze și elibereze” pe toți nu cresc Oameni, ci majoritar indivizi primitivi, feroce, mânați în viață doar de instincte primare de acumulare, distrugere și împerechere. Țările astea „civilizate, progresiste, libere, democrate” sunt mai ipocrite decât cele mai mari dictaturi care au existat vreodată pe fața pământului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*