Pe-aici NU se trece!

Cele trei culori care ar trebui să ne guverneze! Nu politrucii, nu demagogii, nu mincinoșii, nu hahalerele, nu hoții, nu trădătorii și vânzătorii de țară, de neam, de credință. El, Tricolorul, alături de Dumnezeu, ar trebui să ne fie singurul crez! Țara mea, țara noastră, nu se numește nici Ucraina, nici Rusia, nici SUA, nici UE, nici NATO. Ați uitat asta?! Suntem singurii noștri oșteni. Suntem singurii noștri apărători. Suntem singurii noștri părinți, copii, surori, frați. Suntem singurii noștri prieteni! Nimeni altcineva nu ne e. Uitați-vă în jur. Ce vedeți?! Un NATO, UE, SUA, Germania, Franța, China, Rusia – toate sunt țări și alianțe ale unor țări care dictează altora! Care hotărăsc pentru sute de milioane de oameni cine și ce să facă!

Trăim timpuri în care suveranitatea și independența statelor mici, a țărilor ca a noastră, există doar pe hârtie. Cu numele. Ni se dictează, ni se ordonă pe cine să votăm, cum să votăm dintre pionii lor. Dintre marionetele lor!

Ni se impun legi de la UE despre cum ar trebui să trăim și cum să iubim. Ei ne spun ce să mâncăm, ce să respirăm, cât să ne spălăm. Ei ne pun pumnul în gură și ne impun legi străine nouă. Legi care nu servesc interesului național. Urmăm orbește ordinele venite de la Bruxelles sau Washington la fel cum le-am urmat pe cele de la Moscova! Ni se spune „putiniști” când arătăm care sunt cauzele războiului pentru care fiecare dintre noi plătește greu. Ca și cum dacă identifici cauzele producerii cancerului și spui care e soluția ca să scapi de el, susții cancerul! Ne-am uitat rădăcinile, ni s-a răcit sângele în vine și am uitat că „Pe-aici nu se trece!”.

Ni se răsucesc morții în morminte, se chircesc de durere marii învățați ai acestui neam când ne văd cum am ajuns să scriem, să vorbim, cum ne batem joc de limba noastră, de valorile noastre! Se contorsionează oasele Eroilor țării ăsteia care și-au dat viața ca Pământul acesta să fie liber de orice cizmă străină! După ce am luat „lumină” din Piața Roșie, acum luăm „lumină” de la Casa Albă, de la Bundestag și de aiurea. Îi ascultăm orbește, de parcă ei ar fi dumnezeii noștri!

Tricolorul! Cinstiți-l! Gândiți românește! Nu vă mai fie frică de nimic și de nimeni. Pentru că uniți ne putem reface destinele! Nu vă mai plecați capetele! Nu mai sărutați mâinile și fundurile nimănui! Cereți respect gândindu-vă numai la România! La interesele ei! Ale noaste! În condițiile noastre, nu ale lor! Impuneți respect! Este timpul să conștientizăm că suntem pe un drum care nu duce la nimic bun! Este timpul să înțelegem că problemele noastre le putem rezolva doar NOI! Nicio putere a lumii nu a venit și nu va veni aici pentru că îi pasă de poporul român! Nicio putere a lumii nu ne vrea binele. Toate vor binele lor! Al politicienilor lor, ar multinaționalelor lor, al industriilor lor! Nici măcar binele popoarelor lor nu îl vor, cum vă puteți închipui că l-ar putea dori pe al nostru?! Spuneți că vreți „o țară ca afară”?! Ca „afară” unde?! Ca în statele așa-zis „democrate” unde se împușcă precum chiorii pe străzi?! Ca în statele polițienești unde se trage cu gloanțe de război sau chiar și de cauciuc în populația nemulțumită?! Ca în statele „libere” unde au murit sute de mii de oameni închiși în case, pentru că nu aveau voie să iasă în timpul când virusul ieșea la plimbare după ora zece seara?! Ca în țările în care eutanasia este metoda cea mai ieftină de a „scăpa” de oameni bătrâni sau bolnavi?! Vreți ca în țările care au pierdut controlul pieței de droguri?! Vreți ca în țările în care orice descreierat poate intra în școli și magazine și lua zeci de suflete?! Vreți ca în țările în care statul vine și ia copiii din sânul familiilor?! Vreți ca în țările în care dacă ești împotriva aberațiilor politice venite în numele partidului sau al corectitudinii politice, primești amendă, faci pușcărie sau ești împușcat?!

Este timpul să vrem o țară care să nu fie „ca afară”! Este timpul să ne ridicăm și să cerem de la cei puși în scaune să își facă datoria față de poporul acesta, să muncească pentru România! Nu pentru buzunarul lor, nu pentru găștile lor mafiote, nu pentru rudele, loazele și amantlâcurile lor, proaste, analfabete, leneșe și hoațe! Nu pentru UE, nu pentru Ucraina, nu pentru NATO, nu pentru Rusia, nu pentru „binele suprem”. Pentru că nu poate exista un „bine colectiv” când nu există un „bine” individual! Este timpul să le cerem socoteală! Și nu este nicio rușine și nici de ocară să fii naționalist. Să îți iubești țara și neamul! Așa să ne ajute Dumnezeu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*