În interesul României sau al Ungariei?…

De Buna Vestire, reprezentanții Bisericii Catolice au transmis mass-mediei din țara noastră care va fi programul desfășurării vizitei de stat a Papei Francisc în România, în perioada 31 mai – 2 iunie a.c. Se știe că, Suveranul Pontif a fost invitat să onoreze o vizită oficială de stat în țara noastră. El a fost invitat de către Președintele României și Primul-ministru al României, ierarhii Bisericii Catolice și Bisericii Greco-Catolice. Programul vizitei Suveranului Pontif în România este unul pastoral, completat cu o dimensiune ecumenică și una caracteristică pentru o vizită de stat. Partea picantă a programului Papei Francisc o constituie întâlnirea și dialogul cu împărații și regii romilor, în ziua de 2 iunie a.c. Încă nu a fost identificată localitatea și locația potrivită pentru această întâlnire. Se pregătește lansarea unei manele adecvate momentului. Acest program pentru vizita Papei Francisc nu a fost întocmit de Administrația Prezidențială și Guvernul României, ci a fost bine gândit de Guvernul de la Budapesta, împreună cu trimișii Sanctității Sale, ai U.D.M.R. și Bisericii Catolice maghiare, având ca principal obiectiv deplasarea Papei la Șumuleu-Ciuc unde să fie beatificat episcopul Marton Aron și să fie citită și aprobată, de un milion de maghiari, Declarația de autonomie teritorială a Ardealului și anexarea acestuia la Ungaria.

În încercarea de a adormi vigilența românilor în fața celui mai mare pericol pentru Ardeal din ultimii 100 de ani,  la Vatican, s-a anunțat, în ziua de 20 martie a.c., că Papa Francisc a semnat decretul pentru beatificarea a șapte Episcopi români greco-catolici uciși între anii 1950-1970. Au fost nominalizați Episcopii: Valeriu Traian Frențiu, Vasile Aftenie, Ioan Suciu, Tit Liviu Chinezu, Ioan Bălan, Alexandru Rusu și Iuliu Hossu. În programul vizitei Papei Francisc s-a anunțat că s-ar putea ca în ziua de 2 iunie a.c. la Blaj să fie beatificați cei șapte Episcopi greco-catolici. De ce s-ar putea? Pentru că este puțin probabil ca după atingerea obiectivelor Ungariei, U.D.M.R. și Bisericilor Catolice maghiare, prevăzute în programul secret pentru vizita Papei la Șumuleu-Ciuc, Sanctitatea Sa să mai rămână în România. În programul secret al vizitei Papei Francisc în România, Guvernul maghiar a prevăzut ca de la Șumuleu-Ciuc să plece Suveranul Pontif la Budapesta, pentru a fi ovaționat și declarat erou al Ungariei, iar apoi să se întoarcă la Vatican.

În urma demersurilor pe care le-am făcut, încă de la începutul lunii februarie a.c., pentru aflarea Adevărului în legătură cu vizita Papei Francisc în România și cu planurile secrete ale Budapestei și U.D.M.R. pentru dezmembrarea teritoriului țării noastre și anexarea Ardealului la Ungaria, am primit un răspuns (nr.B1-1/1662 din 7 martie 2019) de la Ministerul Afacerilor Externe de la București în care se confirmă Adevărul și se precizează că: „Manifestările religioase ce se vor desfășura cu prezența Papei sunt organizate, cu sprijinul autorităților publice locale, de Biserica Catolică și respectiv de Biserica Română Unită cu Roma, sub coordonarea arhiepiscopilor și episcopilor diecezelor sau episcopiilor gazdă, după caz.”

Acest text confirmă un Adevăr cutremurător: vizita Papei Franscisc I la Șumuleu-Ciuc este organizată de Bisericile Catolice maghiare împreună cu autoritățile publice locale conduse de U.D.M.R. și care sunt coordonate de la Budapesta! Este incredibil dar Adevărat! De vizita Papei Francisc în județul Harghita nu se ocupă Președintele și Guvernul României, iar în vizita de stat la Șumuleu-Ciuc, Suveranul Pontif nu va fi însoțit de Președintele Iohannis, Premierul Viorica-Vasilica Dăncilă, Președintele Senatului și Președintele Camerei Deputaților, ministrul de Externe, ministrul de Interne, ministrul Apărării Naționale, șefii Serviciilor Secrete, toți eurodeputații din România, toți senatorii și deputații din Ardeal, toți prefecții și președinții Consiliilor Județene din Ardeal, toți primarii din localitățile din Ardeal. De vizita Papei de la Roma se vor ocupa oficial doar Arhidieceza Romano-Catolică de Alba Iulia împreună cu președintele U.D.M.R. al Consiliului Județean Harghita și primarul U.D.M.R. din Miercurea-Ciuc. Neoficial, această vizită istorică la Șumuleu-Ciuc din județul Harghita a Papei Francisc a fost organizată de către Ungaria. Vizita Suveranului Pontif a fost programată și este organizată faptic de către autoritățile de la Budapesta care sponsorizează deplasarea la Miercurea-Ciuc pentru câteva sute de mii de maghiari din Ungaria și din țările vecine Ungariei.

În mod normal pentru data de 1 iunie 2019 – dată care se încadrează în perioada în care România deține Președinția Consiliului Uniunii Europene – ar trebui ca Premierul Viorica-Vasilica Dăncilă să invite la Șumuleu-Ciuc, la întâlnirea cu Papa de la Roma, eveniment unic în acest mandat al țării noastre, pe toți Președinții și Primii-miniștri din toate țările membre ale Uniunii Europene și din țările candidate la Uniunea Europeană.

Este evident pentru oricine că vizita Papei Francisc în România, la Șumuleu-Ciuc, este organizată de Ungaria împreună cu U.D.M.R. și Bisericile Catolice maghiare! Ministerul Afacerilor Externe de la București a precizat acest Adevăr!

Președintele României și autoritățile Statului Român au acceptat să fie complici la cel mai mare act de Trădare Națională din ultimii o sută de ani! Președintele Klaus Werner Iohannis și autoritățile Statului Român au fost informate că Ungaria împreună cu Papa Francisc, U.D.M.R. și Bisericile Catolice maghiare au pregătit ca, în ziua de 1 iunie 2019, la Șumuleu-Ciuc, să fie beatificat episcopul Marton Aron, unul dintre marii călăi maghiari ai românilor (din perioada 1916-1964), un demolator de Biserici Ortodoxe, cel mai mare antiromân și un luptător pentru alipirea Ardealului la Ungaria. După ce episcopul Marton Aron va deveni Sfânt catolic, Premierul de la Budapesta, Viktor Orban va citi Declarația de autonomie teritorială a Ardealului și unirea acestuia cu Ungaria! Organizatorii maghiari sunt convinși că actul de unire a Ardealului cu Ungaria hotărât în mijlocul României, va fi aprobat și aplaudat de circa un milion de maghiari din Bazinul Carpatic.

Trezește-te Popor Român din somnul cel de moarte!

3 răspunsuri la “În interesul României sau al Ungariei?…”

  1. Mihai spune:

    Ce sa mai scrie si Gheorghe Funar de 1 aprilie, de Ziua Pacalelilor … Sper ca v-ati dat seama ca articolul e doar o pacaleala, ca sa se sperie unii. Era normal ca Papa sa se duca si acolo unde sunt cei mai multi catolici in Romania, adica in zona cu majoritate maghiara, nu doar sa tina slujba in catedrala romano-catolica din Bucuresti. Nu se va intalni cu „imparatii si regii romilor”, ci va discuta timp de 30 de minute cu romii saraci din Blaj.

  2. nicu marin spune:

    … și dacă nimic din toate astea nu se vor întâmpla ?

  3. IO...gerules spune:

    Romani este razboi,ungurii vin peste voi.Puneti mana pe ciomag,pe maciuci si pe baltag,sa-i fiti hunului pe plac si manati si-un retevei pentru unii din evrei .Asta este soarta lumii,harmalae-n jurul spumii ce se lasa mostenita,aburita si-ncropita pe un varf de steag de glorii sau pe-un par de statul ciorii.Patria-i un zvon de muste,iar onoarea-i o poveste.Cine poate sa te-mpuste,caci tot ce-a fost si nu mai este,e istorie cu sila.Si-apoi Dumnezeu cu mila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*