Scrisoare către un necunoscut…

Nu are importanță cine sunt eu. Sunt un om ca tine. La fel de îngrijorat precum tu eşti de ziua de mâine, de perspectivele de viitor, de țara aceasta, care moare încet, dar sigur… Dacă nu ne implicăm ACUM, mai târziu va fi prea târziu, desigur! Prea târziu! Nici nu vreau, însă, să mă gândesc la astfel de lucruri. Îi privesc, însă, pe cei care ne sfidează, mințindu-ne, pe cei care tronează deasupra tuturor, invulnerabili, pe cei care închid ochii în fața nedreptăților, dar merg mai departe, cu conştiința lor, imaculată, uitându-se în portofel…

De treizeci de ani, auzim aceleaşi lamentații, scuze ridicole, bau-bauri, nimic nu s-a schimbat, doar viața a devenit mai crâncenă. Am ajuns să ne plângem de milă, uitând că viața e o luptă şi, de fapt, stă în puterea noastră să schimbăm lucrurile!

De ce să nu ne dorim ceva mai bun, măcar pentru copiii noştri?! De ce să capitulăm pe toate fronturile?! De ce să ne resemnăm, români?!

Este absolut posibil să trăim o viață decentă şi în România, este absolut realist să schimbăm lucrurile în bine, dar, pentru aceasta, trebuie să ne implicăm! Dumnezeu îți dă, se spune, dar nu îți pune niciodată lingurița în gură!

Chiar în aceste zile se înființează partidul ZIUA DE MÂINE, un partid de centru, patriotic, care va pune accentul pe caracterul oamenilor, pe loialitatea lor față de Țară şi Dumnezeu! Partidul se numeşte ZIUA DE MÂINE pentru a le reaminti cetățenilor români că, indiferent cât ar fi de greu, indiferent cât am fi de dezamăgiți de promisiunile şi neadevărurile politicienilor, mai există, totuşi, o zi de mâine! Mai există Speranță, atât cât mai există Dumnezeu!

Ai înțeles, Necunoscutule, frate de-al meu? Mai există Speranță, atât cât mai există Dumnezeu! Noi nu promitem nimănui privilegii! Nu promitem bani şi pensii speciale. Nu promitem că ne îndatorăm şi mai mult prin străinătățuri pentru a plăti colosale pomeni electorale.

Vrem numai să reclădim societatea românească, aşa cum ne-o dorim cu toții!

Dacă ai un sentiment cât de mic față de Țara ta, implică-te, atunci! Nu lăsa răul să se întindă şi mai mult! Nu cred că eşti mulțumit cu ceea ce se întâmplă în Țara ta, frate! Implică-te!

Dumnezeu să ne ajute pe toți! Rugați-vă pentru sufletele noastre în intimitate! Dumnezeu să ne dea puterea să ne UNIM, strângându-ne rândurile, binecuvântându-ne, căci numai El ştie ce este în inima noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*