Ultimul Congres UDMR la Cluj-Napoca!

În zilele de 17 și 18 aprilie a.c. este programat să aibă loc al XII-lea congres al U.D.M.R. la Cluj-Napoca, în Inima Ardealului, în semn de respect față de istoria de peste 7.000 de ani a orașului geto-dac Napuca, atestat arheologic, unde se află cea mai veche scriere din lume, celebrele tăblițe de la Tărtăria, găzduite de Muzeul Național de Istorie. Primarul Emil Boc, după ce îi va saluta în ungurește, are ocazia să-i informeze pe cei 1.000 de participanți la ultimul congres al U.D.M.R., că în anul 119 d.Hr. orașul Napoca a fost ridicat la rangul de municipiu.

Neavând decât o istorie de 1.100 de ani de când strămoșii lor barbari au năvălit în Europa Centrală din îndepărtata Asie, ungurii de azi au obrăznicia să pretindă românilor să renunțe la istoria lor de peste 7.000 de ani în Napoca și să accepte ilegal denumirea din timpul vremelniciei și scurtei ocupații a Imperiului Austro-Ungar și apoi a Ungariei, din perioada 1940-1944, după Diktatul de la Viena. Mai mult, conducătorii Ungariei din ultimii 25 de ani, împreună cu liderii U.D.M.R. și preoții maghiari, acționează diabolic și susțin public că nu renunță la pretențiile lor teritoriale asupra Ardealului, leagănul de formare al Poporului Geto-Dac și Poporului Român. Liderii U.D.M.R. au înscris în statutul acestei organizații neguvernamentale, au declarat și au repetat că scopul principal al acțiunilor lor, în România și în străinătate, prin politica pașilor mărunți, este obținerea autonomiei teritoriale a Ardealului și alipirea acestuia la Ungaria. În prima etapă, s-a făcut tentativa cu așa-zisul ținut secuiesc, care a fost stopată recent de Congresul Autorităților Locale și Regionale din Europa (C.P.L.R.E.), al Consiliului Europei.

În loc să acționeze pentru scoaterea în afara legii a U.D.M.R. și pentru cercetarea penală a liderilor acestei organizații antiromânești coordonată de la Budapesta, conducătorii partidelor politice românești, împreună cu foștii președinți ai României și cu foștii primi-miniștrii din ultimii 25 de ani, au acceptat și susținut pretențiile Ungariei și ale U.D.M.R. îndreptate împotriva Poporului Român și a României.

Din nou, la acest ultim congres al U.D.M.R. și-au anunțat prezența conducători ai partidelor politice românești care au acceptat participarea U.D.M.R. la guvernarea României, sub pretextul că aveau nevoie de o majoritate parlamentară. Realitatea politică din România a demonstrat, în câteva rânduri, că la conducerea țării s-au aflat guverne care aveau o susținere minoritară în Parlament.

Liderii partidelor politice din Parlamentul de la București, care se vor deplasa la Cluj-Napoca, vor fi umiliți prin purtarea căștilor ca să poată asculta traducerea în Limba Română, limba oficială în România, a cuvântărilor reprezentanților U.D.M.R.

Parlamentarii U.D.M.R., foștii vicepremieri ai României, miniștrii, secretari de Stat, președinți de Consilii județene și vicepreședinți ai acestora, primari și viceprimari ai U.D.M.R. vor refuza să vorbească în Limba Română în fața: președintelui Senatului României, domnul Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu; primul-ministru, domnul Victor Viorel Ponta (care zicea în campania electorală că e mândru că e român); liderilor P.N.L., doamna Alina Gorghiu și domnul Vasile Blaga; președintelui P.C., domnul Daniel Constantin, precum și a delegațiilor la acest congres, toți cetățeni români, care știu foarte bine limba oficială din România. În fond, liderii U.D.M.R și delegații la acest congres de la Cluj-Napoca au interzis folosirea Limbii Române în Casa de Cultură a Studenților, în zilele de 17 și 18 aprilie 2015.

Liderii partidelor politice românești care au invitat și susținut U.D.M.R. la Putere și-au anunțat prezența la ultimul congres al U.D.M.R. de la Cluj-Napoca spre a primi mulțumirile conducătorilor Ungariei și a liderilor acestui O.N.G. pentru că: qu fost de acord și au sprijinit separatismul școlar pe criterii etnice în Ardeal; au adoptat legislația care să faciliteze retrocedările ilegale de imobile în Ardeal, care însumează peste 10.000 de clădiri și peste 2.000.000 de hectare de terenuri agricole și păduri; au permis aplicarea în România a legii din Ungaria privind acordarea dublei cetățenii, la peste 4.000.000 de cetățeni ai României; au facilitat vânzarea sfântului Pământ Românesc din Grădina Maicii Domnului către Ungaria și către unguri; au acceptat călcarea în picioare a demnității românilor și umilirea lor prin atribuirea ilegală a denumirilor din timpul ocupației Ungariei în peste 1.000 de localități din Ardeal; au permis tăierea masivă a pădurilor din Ardeal și exportul buștenilor în Ungaria, pentru fabricile de mobilă; au exportat și exportă gaze naturale în Ungaria la prețul de numai 15 dolari la 1.000 mc.; au acordat licențe de exploatare a gazelor de șist din Ardeal unor firme din Ungaria; au plătit anual sute de milioane euro către Ungaria, bisericile ungurești, numeroase persoane juridice și persoane fizice maghiare, reprezentând chirii pentru imobilele retrocedate ilegal și subvenții pentru terenurile agricole dobândite tot ilegal.

Primarul Emil Boc are ocazia să le prezinte, participanților la ultimul congres al U.D.M.R., cele peste 200 de clădiri din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca retrocedate ilegal către bisericile ungurești, Statusul romano-catolic, Ordinele călugărești catolice maghiare, urmașii optanților unguri etc. Pentru toate acestea, locuitorii municipiului Cluj-Napoca plătesc anual chirii de peste 500.000 euro.

Am aflat, pe surse, că liderii P.S.D., P.N.L. și P.C. vor propune și vor solicita congresului U.D.M.R. de la Cluj-Napoca să adopte Programul Național întocmit de Guvernul Ponta III pentru comemorarea miilor de victime ale atrocităților săvârșite de Ungaria și de unguri în partea din Ardeal ocupată după Diktatul de la Viena din 30 august 1940. În anul 2015 se împlinesc 75 de ani de la masacrele săvârșite de către bestiile ungurești în numeroase localități din Ardeal împotriva românilor, evreilor, sașilor și țiganilor.

Acesta va fi sigur ultimul congres al U.D.M.R. deoarece Ministerul Public are obligația legală să acționeze pentru scoaterea în afara legii a U.D.M.R. Dacă Ministerul Public nu se va autosesiza nici după congresul U.D.M.R. de la Cluj-Napoca, atunci cu siguranță acesta va fi sesizat de către partidele politice care apără cu adevărat Neamul și Țara, precum și de către Uniunile, Societățile și Forumurile interesate de înlăturarea pericolului unguresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*