Victor Ponta: Mândru că este alogen!

În primăvara anului 2014, domnul Victor Viorel Ponta, preşedintele P.S.D. şi premier al României a reuşit să-i păcălească pe cetăţeni, în campania electorală pentru Parlamentul European, cu sloganul „Mândru că sunt român!” În ziua de 3 august a.c., acelaşi premier Victor Viorel Ponta a confirmat că adevăratul său slogan, pe care îl va folosi probabil în campania electorală pentru alegerea Preşedintelui României, este „Mândru că sunt alogen !” Acest adevăr a ieşit la suprafaţă cu ocazia vizitei oficiale pe care premierul Victor Viorel Ponta a făcut-o în judeţul Harghita, unde a fost întâmpinat de aleşii locali ai U.D.M.R. numai cu drapele ale Ungariei, cu steaguri ale Ungariei mari, cu steagurile ungureşti ale Ardealului (aşa-zisele steaguri secuieşti) şi cu intonarea imnului Ungariei ! Nu a fost acolo niciun drapel al României şi fanfara a refuzat să intoneze imnul naţional al ţării noastre.

În prezenţa premierului Ponta, liderii U.D.M.R. au sfidat Constituţia României, Legea drapelului şi Legea imnului naţional fără ca şeful Guvernului României să aibă vreo reacţie. De ce oare a jurat să respecte Constituţia şi legile ţării? Jurământul depus în Parlament şi la Palatul Cotroceni, cel prevăzut de Constituţie, nu trebuie respectat şi de primul-ministru?

Premierul alogen al României i-a salutat în limba ungară pe cei care care nu sunt loiali Statului Român, atât la primirea sa fără paşaport, cât şi la plecare. Mai mult, premierul Ponta şi candidat la funcţia de Preşedinte al României, le-a mulţumit gazdelor că l-au primit cu imnul Ungariei, cu drapele şi steaguri ungureşti în judeţul Harghita. Pe aceste multimilenare pământuri ale Geto-Dacilor şi Românilor au fost primiţi şi găzduiţi strămoşii ungurilor, în ultimii circa 800 de ani. De 25 de ani, minoritarii unguri acţionează sub conducerea Budapestei pentru înfiinţarea unei Ungarii mici, care să cuprindă judeţele Covasna, Harghita şi Mureş, un stat autonom în mijlocul României. Niciodată până acum, în Istoria României, Poporul Român nu a fost umilit, prin primul-ministru, de către etnicii unguri neloiali şi, prin liderii lor, duşmani ai românilor şi ai integrităţii teritoriale a ţării noastre. În nicio ţară din Uniunea Europeană nu s-a întâmplat ca primul-ministru să fie sfidat şi umilit de reprezentanţii unei minorităţi etnice, aşa cum s-a întâmplat în comuna Cozmeni, judeţul Harghita.

În aceste săptămâni din luna august a.c., activiştii plătiţi din P.S.D., P.C. şi U.N.P.R. strâng semnături pentru candidatul Victor Viorel Ponta de la românii sărăciţi şi batjocoriţi de guvernările post-decembriste. Scopul acestei acţiuni este de a-l ajuta pe premierul Victor Viorel Ponta să se înscrie, în competiţia pe care o va pierde, în mod sigur. Românii din ţară şi de pretutindeni au aflat, de data aceasta la timp (nu ca în decembrie 2012), despre blatul, de înţelegerea secretă dintre liderii Puterii şi Opoziţiei privind împărţirea între cele două părţi a funcţiilor de Preşedinte al României şi de Prim-ministru, după alegerile formale din 2 şi 16 noiembrie 2014.

În opinia mea candidatul Victor Viorel Ponta nu va ajunge în finala alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014, cu toată maşinăria pregătită pentru fraudarea alegerilor, inclusiv cadrul legal discriminatoriu pentru candidaţii independenţi şi ai partidelor politice neparlamentare.

Românii, mai ales cei din Ardeal şi cei peste cinci milioane care au fost obligaţi să emigreze din România, nu îl vor vota pe candidatul alogen Victor Viorel Ponta, cel care: a scos la vânzare şi vinde la străini Pământ Sfânt Strămoşesc; susţine exploatarea gazelor de şist prin fracturare hidraulică; a concesionat bogăţiile naturale ale Poporului Român la cele mai mici redevenţe din lume; a susţinut afacerea ilegală Roşia Montană şi folosirea cianurii în minerit; a pus la cale exproprierea românilor din România de către titularii licenţelor de exploatare a bogăţiilor naturale; a permis exploatarea sălbatică a pădurilor de către firmele străine; a blocat investiţiile în domeniul hidroamelioraţilor; a îndatorat populaţia României cu 1-2 miliarde de euro în fiecare lună; a lichidat zeci de mii de locuri de muncă; a facilitat retrocedările ilegale de imobile, mai ales către Ungaria, bisericile ungureşti şi urmaşii grofilor unguri, a scumpit artificial preţul benzinei şi al motorinei; a oferit absolvenţilor de licee şi facultăţi statutul de şomeri sau şansa de a emigra din România; a anunţat că a majorat de 5-10 ori impozitele, începând cu anul 2015; a scos P.N.L. din Guvern şi a adus U.D.M.R. în Executivul ţării noastre; a propus şi a insistat să devină viceprim-ministru al României şi ministru al Culturii pe o cetăţeană a Ungariei care a declarat că în familia ei nu este niciun biped.

Prin toate acestea şi multe altele, domnul Victor Viorel Ponta nu va fi ales de către români ca Preşedinte al României, cu toate că sondajele de opine măsluite îi crează şi întreţin această iluzie.

Ungaria şi U.D.M.R. sunt groparii politici ai lui Victor Viorel Ponta! După 25 de ani, de la lovitura de stat din decembrie 1989, a venit vremea ca românii să-şi aleagă un preşedinte român, iubitor de Neam şi Ţară, care să-i ajute pe conaţionalii săi să devină demni şi fericiţi în România unită!

Un răspuns la “Victor Ponta: Mândru că este alogen!”

  1. mosu spune:

    v v pompta este o marioneta a gastii fsn-oare cine v-a gasi o metoda de actionare in justitie pentru distrugerea romaniei-din cumulul razboaielor avute de romania in ultimi 2000 de ani nu a rezultat o paguba ,asa mare, ca in razboiul de 25 de ani dus impotriva romaniei de fsn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*