Antiromânismul ca politică de stat…

Statul azi, în România, și aproape peste tot în lume, nu e minimal sau maximal. Problema majoră este că el a devenit oligarhic. Civilizația modernă – progresistă s-a despărțit de Dumnezeu și a creat o societate tehno–globalistă care are la vârf o grupare mică oligarhică și la bază o masa de sclavi „fericiți”. Aici suntem astăzi. Iar România nu este cu nimic mai prejos. Noi astăzi ca țară am ajuns o colonie Sorosistă. De când a intrat în România în decembrie 1989 și a creat „celebrul” GDS (Grup de Dialog Social), cu „celebrii” obedienți, adevărați trădători de neam și morală, care, în plus, au mai și luat de zor notițe de la Brucan – ei bine, de atunci, soarta ne-a cam fost pecetluită! Uite așa s-a dus, s-a îndobitocit, s-a colonizat toată societatea civila romanescă până astăzi. Și așa am ajuns noi, cum spuneam, o colonie Sorosistă care răspunde prompt la apelul acestui psihopat.

Iar acei hidoși dușmani ai ortodoxiei pe care i-am văzut zilele trecute că răspândeau sminteala și dezbinarea printre români în Săptămână Mare, care au venit să zdruncine cutuma ortodoxă, ei bine, toți cioclii aceia sunt slugile umile și ascultătoare ale aceluiași demonic Soros. Nimic altceva decât somnambuli intelectuali care se trezesc vorbind, nulități moral spirituale care s-au născut „talent” și au murit „speranță”. Cu toții niște autoportrete nereușite uitate pe un perete cu mucegai din beciul întunecat și sinistru al eșecurilor istoriei. Întregului acest grup, cică de reflexie al BOR, al căror nume îmi este silă să le pronunț – anatema! Este exact situația pe care am învățat-o unii dintre noi la liceu, în celebrul „Ciocoii vechi și noi”. Ciocoii noi – conducătorii, guvernanții, politicienii, falșii intelectuali s-au compromis, s-au vândut ca Iuda pe 30 de arginți. Versus neamul românesc, poporul flămând, dar nu flămând atât de hrană, cât, mai ales, de dreptate, de adevăr, de respect, de demnitate, de Credință. De 33 de ani pe deținătorii de putere din România i-a unit și interesat doar infracțiunea și slugărnicia.

Revin tot la Vlad Țepeș care a spus…„nu vă mai amăgiți, nu are să ne ajute nimeni niciodată cu nimic”. Și asta este realitatea. Ne-am amăgit permanent că ne ajută unii și alții. Nu ne-a ajutat nimeni în istorie. Dimpotrivă, toți s-au folosit și au profitat de noi, așa cum se întâmplă și acum cu mascarada din Ucraina. Nu mai îngenunchiați și nu vă mai închinați la „idoli falși” de pe la Washington, Bruxelles, Berlin, Paris sau Londra. Din păcate, în politica românească de azi nu mai este neamul bun, ci neamul prost, care a inundat toate canalele mediatice cu politica lor antinațională. Da, este o politică antinațională pentru că are la bază o multitudine de acțiuni antiromanesti. Noi aici vorbim de antiromânism ! Se promovează, se inflamează și se implementează peste tot în societatea românească diverse idei periculoase de anti alte națiuni – antisemit, antiamerican, la pachet cu antiglobalist, antivaccinist, anticovidist, antirăzboi – dar nu este nici pe departe adevărat. De ce nu se spune și nu se discută despre antiromânism – care există și este promovat la greu!

Cine poate fi acuzat de antiromânism? Mare parte din clasa politica românească, mare parte din mass-media, corporațiile, băncile și unele ambasade străine, o grămadă de ONG-uri… adevărate „bordeluri” ale agenturilor străine, diplomația care a devenit nonromânească, SRI și SIE…„gemenii” dezinformării și manipulării și o așa-zisa „intelighenție” românească liber cugetătoare și globalistă. Referitor la cele afirmate, mă voi opri în continuare asupra unui exemplu, și anume acest PNRR (Plan Național de Redresare și Reziliență). Pai asta, fraților, înlocuiește politica noastră națională! Adică noi suntem total vânduți prin acest PNRR! Pentru că acest proces legislativ ne impune noua, ca stat, două lucruri extrem de grave. Primul este cel ce stabilește că toate instituțiile și resursele naționale trebuiesc privatizate (deci practic nu o să mai avem nimic), iar al doilea ne impune ca executorul judecătoresc din afara UE are drept peste tot ce există în România. Așa că, de acum, ne pot defrișa liniștiți, nu doar pădurile, ci și mințile și sufletele.

De asemenea, se vrea cu insistență, în toate programele și strategiile de educație și învățământ, să fie ștearsă istoria neamului nostru românesc. Nu există națiune fără istorie, iar istoria românilor trebuie să fie studiată, cea adevărată, pentru că este ceva sfânt. Istoria mărturisește adevărul, iar adevărul este Dumnezeu! Daca ne vom pierde istoria și credința atunci neamul nostru vă dispărea. Istoria și credința sunt taina neamului românesc. Tocmai de aceea lupta care se dă azi în lume este o luptă acerbă. Și nu este o luptă doar pentru pământ și dominație, ci, mai ales, pentru preluarea minților! Este exact ceea ce se spune în Biblie. Este o Sodoma la nivel mondial. Va învinge cel ce crede nelimitat și se va baza pe Iisus Hristos! Dar o lege a fizicii spune că orice acțiune are și o reacțiune. Ce se întâmplă acum este doar un episod care are menirea să trezească poporul român. Închei cu vorbele sacre și de o forță extraordinara ale marelui Mihai Viteazul: „O cinste avem – Deșteptați-vă că am dormit destul”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*