Cum să distrugi o națiune…

Cum să distrugi o națiune fără a trage niciun singur glonț, conform manualelor serviciilor secrete?! După ce am distrus Armata Română, Educația, continuă atacurile asupra BOR, suprataxarea, sărăcirea și îndobitocirea populației, spre îngenuncherea definitivă a Nației și dezmembrarea României Cum se doboară un stat puternic, independent și fără o confruntare militară directă? Răspunsul este simplu – se orchestrează distrugerea societății din inima ei. Deși durează mai mult decât o acțiune militară și necesită multă răbdare, daunele produse sunt mult mai mari și modificările ireversibile. Când distrugi o țară din interior, o faci folosindu-i pe exact pe oamenii acelei țări, nu verși sânge în luptă și infrastructura fizică este lăsată intactă. Nici măcar cheltuieli militare nu sunt! Există doar câteva domenii-cheie care determină în orice țară modul în care cetățenii se maturizează, trăiesc și își dezvoltă convingerile. Acestea constituie adevăratul centru de greutate care susține o națiune și un stat independente și puternice. Centrul de greutate este acel element-cheie, care, dacă este controlat sau distrus, transformă o națiune suverană într-o națiune învinsă. În acest caz, atunci când se preia controlul sau se distruge o țară din interior, cheia este atacarea și controlarea minților locuitorilor – cotropitorul trebuie să modeleze modul în care oamenii văd viața și valorile pe care se bazează existenta lor.

Principii: 1.Modelează mintea și îi controlezi direcția. 2.Controlează-le direcția și îi poți conduce pe calea spre iad. Centrele de greutate care se manipulează în orchestrarea căderii unei țări lovindu-o din interior sunt percepția oamenilor asupra adevărului, influențarea generațiilor viitoare, schimbarea filosofiei politice, eradicarea simțului naționalist și a tradițiilor și, bineînțeles, distrugerea economiei naționale. Pentru a modela adevărul, se controlează mass-media: Majoritatea oamenilor știu ceea ce știu despre societatea în care trăiesc din media. Mass-media creează și furnizează o imagine pentru ca toți să o vadă. Dacă acea imagine este distorsionată în mod constant, minciunile devin acceptate ca adevăr incontestabil. Dacă dacă se spun destule minciuni în mod repetat, acele minciuni devin acceptate ca realitate. Răsucirea adevărului și inventarea de povești terifiante, distorsionarea și influențarea oamenilor folosind platformele publice precum televiziunea, radioul și internetul, toate duc la controlul minții majorității populației în orice zonă și pe orice subiect care se alege. Această influență subversivă include asmuțirea unui grup împotriva altuia pentru a stimula discordia internă, precum și ridiculizarea, discreditarea și contestarea principiilor morale și a valorilor religioase, naționale, pentru a distruge orice urmă de fundație spirituală solidă și de loialitate față de cultura națională.

Pentru a modela generațiile viitoare, se controlează școlile: se îndoctrinează progresiv copiii cu principii care sunt distrugătoare. Se creează generații slabe la minte, la trup și în spirit. Copiii nu mai învață propria istorie, tradițiile, nici Constituție și nici drepturile și responsabilitățile fundamentale ale cetățeanului. Se insuflă ideea că reacția agresivă naturală ca răspuns la un atac este greșită și că supunerea docilă este metoda corectă de răspuns. Copiii sunt învățați că orice bază a unui fundament moral, cum ar fi principiile religioase, constituie o slăbiciune care trebuie evitată în numele libertății individuale. Li se insuflă ideea potrivit căreia concepte și precepte care țin de patriotism, de religie națională, de eroism, nu au ce căuta în susținerea vreunei opinii. Copiii sunt învățați să renunțe la „vechile” valori și tradiții în interesul și numele sensibilității unor grupuri minoritare. Ei sunt învățați că este interzis să emită vreo părere care ar putea jigni pe cineva pentru ca vorbesc despre credințele lor, despre morala tradițională.

În acest scop se regizează scandaluri în care se implică nume importante din instituțiile care trebuie atacate constant – Biserica naționala și Armata sunt primele discreditate – Biserica națională și Armata trebuie să fie percepute drept exponente ale răului, ale înapoierii, elemente care nu au nicio utilitate publică reală. Pentru a modela filozofia politică, se infiltrează în guvern, în biserică, în armată, în orice post important, elemente corupte, amorale, deci șantajabile. Ori de câte ori și oriunde este posibil, se plasează la toate nivelele oameni lipsiți de morală și etică – cu cât nivelul este mai înalt, cu atât mai bine – așa se influențează direcția țării, prin fiecare funcție guvernamentală sau de interes național, promițând soluții și beneficii pentru toți, în numele unui „bine general”.

În acest sens, se trece și la modificarea legislației de către Parlament, ceea ce duce la creșterea treptată a controlului și a dependenței de un guvern sau de entități străine, militare, economice, financiare – se creează un guvern care este modelat și acționează la comanda forțelor externe. În același timp, prin coruperea instanțelor cu judecători numiți politic, care nu trag la răspundere în fața legii și a constituției pe nimeni, se acționează fără probleme și într-un cadru aparent legal. Infiltrarea la cele mai înalte nivele se folosește și pentru a slăbi armata prin reduceri bugetare, restricții nejustificate și angajament armat excesiv pentru entități și alianțe care nu au legătură cu interesul național, degradând atât moralul forței armate, cât și eficacitatea armatei acelui stat.

Distrugerea simțului naționalist, diluarea culturii naționale și a limbii: O societate puternică are la bază o cultură unică și o limbă comună. Mai simplu spus, cultura și limba sunt cele care definesc și unesc o națiune. Dacă se manipulează aceste două elemente critice prin acțiune legislativă și presiune socială, se slăbește fundația oricărei țări. Cum? Se introduce și forțează acceptarea unui concept multicultural. Pe scurt, se previne asimilarea culturală și se subminează orice sentiment de naționalism. Se incurajează și orchestrează o societate de tip puzzle, mai degrabă decât de contopire firească. Se creează artificial enclave etnice și se introduc alte limbi pe lângă limba națională în administrația publică. Se creează premisele pentru separarea teritorială. În cele din urmă, spiritul național va fi rănit de moarte și se va putea trece și la dezmembrarea de facto a teritoriului unei țări.

Pentru a distruge economia, guvernul corupt trebuie să cheltuiască, să cheltuiască, mult, cât mai mult și să impoziteze – impozit peste impozit: O țară cu o economie puternică este independentă din punct de vedere financiar și este puțin probabil ca oamenii săi să îi ceară guvernului facilități sau ajutor social. Dacă oamenii liberi nu depind de guvernul lor, acel guvern are o influență mică asupra lor. Dar aplicând o politică de taxare cu sume mari a sectorului privat pentru vistieria publică, se împușcă doi iepuri simultan. Mai întâi se creează o pătură socială alcătuită din persoane dependente financiar de stat, care se supun, pentru a supraviețui, tuturor condițiilor, regulilor și reglementărilor pe care le dictează guvernul corupt. În al doilea rând, se bagă țara în datorii uriașe, create artificial, crescând inflația – devalorizând moneda națională și subminând economia. Și, bineînțeles, pentru a susține toate aceste cheltuieli excesive, se cere poporului să „suporte” pentru că în schimbul tuturor acestor „beneficii” oferite de guvern, tot guvernul îi taxează fără încetare, furând banii din buzunarele cetățenilor și luându-le simultan și ultima urmă de independență rămasă.

Îndobitocirea populației și crearea dependenței financiare de stat duce la paralizarea mișcărilor sociale. La lipsa de reacție populară. Orice măsură implementată de guvernul corupt nu declanșează nicio revoltă. Poporul este deja obedient. Prin manipularea cu răbdare și coordonarea inteligentă a acestor centre de greutate, în timp se prăbușește și cea mai puternica națiune, folosindu-se propriii ei cetățeni și propriile ei sisteme pentru a-i orchestra distrugerea. Ironia este că în doar câteva generații, masele prostite și îndoctrinate vor fi convinse că acest traseu care a fost creat pentru ei de alții este cu adevărat calea iluminată pentru omenire! Așa se preia controlul asupra unui stat fără să se tragă niciun glonț, fără nicio lovitură de stat fără să se verse nicio picătură de sânge într-un conflict armat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*