Corabia nebunilor: o lume care trebuie să moară…

Sper să moară. Definitiv! Lumea în care trăim azi. Lumea asta nebună, smintită în care încercăm sa supraviețuim de trei ani. Asta nu este lumea noastră. Este doar lumea din corabia nebunilor. De la „plandemonie” la tiranie au fost doar trei pași. Făcuți în trei ani cu acordul celor ce nu mai au simțul realității. Cu acordul celor îmbuibați de dorința de putere și bani. Inși mici cu gura mare, cu buzunarele până la glezne. Nesătuii! De putere! Vânduții, trădătorii, analfabeții puși în funcții de decizie peste tot în lume. Ca să moară o lume. Doar că nu toată lumea a murit. Unii sunt morții vii, alții sunt morții cu portofolii de președinți, miniștri etc.. Unii sunt morții care citesc pe la tv uri ce li se livrează, alții sunt ucigașii de serviciu. Asasinii în slujba comandantului corabiei nebunilor. Pentru că banii ăștia vin de la cineva, sau mai mulți nebuni care se cred dumnezei.

Lumea asta trebuie să moară! Cu orice preț! E doar lumea lor formată din putregaiuri. Democrația nu există. E moartă de multă vreme! Moarte adusă din fundul iadului de ăia școliți în așa zisele facultăți cu ștaif ale vestului. Anticamerele iadului. Spălați pe creier, motivaționalii distrugerii, atotcunoscătorii răului perfid. Ăștia vorbesc de la tribune, dau legi demente, instituie dictaturi medicale, și răstoarnă orice rânduială!

Lumea asta trebuie să moară! Cu orice preț! O lume plină de răutate și întuneric! O lume răsturnată în care albul trebuie să devină negru, bărbatul să fie femeie, libertatea să devină tiranie, firescul să devină nefiresc! O lume de smoală, sulf și perveesitate, o Sadomă și Gomoră care a venit ca un tăvălug peste oameni. O lume în care cenzura e ridicată la rang de lege, crima e îmbrăcată în hainele binelui, răul prezentat drept bine. O lume de culoarea iadului, care vrea să treacă totul prin foc și sabie. Să fie totul distrus! O lume în care cel care mai are opinii argumentate este pus la zid și executat prin puterea vorbelor de mahala ce au pretenții de Cuvânt.

Lumea asta trebuie să moară! Cu orice preț! O lume în care unul spune că pentru el Învierea Domnului este doar atunci când privește sateliții lui Musk! Corabia nebunilor este completă! Au reușit să se cațere în ea toți cei care au fost și sunt vrăjmașii omului de ani de zile. Au dat din coate, s-au spetit în rolurile de slugoi și au lins toate pingelele dracilor bătrâni care sunt acum la conducerea lumii smintite. Nu ne putem decât bucura. Să îi privim fără nici un pic de milă sau compasiune. Ei au ales! Nimeni nu e vinovat pentru alegerea lor. Au ales cu bună știință răul! Le-a plăcut să fie răi, să facă rău, să se hrănească din plăți de osândă. Oameni mici cu gura mare! Nesătuii zilelor noastre. Ăștia sunt cei pe care Domnul ni i-a arătat. Nouă tuturor! I-a urcat pe o corabie a nebunilor. Pe toți! Nu a rămas nici unul pe mal. Asta a însemnat Cernerea. S-au cernut singuri. Pe fiecare l-a pierdut patima lui. Unii cu puterea, alții cu averea, unii cu tirania, alții cu crima. Formația lor este completă. Pe corabia nebunilor! În războiul împotriva firescului, rânduielii lăsate de Dumnezeu!

O lume care trebuie să moară! Cu orice preț! Ne spuneau că lumea nu va mai fi la fel! Aveau dreptate. Vorbeau despre ei. Gura păcătosului întotdeauna va spune adevărul! Vor muri! Poate nu fizic! Că nimeni nu are de gând să-i execute, așa cum ne-au executat ei pe noi. Pentru că asta am trăit trei ani. Am fost majoritatea în fața unui pluton de execuție, format din dracii tineri scăpați din iad cu fețe de „vip” -uri! Corabia nebunilor se va scufunda singură! Adică se vor mânca ei pe ei! Dintotdeauna așa a fost! Pentru că, ce să vezi?! Corabia nebunilor va fi prea mică pentru trufia lor! Se vor decima unii pe alții așa cum șerpii își înghit cozile, și sunt într-un țarc care li se pare mult prea mic. Și pentru că șerpii nu mor decât dacă le zdrobește cineva capul, își vor zdrobi capul unul altuia, pentru că ei atât au învățat! Răul nu știe ce înseamnă milă, compasiune, empatie și iubire! Răul este deșertul singurătății incapabil de a iubi. Nouă nu ne rămâne decât să așteptăm să se scufunde Corabia Nebunilor! Și să ne bucurăm pentru faptul că se va scufunda în ape adânci. Departe de orice fâșie de pământ. Duși de mâna Domnului pe care L-au răstignit de trei ani în fiecare zi! Pe un pumn de arginți! Să mai avem o Mare Moartă care să nu le păstreze nici măcar o amintire. Să rămână în urma lor doar amintirea întunericului celor Trei Zile în Iad! Până la Înviere! A noastră, a oamenilor simpli! De aceea lumea asta trebuie să moară! Cu orice preț! Chiar și cu cel al vieților noastre, pentru ca cei care vin în urma noastră, să audă toaca și clopotele care anunță Învierea lumii noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*