Komisarii omoară Uniunea Europeană prin exces de zel democratic…

Să convenim că eu nu am nimic contra construcției europene, bazate pe respectarea legilor naționale și a intereselor fiecărei țări. Dacă aceste două principii sacrosancte se bat în cuie pe frontispiciul Palatului Parlamentului European de la Bruxelles, atunci căruța va merge mai departe. Dacă însă komisarii UE vor răstălmăci aceste principii cum vor și cum pricep ei, atunci vor duce căruța direct în gard, fără ajutorul lui Putin, dar cu tot cu destinul sutelor de milioane de europeni. Cum să permitem unei minorități de pidosnici să stabilească norme democratice pentru majoritatea absolută a europenilor? I-am văzut pe europarlamentari cum dezbăteau o lege privind morcovul din UE: ce lungime să aibă, ce grosime… că nu se admit morcovii strâmbi. Bine, nu se admit – nu se admit, dar „strâmbii împărățesc lumea”, cum spun țăranii mei de la Crăiești. Cum să-i impui omului ce să facă el cu morcovul, cu hreanul lui, și, dacă se poate obligatoriu, de pe la cinci ani?! Toți euroaleșii lor erau senini ca o coală velină A4. Velini au rămas la minte și atunci când au bătut câmpii cu grație despre sexualitatea copiilor sau despre gândacii de bălegar, cu care ne vom delecta de Paști, de Crăciun. A criticat vehement Rareș Bogdan abuzurile Austriei în România și imediat komisarii au lansat „pe surse” că omul va fi arestat pentru corupție. Se erijează în șefa Executivului European, dar nu am văzut-o pe Ursula să se oțărască la Viena pentru practicile spoliatorii, aplicate de austrieci în România. Bun, românii sunt conduși de niște tâlhari și ei nu se pricep să-și aleagă repezentanți potriviți, dar ce face Komisia Europeană, ce hram poartă Parlamentul European, Consiliul European, cu toate komisiile lui, când conducerea unui stat jefuiește avuția națională, de conivență cu străinii? Eu credeam că acești komisari vor apăra drepturile și libertățile fiecărei națiuni membre. Altfel ce rost au?

Prin urmare, cine compromite construcția europeană? Oamenii obișnuiți, care văd prostiile lor? Mai este nevoie de „mâna lungă a Moscovei”? Evident că nu.

Iată ce scrie un rus de la Chișinău: „Cel mai grav lucru este că ortodoxia noastră este absolut incompatibilă cu valorile „gheieuropene”. A venit vremea ca Mitropolia noastră moldovenească să le proclame deschis moldovenilor, tuturor cetățenilor Moldovei, cuvântul adevărului despre această incompatibilitate absolută. Este timpul să declarăm păcatul păcat și să anatematizăm puterea păcătoasă care îi împinge cu forța pe moldoveni în Gheiropa prin România. Nu se mai poate numi altfel această educație, unde, încă din copilărie, copiii sunt crescuți în spiritul perversiunilor sexuale, făcându-i monștri antihriști. Este timpul ca mitropolia Moldovei să ia deschis partea ortodoxiei împotriva autorităților lui Antihrist, până când mitropolia noastră nu va fi asimilată de mitropolia românească, care intrase deja în confruntare deschisă cu a noastră, confruntarea dintre Ortodoxia noastră și „Ortodoxia” gheiropeană.” Se poate întâmpla ca în Ucraina, unde războiul mitropoliților se poate termina cu un război civil. Doamne, miluiește. Binecuvântează și salvează!”

Ce să mai zici despre asemenea zănatici? Komisarii au ajuns să ofere rușilor pretexte pentru atacurile cele mai jenante. Serghei Lavrov vorbește despre „scârbosul Occident”, folosind tocmai asemenea pseudo-argumente, oferite de komisari.

Uniunea Europeană trebuie salvată. Eu nu vreau ca asemenea construcție, care poate pune capăt războaielor de pe continentul european, să se năruiască din cauza altor maniaci care amintesc de bolșevicii de tristă amintire, nu numai prin denumirea lor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*