„Programatorii” de la Davos…

Avem un premier! Ce naiba ne facem cu el? E militar, zic unii! E general, zic alții. E doctor! Zice el… Are un „pretin”, El Bode! Zic ăia pe la guvern! Au pus de-o lege. Cu pușcării, cu amenințări, cu alea, alea… Adică shaorma cu de toate! Ăștia doi, mai au un pretin. El Țuțu! Ăla de făcea gloanțe și contracte. Multe și pe bani mulți, banii noștri! Nu mai contează! Ăștia toți au cumetrii cu ăia de le zicea jupânul eșuat „Ciuma roșie”! Doar la tv.! Că în spate își frecau toți mâinile și își numărau banii! Prin parcări și alte acareturi. Borfașii ăștia au făcut o lege prin care cetățeanul de rând, ce le plătește lor salarii „modificate «genetic»”, lor și familiilor lor, că toți e angajați la stat, mă, să meargă la pușcărie dacă îndrăznește să zică ceva. În speță, adevărul!

Dacă ai curajul să le strigi în piață că au distrus țara, că au vândut tot pentru sinecuri, Poliția și/sau Jandarmeria Română te duce cu brățări la dubă! Și duba merge direct la pușcărie. La „reeducare”, ca să înveți să taci! Să te supui, să aplauzi și eventual să nu mai scoți vreo vorbă! Că ei știu mai bine ce fac!

De trei ani, sub demenții ăștia trăim într-o pușcărie „multilateral dezvoltată” a cărei denumire corectă este balamuc! Ne-au demonstrat că infecții morali sunt în stare de orice! Fix ca și tătucul lor numit Kill Gates! Ăla cu plandemiile psihopatice! Și asta, tot doctor. Specialist mare! Unul de zice că salvează planeta. Mare „filantrop”! Reprezentant al altora… ăia cu încălzirea globală, carnea artificială (ăla căruia olandezii i-au ars fabrica de „gândaci și alte insecte), în general cu tot ce e artificial, inclusiv războiul!

După ce au distrus o grămadă de oameni, cu tot ce le-a trecut prin cap, acum tac mâlc! Fac spectacole la haznalele tv., din nenorocirea livrată cu cutremurele din Turcia. Alea multe, mari și repetitive! Da’ știu specialiștii de ce! Că au sărit ca ulii să ne explice că așa se poate întâmpla! Peste noapte! Spuneți idioților, poate vă mai crede naibii cineva! Sau doar se fac că vă cred?! Pe bani mulți! Că ăia de vă lingeau clanțele au fost pe rând specialiști în viruși, după care s-au transformat în specialiștii cu „Slava Uk!” în gură, apoi cu cupola de foc ca să fie acum specialiști în cutremure! Nu vă e rușine, băi, hahalerelor?! Nu vă satură nimeni pe voi?

Se pare că nu! Despre „Nord Stream” nu spuneți nimic? Tăceți ca porcu-n păpușoi! De ce? Că stăpânii voștri v-au pus leucoplast pe gură?! Vaiii, sunteți sub cenzură? D-aia adoptați toate mizeriile de legi de la nebunii ăia de-și zic U.E., satelitul ălora de se întreabă dacă culoarea albă e rasistă?! Și în tăcere livrați areneurimesagere în tot ce se procesează cu „făinuri” din insecte. De unde găsiți voi atâtea insecte ca să faceți toate mizeriile alea? Nu se întreabă nimeni! Nu este important! Mai bine să înghițim minciunile lor pe nemestecate, că doar s-a văzut că merge. Proștii înghit orice li se livrează prin media. De hahalere! Dacă pui întrebări, pac! la pușcărie! Cu organele care bagă listele alea negre în dube!

Când vor fi băgați în în dube ăia care chiar merită? Ăia, artizanii celei mai mari delapidări financiare din istoria țării? Începând cu indivizii ăia doi de cereau în 2020 achiziții libere fără să fie trași la răspundere? Amândoi ciraci ai lui Kill Gates, marele escroc care are omeseul nesănătății mondiale pe „persoană fizică”? Cei care au „salvat” oamenii de la starea normală a sănătății, cei care au cumpărat fier vechi pe o șapcă, ăla de ne explica ce conține vaxcinul și toți nebunii care vroiau să intre în lagăre, cei ce nu înțelegeau cum s-o salvezi pe bunica omorând-o?!

Ăștia toți de sunteți sclavii lui Kill Gates&Thieves, pe voi ăștia când vă rezolvă Kill?! Când nu o să mai aibă insecte și o să vă facă compost? Că știți prea multe și ați executat ordinele lui, ale psihopaților, ale demonilor de la Davos! Cum vreți voi să le spuneți! Doar că până ne băgați pe noi ăștia de punem întrebări la pușcărie, poate terminați totuși de numărat voturile de la „sectorul 1”! Știm că sunteți repetenți, dar repetenți doctori, nu! Cu diplome. Mai aplaudați un pic „Slava Uk!”, mai livrați niște fiare vechi și mai vindeți ceva. Nu mai aveți ce? De ce nu cimitirele?! Dați-le lui Kill, să vă mai dea niște făină cu proteine! Din aia dă ploșnițe și larve de bălegar! Că atât vă duce capul: „Buzunarul și conduita borfașului”!

Am uitat: la psihopați nu există morală! Există doar funcții, putere și pușcarie! Mai ales pușcărie! Pentru că gândești, pui întrebări și ieși din turmă! Nu mai vrei să fii pion!

E singura cale spre libertate! Cu orice preț! Chiar și cu cel al vieții!

Se vorbește de așa zisa resetare de trei ani. Ca să înțelegem despre ce poate fi vorba, ne ducem la Dex. Și găsim următoarea definiție: „A instala unul sau mai multe programe într-un calculator”. Calculatorul fiind omul, sau cum? Pentru că Harari ne explică cum omul poate fi hăcuit, mă gândesc că el, omul fiind un calculator, ar trebui sa i se șteargă niște programe, pentru a fi instalate altele noi. Cum se șterg programele alea de le vrea Harari șterse? De unde se șterg programele? Ce sunt programele în om și unde sunt localizate? În mod normal, nimeni nu are habar. Se intuiește doar de către mizerabilii care-si spun oameni de știință! Ăia de la Davos. În afară de Cel care a „instalat programele”, adică sufletul, nimeni nu a înțeles cum lucrează el. Lumea își dă cu părerea. Doar că niciodată nu ajung la adevăr. Pentru că sufletul nu se vede, nu poate fi materializat, nu poate fi cuantificat de nimeni. Măreția lui există exact în alunecare și mai ales în a fi mereu altfel. Omul reacționează diferit. De la situație la situație. Ce să cuantifici? Poti să vezi vântul? De unde vin lacrimile? De unde izvorăste iubirea și compasiunea, unde e așezat sentimentul devotamentului și fibra eroului? Niciodată! Psihologii ne explică în cuvinte care mai de care mai bombastice, ce? Traumele! E cel mai la modă cuvânt! Orice ai spune, vine unul și-ți explică el cum e cu trauma. Cum ești tu anxios și trebuie să gasești vinovatul pentru trauma ta. Dacă nu-l găsești, te trimite la specialist să-ți vâre sub nas niște anxiolitice. Să fie sigur că nu mai ai nimic. Că nu o să mai simți durere, nu o să mai simți nimic, în general. Se șterg programe! Alea de te deranjează! Vestul e dependent de anxiolitice. E marea lor victorie. Legumele sunt mai ușor de fiert la aburi, de manipulat si de sclavizat. Stiu că mai există și psihologi cu suflete nevândute. Cei care nu te fac dependenți de ei si de sedințele lor! Care te ajută să privești viața în ochi și să pleci din nou pe Cale! Rari, dar sunt!

Ce te faci însă cu estul? Ăștia nu prea au de ce să ajungă acolo. Cu generatiile de după 2000 e ușor. Programele naturale le-au fost șterse cu „gândeste liber”, „vrei o țară ca afară”, teorii de gen și sex. Au avut pe ce să le implementeze. Noua ideologie marxistă sau comunismul extrem. Generațiile sunt fără educație, fără principii, li s-a oferit totul pe tavă, „să aibă copilul ce nu am avut eu”! Ăsta e rezultatul! Placa de bază a fost prăjită! Trăiesc într-un ecran. Atât! Poți să resetezi pe ea ce programe vrea Harari. Sindromul Stockholm e la putere! Cu cei de peste 40 de ani e mai greu. Au făcut școală, au înțeles că dacă nu dai piept cu viața, nu vei fi decât un ratat. Într-un cuvânt: au trăit!

Și mai au ceva: credința! Vestul a renunțat la credință de zeci de ani! Ei sunt motivaționali! Repetă de un milion de ori că vor fi milionari! Binențeles ca la final, tot rupți în fund se vor găsi! Si cu multe pilule pe noptieră! Motivaționalii au luat locul lui Dumnezeu în plăcile lor de bază! Când El e aruncat din toate, totul e permis. Și vedem unde au ajuns! Dezastrul e total, societățile sunt praf, banul și puterea le-au luat mințile! O societate de dezaxați în marea lor majoritate. E auficient să mergi acolo, ca să le vezi comportamentul. Estul, adică ortodoxia, mai are o șansă! Credința! Smerenia și iubirea! Esticii în general știu că deasupra noastră a tuturor, El Este! Și mai știu că niciodată nu există coincidențe. Este doar modul în care Dumnezeu rămâne anonim în lucrarea Sa proniatoare. De aceea sper ca noi, alături de alții ca noi, să ne putem reseta. Niciodată cum vor ăia de la DEavos! Doar cum vrea El! Sufletul nu este negociabil! Cine l-a vândut se vede! De trei ani e totul la suprafață! Îi vezi, îi știi, îi auzi și faptele lor demonstrează totul. Mare parte, au rămas însă drepți! Nu au negociat nimic. Doar și-au asumat să plece cu el așa cum au venit. Resetarea ar trebui să pornească de aici! Pentru că niciodată nu e prea târziu să recunoaștem că am greșit și să ne întoarcem drept fii risipitori la El! Iubirea Lui ne va reseta cum nu o poate face nimeni! Pentru că El Este Programatorul! Nici un om nu poate limpezi sufletul cum o face El! Nici un om nu poate ridica poverile cum o face El. Nici un om nu poate ierta cum Iartă El!

Resetați-vă! În Iubire, Adevăr și Iertare! Nu e timpul pierdut! Am fost cu toții tâlhari de suflete! Dar să nu uităm că nu degeaba Raiul a fost deschis cu un tâlhar! Care s-a resetat în ultimele clipe de viață și a zis: „Pomenește-mă Doamne când vei veni întru împărăția Ta.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*