Trădarea de țară: Demenții au votat abolirea Suveranității României

Apocalipsa a venit la români mai devreme decât la alte nații. În decembrie 1989, lucrătura globalistă și-a arătat brutal fața hâdă mânjită cu sângele românilor uciși de români. Marele experiment începuse, dar românii nu știau. După „Operațiunea Covid-19” vitregia anilor s-a abătut  din nou asupra românilor. Lucrătura trădătorilor a stabilit performanța unică în istoria umanității prin renunțarea la suveranitate „de bună voie și nesiliți de nimeni” pe timp de pace – impropriu spus, pentru că lumea se află în plin război total – a unui teritoriu cu pretenție de Țară.

Nici U.R.S.S.-ul prin cel mai mare terorist al tuturor timpurilor, I. V. Stalin, nu au avut tupeul să ceară țărilor ocupate militar să renunțe la libertate. Lagărul concentraționar Uniunea Europeană a reușit prin trădătorii celor trei palate dâmbovițene ocupate de mizeria dezumanizată a scursurilor mioritice.

Au trecut mai mult de opt decenii de la rapturile teritoriale: ultimatumurile sovietice din iunie, impunerea Diktatului de la Viena și cedarea Cadrilaterului, toate în anul 1940. La 82 de ani de la ciuntirea României Mari – denumire peste care s-a așternut „Omerta” și care astăzi nu se mai pronunță în public -, obediența nealeșilor de poporul român față de organismele globaliste ale „Marii Resetări” a sărit peste pragul paroxismului.

Constituția nu poate fi schimbată decât prin referendum național, tot așa cum a fost adoptată.

Deși Art.1 alin.5 din Constituția României precizează: „În România, respectarea respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor este obligatorie”, în ziua de 17 octombrie 2022, în plenul Senatului, trădătorii de la P.S.D., P.N.L. și U.D.M.R. au votat renunțarea la suveranitate României și la supremația Constituției!”.

România este ceva care a fost/este condusă de 33 de ani spre prăpastie de o haită de ticăloși. Trădătorii de Țară au abolit oficial Actul Fundamental al statului român – „Constituția României”, „Curtea Constituțională a României” devenind astfel un organism fără ocupație. Asta s-a diktat, asta s-a comis! Cetățenii României au acum statut de sclavi „cu dedicație”. Îl aveau demult, dar nu oficial.

Votul recent al senatorilor este actul prin care se recunoaște oficial și statutul de Colonie Corporatistă sub ocupație Militară Străină al Țării pe care Ștefan, Mihai, Vlad, Ion, Nicolae și milioanele căzute la datorie sub Tricolor au apărat-o cu viețile lor.

Românilor – „conduși” de neromâni – le-a fost abolit libertatea și dreptul de a-și hotărî singuri soarta. De aci înainte soarta lor o va hotărî Comisia Europeană, Curtea Europeană de Justiție, Comisia Veneția… și alte organisme terorist-globaliste. Acestea care vor emite „firmane” pe care Președintele, Parlamentul și Guvernul României, sistemul judiciar existent vor trebui să le execute fără crâcnire.  „Administratorii” Coloniei au doar roluri de gauleiteri executanți de ordine dăunătoare intereselor naționale.

România e prima țară din lagărul concentraționar U.E. – Noua Uniune Sovietică Globalistă condusă de scelerați corupți -, care sfidează tratatele internaționale  și a renunțat la propria Constituție și la propria suveranitate. În loc de libertate prin Ro-Exit, prin renunțarea la suveranitate am ajuns sclavi declarați mai asupriți decât africanii duși cu forța în „țara tuturor posibilităților”, vom deveni carne de tun pentru N.A.T.O. & Comp. precum românii din Ucraina… niște entități abandonate la „obiecte pierdute”. Ce-am fost și ce am ajuns ?!

Nemernicii care au comis acest act de trădare națională vor trebui trași la răspundere, aduși la judecata poporului și pedepsiți după faptele lor!

Trădătorilor nealeși de poporul român, slugilor „tastate” de serviciile speciale la ordinul teroriștilor din culisele „Marii Resetări” via Bruxelles, vă reamintesc cuvintele lui Ștefan cel mare și Sfânt : „România n-a fost a strămoșilor mei, n-a fost a mea și nu e a voastră, ci a urmașilor voștri și-a urmașilor urmașilor voștri în veacul vecilor… Amin!”.

Dacă ar mai trăi, Ștefan ar rosti : „… Am vegheat ca România să-și odihneascã sufletul ei ostenit, că vru ea ca numele ei să-l știe și să-l amintească cu toții, și numele ei trecu’ granița, de la Caffa pânã la de la Londra la New York, de la Berlin la Moscova Roma, ca o minune a Domnului nostru Isus Cristos… Oh! pãdure! Unde sunt moșii vostri? Presărati la Orbic, la Chilia, la Baia, la Lipnic, la Soci, pe Teleajen, la Racova, la Războieni, La Mărășești, Mărăști și Oituz, la Odesa, la Cotul Donului și Stalingrad, în munții  Tatra… Unde sunt părintii voștri? La Cetatea Albă, la Tutucaia, la Jilava, la Zarca Aiudului, la Pitești, la Canal…

Trădătorilor nealeși de poporul român, de data asta nu ați mai vândut România la bucată „pentru câțiva dolari în plus”, ați dat-o pe gratis, ați aruncat-o în groapa cu lei pentru a fi sfâșiată. Acolo e locul vostru, al tuturor foștilor șefi de stat postdecembriști, al actualul Președinte al României, al trădătorilor de țară din Parlamentul României, al tuturor guvernelor de după ’89 și în special al „Guvernului meu” (Mă)Ciucă, guvernul fără-de-legii supreme.

O atenționare amară, demnă de luat în seamă o face un om al legii – Adriana Stoicescu: „In țara împăratului în fundul gol, o mână de neghiobi ne va aduce in epoca de piatră a justiției. Vor transforma Înalta Curte într-un colhoz, iar Curtea Constituțională într-un C.A.P. Fiecare va face cum îl taie capul, așa încât sper să apuc ziua în care un procuroraș viteaz din Dolhasca va începe urmărirea penală a unui ministru, pentru plagiat, pentru că normele de procedura îl lasa complet rece.

Ceea ce se întâmplă acum ne transforma iremediabil în ultimă halta de la periferia marelui «imperiu» european, locul în care trenurile nu vor mai opri decât, poate, pentru a încărca grâne și lemne. Vom fi locul de adastare a traficanților de copile, a transportatorilor de droguri și a pedofililor. Pentru că justiție nu vom mai avea”.

La final, mă văd obligat să dau dreptate unei exprimări citite în spațiul virtual „Singurul domnitor român care a folosit eficient lemnul a fost Vlad Țepeș !”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*